20/12/13

Marimekko-kisan voittaja on tässä!

1 75 marimekko-joulu1.jpg

Huh, miten huikean vastaanoton tuo Gallerian Esplanadin kanssa yhdessä toteutettu Marimekko-kisa saikaan! :) Olipa hauska lukea teidän joulutoiveistanne, ja oli ilahduttavaa, että aika monen toiveet olivat jotain ihan muuta kuin materiaalisia. :) Omien joululahjatoiveiden kärjessä on silitysrauta ja -lauta, koska niitä oikeasti tarvitsisin, mutta muuten toivon pääasiassa mukavaa ja rauhallista aikaa perheen parissa. Ja ehkä sitä, että äiti leipoisi muna-riisi-pasteijoita. :D Mutta jätetään pidemmät löpinät sikseen, sillä veikkaan, että teistä useimmat ovat kiinnostuneita siitä, että kuka onnekas vei voiton 933 osallistujan joukosta! Ja nyt on aika julkistaa tuo onnenmyyrä, joka tällä kertaa on seuraava kommentoija: 

mr:

Olen saanut niin paljon apua kuluneen syksyn aikana, etten tohtinut joulupukille kirjoittaa toiveita ollenkaan. Olisin onnellinen hetken hengähdystauosta hyvän kirjan ja suklaaboxin kanssa. Enkä panisi pahakseni nukkumista pitkään uusissa, raikkaissa lakanoissa :)

Toiveesi on kuultu, sillä voitit itsellesi ihanan Kuusikossa-lakanasetin sekä pinkin nahkapussukan. :) Käyhän kurkkimassa sähköpostiasi, niin siellä on lisätietoa. Kiitos vielä kaikille osallistujille ja jos ei nyt tärpännyt, niin muistakaa, että mahtava KAI-kilpailu on voimassa vielä huomiseen! 

Tags: , ,

Categorised in: Muoti

1 kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • mr

    Voi kiitoskiitoskiitos! Oikein nousi joulun puna poskille :) Rentouttavaa ja tunnelmallista joulun aikaa sinullekin, Jenni, ja menestyksekästä blogailua ensi vuonnakin! <3

Related posts