19/12/13

Wannabe Ballerinas ja Ballereinot musavideolla!

5 87 insta11.png

Ei vitsit, nyt minulla on teille jotain maailman siisteintä näytettävää! :) Wannabe Ballerinasin ja Ballereinojen viime viikon jouluesityksissä nimittäin kuvattiin videolle pätkiä sekä takahuoneesta että itse esityksestäkin ja näitä video-otoksia on käytetty osana musiikkivideota, joka julkaistiin tänään! Kyseessä on The Dead Stonesin kappale Wolves, ja siellä sitten heilun muiden joukossa minäkin lavalla. Täydellisyydestä on tanssini kaukana ja oli aika karua katsoa hidastetussa lähikuvassa omia virheitään kuten ”kiinalaishattukädet”, joiksi koreografimme on nimennyt ei-tarpeeksi-ojennettuina olevat kädet ja tuo ranteen heilautus. :D Mutta takaan teille, että nähtyäni videopätkän noista käsistä heti shown jälkeen, loppuesityksissä olivat taatusti kädet skarpisti ojennuksessa. Esiintymisjännityksen lomassa sitä välillä vain unohtuvat tuollaiset nyanssit, kun pitää keskittyä niin moneen juttuun samaan aikaan. Mutta se niistä käsistä ja huomio tuohon itse videoon. Ihan mahtavasti on tallentunut kameraan se huippufiilis ja tunnelma näytöksistä. Kiitos superpaljon Überin lahjakkaat pojat tästä! <3

Tags: , , , , ,

Categorised in: Elämä, Musiikki

5 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Morjensta Jenni!

  Ja kiitos ihan mielettömän tunteellisen videon jakamisesta;
  tietää mikä täällä soi ainakin hetken nonstoppina! ;-)

  Ja oikiasti upea video; itse sitä on vain niin kriittinen, että näkee oman panostuksensa,
  mutta kun katsoo kokonaisuutta niin emme me ”ulkopuoliset” kiinnitä huomiota niihin ollenkaan (vaikka esimerkiksi itse oon tansssinut kakarasta pitäen) vaan siihen tunteeseen.
  Kiitos hurjasti tämän tunteen jakamisesta! ♡

  Ja seuraavaksi mulla olisikin pyyntö. Se on tavallaan tosi henkilökohtainen, mut tavallaan ei. Sillä vaikken sua live-elämässä tunnekaan yhtään niin sille on syynsä minkä vuoksi me bloggaajat ja me lukijat olemme toistemme tuntemattomia ystäviä (kuten eräs lukijasi kiteyttäen fiksusti ilmaisikin).

  Arvostan sua hirveästi ihmisenä (en pelkästään bloggaajana koska tiedän, että vaikket jaakaan henkilökohtaisia asioita elämästäsi niin tiedän, että jaat ne juurikin omalla tavallasi eli tunteellasi esimerkiksi asukuvissa. Ja juuri sen vuoksi mä viihdyn käsittämättömän hyvin Pupulandiassa. Mikään elämässä kun ei ole mustavalkoista ellei ajattele olevan) ja siksi haluaisinkin pyytää palvelusta:

  olisiko ihan mahdotonta saada sun REHELLISTÄ mielipidettä tästä tekstistäni kommenttilootaani?
  http://www.elizabethrinne.com/2013/12/Tunnetila.Ihmisyys.html#.UrUPVuKurzo

  Ymmärrän kyllä, että sinäkin elät hyvin hektistä elämää, mutta rohkenin vihdoin kysymään jotain tän tyylistä siksi, että merkitsisi ihan hirveästi, jos vain löytäisit aikaa sen lukemiseen. Ei sen vuoksi, että olemme samankaltaisesti ajattelevia vaan sen vuoksi, että olemme tyystin erilaisia persoonia :-)

  Nimimerkillä muistan, kun juuri sä kommentoit mulle ja se sai mut käsittämättömän iloiseksi
  -aivan kuten kaikkien muidenkin lukijoiden ja Fashion Poetryyn eksyvien kommentit! :-)

  Niin ja kiitos jo etukätehen; tämän ääneen sanominenkin juurikin näin ”julkisesti” sulle auttoi ja paljon! Sillä artikkelissa lukoo tämä sama asia kuin tässä kommentissanikin mutta vain filosofisemmin eli laajemmin.

  Ps. Artikkeli saattaa sisältää lopussa myös haasteen kaikille, etenkin bloggaaville ;-)

 • Riinu

  Ai vitsit, ihana! Mulla on ollut kamala balettikuume koko syksyn ja oon käyny yliopistoliikunnan tarjoamalla baletti-pilates-jeejee-jumpassa ja kypsytellyt aikuisbalettia mielessä. Jotenki tää video oli kyllä viimen niitti! Keväällä lähtee. Kiitoksia videon tekijöille ja sinulle kiitos inspiraatiosta ja kivaa julenia :)

 • Maribel

  Upea video! Tulipa ikävä balettitunteja, tammikuussa sitten taas… :)

 • Kuukie

  Hieno video! Tuosta välittyy ihana yhdessä tekemisen maku :) Tälläisiä tanssiryhmiä saisi olla enemmänkin! Tai olisi ihana kuulua sellaiseen ryhmään, jossa on yhtä lämmin henki ^^

 • Moikka! Pakko kysyä että miten oot eksyny näihin wannabe ballerinoihin ja onko tollaisiin aikuisryhmiin yleensä jotain tasovaatimuksia? :) Itse oon teini-ikään asti sitä harrastellut ja kova kaipuu on ollut takaisin balettitunneille, mutta olen ajatellu ettei aikuisena siihen oo enää mahdollisuutta.

Related posts