26/12/13

Muistoja vuosikymmenten takaa

7 76 91_04007.JPG

Onpa ollut mukavaa pitää pientä taukoa ja lomaa blogista, mutta kyllä minulla tätä kirjoittelua ja teitä alkaa jo heti parin päivän jälkeen olla vähän ikävä. Ajattelin siis tulla huikkaamaan hyvät joulut ja iloiset tapaninpäivät, ja siinä samalla ilmoittaa, että elossa ollaan! ;) Viime päivät ovat kuluneet syöden ja leväten, mikä on kaikessa tylsyydessään ollut ehkä ihan tarpeen. Yksi tänä vuonna joulupaketeista paljastuneista lempparilahjoistani oli muistitikku, jolle isäni on siirtänyt lapsuuteni valokuvia dioilta digitaaliseen muotoon. Kyllä on hymy noussut suupieleen yhden jos toisenkin kerran näitä muistoja selaillessa. Vielä on valtava määrä kuvia siirtämättä, mutta projekti jatkunee tulevien vuosien aikana. Tässä kuitenkin muutama pilkahdus 7-vuotiaan Jennin elämään vuonna 1991. :) Toivottavasti kaikilla teillä on ollut ihana loma!

91_02007.jpg 91_02025.jpg 91_02045.jpg

Tags: , ,

Categorised in: Elämä

7 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • somewhere

  Aivan ihana lahjaidea! :’) Ja suloisia kuvia! ’90-luvun lapsuuskuvissa on ihanaa nostalgiaa.

 • Minä vain

  Mikä ihana lahja! <3 Oot vieläkin ihan samannäköinen kuin lapsena. :)

 • Katih

  Heh, mieheni on ollut vuonna 1991 ekaluokkalaisena Wäinö Aaltosen koulussa. :)

 • Noora Lahti

  Ei oo totta! Wäiski! Tän hirvensalolaisen suu loksahti auki kun näin ton paidan :D

  T. Wäinö Aaltosen koulun ekaluokkalainen vuosimallia -02

 • Jenniii

  Hahaa! Paita on tullut minulle perintönä serkulta eli itse en ole kyseistä koulua käynyt. ;) Mutta hauskaa, että tämä herättää useissa nostalgisia muistoja. Ja onhan tuo aika päheä puserokin, haha!

 • Jenx

  Onpa ihana idea isältäsi!
  Näitä vain lisää! Jään odottamaan etenkin sellaista, ei ihan niin vanhaa kuvaa, eräästä tv-ohjelmasta versioituna juontajana :)

 • Jenniii

  Apua, viittaatko penkkareihin? :D Siitä juontotehtävästä ei taida valitettavasti olla minulla laisinkaan kuvia tallessa kuten ei teinivuosilta oikein muutenkaan. :/ Välttelin kameraa ikävuodet 15-19 parhaani mukaan, joten minulla ei ihan oikeasti ole noilta ajoilta valokuvia. Isäni on todennut, että perhealbumeita katsoessa voisi luulla, ettei perheessämme ole lainkaan tytärtä, jos noiden vuosien albumeita siis selailee. Tyhjästä on siis paha nyhjästä. :(

Related posts