22/12/13

Laserskater!

59

Aloitin näemmä blogin joululoman jo vähän etuajassa, koska en ole jouluhulinoiltani ehtinyt päivittää uusia juttuja, mutta takaan, että maaseudun rauhassa vanhempien luona on aikaa kirjoitella joulunakin. ;) Nyt olisi luvassa laukun pakkaamista ja lahjojen paketointia, sillä huomenna hurautan porukoiden luo joulunviettoon. Ennen pakkauspuuhia täytyy kuitenkin jakaa teille tämä aivan huikea video, jonka takana ovat jälleen Überin loistavat tyypit, joiden tekemän musavideon julkaisin viime viikolla.. Muistatte varmaan, kun Über teki Wannabe Ballerinoista This is my office -nimisen minidokumentin, joka on siis osa samannimistä minidokkareiden sarjaa erilaisista omaa juttuaan tekevistä tyypeistä. Nyt tällainen upea minidokkari on tehty myös Helsingin omasta supersankarista Laser Skaterista, jonka minishortsit ja rullaluistimet ovat tuttu näky varmaan suurimmalle osalle helsinkiläisistä. Todellisen elämän supersankari päivystää Helsingin kaduilla ja auttaa ihmisiä erilaisissa tilanteissa. Joku vuosi sitten oli Imagessakin tästä mainiosta hepusta haastattelu. Mutta siis kaikessa kummallisuudessaan kerrassaan mahtava hahmo. :) Tämän linkin takaa löydätte muuten kaikki This is my office -dokumenttisarjan videot.

Dex the Laserskater – Real-life superhero – This Is My Office from Über Creative on Vimeo.

Tags: , , , ,

Categorised in: Elämä, Kulttuuri

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts