16/12/13

Ballerinojen soittolista

3 67

Palaan vielä hetkeksi viime viikonlopun ballerinatunnelmiin, koska yleensä esitystemme biisilistaa aina toivotaan jaettavaksi. :) Tällä kertaa joulunäytös oli toteutettu uudenlaisella tavalla ja mukana oli ihan joulutarinakin. Sen myötä myös musiikin osalta show oli hiukan erilainen kuin aiemmin ja mahtavan bailumusan lisäksi näytöksessä kuultiin Tschaikovskin Pähkinänsärkijää sekä perinteisiä suomalaisia joululauluja. Uskon ja toivon, että saan teille vielä jakoon jonkinlaista videokoostettakin jossain vaiheessa, jos ja kun sellainen valmistuu. Mutta muutamalta katsomassa olleelta lukijalta tosiaan on jo tullut toivetta, josko esityksen biisejä voisi saada jakoon, jotta pääsisi vielä kotonakin fiilistelemään tunnelmia. Eli tässä shown bailuhenkisemmät biisit esitysjärjestyksessä. :) Kaikki biisit ovat todella kovia, mutta suosittelen näin joulun alla etenkin tuota Sufjan Stevensin jouluisaa versiota Love will tear us apart -klassikosta!

Kuvissa näkyvät ne muutamat otokset, jotka itse sain napattua backstagella ennen esityksiä ja niiden aikana. Ihana keskittyminen näkyy kaikkien liikkeitään muistelevien kasvoilta. <3 Lisää kuvia takahuoneesta löytyy eilen tekemästäni postauksesta.

PC116988.JPG PC116989.JPG PC117005.JPG PC117006.JPG PC117007.JPG PC127011.JPG PC127012.JPG PC127013.JPG PC127015.JPG

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , , , , ,

Categorised in: Elämä, Musiikki

3 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Jupu

    Ihan huippu tuo Sufjanin biisi! Harmi vaan, että on osa tuota 12-minuuttista ”Christmas Unicorn”-biisiä, joten pakko kuunnella Spotifysta koko biisi jos tuon haluaa kuulla :-D

  • Hei terkkuja Wannabe Ballerinasin Iralle, joka kyseli täällä http://hannamariahh.blogspot.fi/2013/12/marimekon-joulunaytos.html saako käyttää kuviani. En tiedä onko hän muistanut käydä kurkkaamassa vastaustani, mutta toki saa käyttää, ja olisi mukava saada vielä itsekin linkki siitä! Jospa vastaus kulkeutuisi tätä kautta perille :)

  • Jenniii

    Hei kiitos tiedosta, huikkaan Iralle asiasta! :) Olipa ystävällistä sinulta käydä erikseen ilmoittamassa!

Related posts