15/12/13

Creating Helsinki: Wannabe Ballerinojen kulisseissa

10 70 WANNABE BALLERINAS_044.jpg

Oi, nyt se on ohi ja fiilis on samanaikaisesti haikea ja huojentunut, väsynyt mutta onnellinen. Wannabe Ballerinas vetäisi eilen komeiden Ballereinojen kera viimeiset joulushownsa ja jää nyt hetkeksi pienelle joululomalle. :) Kiitos vielä kaikki ihanat ballerinat, Ballereinot, Joulupukki, koreografimme Henna ja kaikki muutkin, jotka teitte tästä viikosta ja koko syksystä ikimuistoisen. On niin mieletöntä saada olla mukana. <3

WANNABE BALLERINAS_015.jpg

Rakas ystäväni Laura oli eilen balleriinojen takahuoneessa ikuistamassa tunnelmia ennen esitystä ja sain Lauralta luvan jakaa kuvat täällä omassa blogissani. Laura perusti jokin aika sitten todella kiinnostavan nettisivuston nimeltä Creating Helsinki, jossa kurkistetaan erilaisten omaa juttuaan tekevien tyyppien takahuoneisiin kulissien taakse ja tällä kertaa hän tosiaan tuli kurkkaamaan myös ballerinojen backstagelle. Olipa ihanaa nähdä näissä kuvissa esityksen ennakkotunnelmia ulkopuolisen silmin – ja hauskaa kerrankin päästä myös itse kuviin ballerina-roolissa, koska yleensä olen se, joka häärii siellä kameran takana. Käykää ihmeessä tsekkailemassa Creating Helsingin muitakin juttuja, siellä on kaikkea tosi kiinnostavaa! :)

WANNABE BALLERINAS_002.jpg WANNABE BALLERINAS_004.jpg WANNABE BALLERINAS_006.jpg WANNABE BALLERINAS_010.jpg WANNABE BALLERINAS_012.jpg WANNABE BALLERINAS_022.jpg WANNABE BALLERINAS_026.jpg WANNABE BALLERINAS_027.jpg WANNABE BALLERINAS_029.jpg WANNABE BALLERINAS_033.jpg WANNABE BALLERINAS_041.jpg WANNABE BALLERINAS_043.jpg WANNABE BALLERINAS_045.jpg WANNABE BALLERINAS_051.jpg WANNABE BALLERINAS_052.jpg WANNABE BALLERINAS_054.jpg WANNABE BALLERINAS_057.jpg WANNABE BALLERINAS_011.jpg WANNABE BALLERINAS_058.jpgWANNABE BALLERINAS_055.jpg

Photos: Laura Iisalo / Creating Helsinki

Tags: , , , , , ,

Categorised in: Elämä, Kulttuuri

10 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Luz

  Ihania kuvia takahuoneesta !
  Olin eilen katsomassa viimeistä esitystänne ja show oli mahtava :) kiitos siitä !

 • Neelia

  Laitoin perjantai-iltana viestiä Ensi-ilta-tekstisi perään, mutta liitän saman nyt tähän, koska et ehkä ole ehtinyt lukea kaikkia kommentteja:

  ”Kiitos Balleriinat ja -reinot ihanasta esityksestä tänään perjantaina! Tykkäsin ihan hirvittävän paljon, etenkin Merihaka-ryhmästä. Tunnistin sinutkin sieltä! :) Myös avomieheni tykkäsi kovasti. Olen aina rakastanut tanssimista ja erityisesti balettia. Minusta pitikin isona tulla balleriina, mutta pääsin aloittamaan harrastuksen vasta tänä vuonna (monista syistä johtuen), myös sinun uudelleen innostamana! En voi sanoin kuvata, kuinka iloinen olo minulla oi esityksenne jälkeen, teki mieli melkein jorota metrossa! :)

  Kerrotko vielä jossakin vaiheessa esityksenne biisilistan, niin pääsen fiilistelemään uudelleen kotona!”

  Olen edelleen aivan fiiliksissä esityksestänne, joten kiitoksia paljon koko ryhmälle! Hienoa nähdä kuvia myös takahuoneesta!

 • Hollandeesi

  Olen seurannut blogiasi tämän syksyn ja sen innoittamana lähdinkin ystäväni kanssa katsomaan esitystänne, tämä olikin ainoa mainoskanava, joka minut tavoitti. Ja onneksi tavoittikin, koska esityksenne oli todella hyvän mielen esitys, siitä jäi hyvät fiilikset päälle koko illaksi. Iloista joulun odotusta!

 • Miaable

  Ihana tuo viimeinen kuva<3

 • Reettanen

  Hei ! Voisiko noiden ihanien paljettipantojen alkuperää valottaa – sopisi täydellisesti rantahäihin hankittuun kreikkalaiseen jumalatarmekkooni..

 • Jenniii

  Pannat on siis tehty ihan itse tavallisista muovisista hiuspannoista ja joulukuuseen ripustettavasta kimallenauhasta liimaamalla pätkä nauhaa kuumaliimalla pannan päälle. :) 

 • Jenniii

  Kiitos kuvista kuuluu taitavalle Lauralle! <3 Ja ihanaa, että tykkäsit esityksestä – on niin kiva saada tällaista palautetta siitä. :)

 • Jenniii

  Hei kiitos, kun vinkkasit! En tosiaan ole ehtinyt viikonlopun tuoksinoissa lukea kaikkia kommentteja. :) Kiitos aivan superihanasta palautteesta, tulipa hyvä fiilis, että meidän tekemisen ilo tarttuu myös muihin! Von Afvonien soittolista koostui Tschaikovskin Pähkinänsärkijästä tutuista biiseistä, Virtasilla oli perinteisiä suomalaisia joululauluja (tuskin niitä tarvitsee listata?) ja Merihaan bailuissa kuultiin seuraavat biisit:

  New Order: Blue Monday

  Moderat: A New Error

  Eevil Stöö: Piparit ja Pullat

   

  sekä kiitosbiisinä:

  Sufjan Stevens: Love will tear us apart (Christmas Unicorn)

   

 • Jenniii

  Aivan ihanaa kuulla! :) Mahtavaa joulun odotusta myös sinne suunnalle! <3

Related posts