18/12/13

Vuoden suloisin kalenteri 2014

17 69 PC187080.JPG

Muutamat ovat jo ehtineet kysellä ystäväni Annan viime vuonna tekemän suloisen vuosikalenterin perään, että josko sellaista olisi tulossa tänäkin vuonna. Ja kyllä vain, taitava ystäväni on jälleen tehnyt Porvoon taidekoululle mitä suloisimman almanakan, joiden simppelin graafista ilmettä piristävät taidekoulun lasten piirrokset ja maalaukset. Sain tällä viikolla joulupaketissa Annalta pari näitä hänen tekemiään kalentereita ja nämä ovat todellakin aivan älyttömän sieviä! :) 

PC187094.JPG

Paksut ja todella jämäkät pahvikannet ovat niin järeää tekoa, että tämä kalenteri ei kyllä nuhjaannu laukussakaan. Sisäsivuilta löytyy viikkonäkymä, joka jakaa päivät seitsemälle vaakariville, kokonaiset kuukausinäkymät taulukon muodossa, lasten liikuttavia piirustuksia, ajatuksia herättäviä sitaatteja tunnetuilta taiteilijoilta sekä loppusivuilla on vielä tilaa muistiinpanoille. Värejä kalenterista on tarjolla kaksi: pinkki ja tummanvihreä. Hintakaan ei päätä huimaa, sillä Porvoon taidekoululta tilattuna kalenteri maksaa 15 euroa + postikulut. Kalenterin voi tilata itselleen tai siitä voi tiedustella sähköpostitse osoitteesta: taidekoulu @ porvoo.fi (ilman välejä). Porvoon taidekoulun kalenteria myyvät Porvoossa lisäksi DesignDeli-putiikki, Kulttuuritalo Grand sekä Porvoon taidehalli. Tämä kalenteri on paitsi upea visuaalisesti, myös mainio tapa tukea lasten taideharrastusta. :)

PS. Kylläpä oli muuten aikamoinen taikatemppu napsia näin valoisia kuvia tällaisena pimeänä päivänä ilman lisäsalamaa. Näemmä harjoitus tekee ihmeitä. :D

PC187087.JPGPC187081.JPG PC187099.JPGPC187085.JPG PC187089.JPG PC187097.JPGPC187090.JPGPC187100.JPGPC187091.JPG PC187098.JPGPC187082.JPG

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , , , , , , ,

Categorised in: Elämä, Koti, Muoti

17 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • SMM

  Onpas hurmaavia! :-) Taidan laittaa tilaukseen. Kertoisitko tosin vielä, onko tuossa pinkissä kalenterissa välilehdet (kuten tuo ”Notes”) tuollaisia vaaleanpunaisen pinkkejä ja vihreässä sitten vihreitä, vai onko sisältö sama? Pohdin vielä värivalintaani :-)

 • Jenniii

  Ihanaa, että tykkäsit! Sisälehdet ovat molemmissa kalentereissa ihan samanlaiset eli väriero on vain noissa kansissa. :) Tosin Notes-lehtiä on sekä vaaleanpunaisia että vihreitä – molemmissa kalentereissa. :)

 • Tillili

  Myös Porvoon kaupungin palvelupisteessä Kompassissa on kalentereita myynnissä!

 • Jenniii

  Kiitos lisävinkkauksesta! :) 

 • ebe

  Aivan ihania! Just viime yönä näin unta, että metsästin uutta kalenteria ensi vuodelle ja vaikka unen kaupassa olikin valtava valikoima, kaikissa oli jotain vikaa! :D tuo vaikuttaisi muuten oikein passelilta, mutta kun suosin kalenterina sellaista kierrevihon mallista :/ pidän kalenteria pöydällä auki että näen viikon menot (nappaan lähtiessä mukaan) ja silloinhan siinä on pakko olla ne kierteet :) eihän nuin nättiä kalenteria viitsisi väännellä että se pysyisi auki! :) nyt täytyy kyllä tosissaan harkita :)

 • ouiiiouiii

  Voi ihanaa !! Tätä on ootettu, jes! Heti lähti tilaukseen – hetken kyllä pohdin värivaihtoehtoja, mut kyllähän se pinkki sit piti olla! Kohta on kaveritkin kateellisia, oih.

 • JennaS

  Ihana! Yleensä mulla on ollut kriteerinä että pitää olla se kumirenksu, että paperit pysyy sisässä, mutta nyt tein poikkeuksen ja aion pärjätä ilman. Plussaa myös edullisesta hinnasta, kivan, käytännöllisen ja kohtuuhintaisen kalenterin löytäminen on nimittäin yllättävän vaikeaa!

 • Tui tui

  Aivan ihana kalenteri. Kiitos vinkistä. Tilasin heti :)

 • pömppä

  Tuo kissa-kuva nostatti hymyn huulille, ihana! :)

 • MR

  Tilaukseen meni, aivan kuin viime vuonnakin, iso kiitos vinkistäsi.

 • Oi, tässäpä haastaja LAMK:in vuosikalenterille! Harmi, kun ehdin jo ostaa sen. Tämä vaikuttaa vielä kiinnostavammalta.

 • Vierailija

  onko tossa merkittynä mitään nimi-,liputus- ja muita päiviä? jokatapauksessa aivan ihana!!

 • Jenniii

  Niitä ei valitettavasti tästä kalenterista löydy. On tuollainen aika pelkistetty malli. :)

 • Jenniii

  Eikun hei, pyhäpäivät kalenterista löytyvät, mutta nimipäiviä ei. :)

 • Vierailija

  Huippu kalenteri:)! Vielä tumpelona ihmettelen että miten tuon tilaaminen tapahtuu?

 • Jenniii

  Laita siis sähköpostia tuohon postauksessa mainittuun osoitteeseen ja kerro kiinnostuksestasi, sieltä annetaan sitten lisäinfoa. :) Voit toki jo ensimmäisessä viestissä kertoa, kummasta väristä olet kiinnostunut, montako kalenteria tilaisit ja mikä on toimitusosoite. Sieltä tulee sitten varmasti maksuohjeet, jne. :)

 • kkatjas

  Hei,
  tosi huipunnäköinen kalenteri!! Oon vähäsen myöhässä, mutta oliskohan näitä suunnittelemassa myös jonkinnäköisiä yhtä upeita seuraavalle vuodelle?

Related posts