12/12/13

Jenni for gTIE

19 60 PB306595.JPG

Jatketaan vielä tänään toiseenkin kiinnostavaan kotimaiseen merkkiin liittyvällä jutulla, nimittäin minua pyydettiin hiljattain mukaan hauskaan projektiin. :) Jo maailmallakin huomiota niittänyt asustemerkki gTIE toteutti valokuvaprojektin, johon oli valittu mukaan erilaisia bloggaajia ja minä sain kunnian olla yksi heistä. Ideana oli, että jokainen bloggaaja sai itse valita mallistosta mieleisensä korun itselleen, jonka kanssa tuli kuvatuksi. Kameran takana hääri ihana Mikko Rasila, jonka kuvattavaksi olen päässyt kerran aiemminkin, kun olin mukana Mariela Sarkiman Make Up Bible -kirjassa (kirjaan päätynyt lopullinen kuva näkyy täällä). Mariela muuten vastasi meikistäni näissäkin kuvissa. Team Mikko ja Mariela nappasi minusta viimeksikin niin mahtavan otoksen, että odotin mielenkiinnolla, mitä saisimme tällä kertaa aikaiseksi.

PB306601.JPG

Ensin piti valita itse koru, mikä ei ollut ihan helppo tehtävä. Mietin pitkään yli olan menevää ketjukorua, mutta totesin sen olevan käytössä ehkä hiukan hankala, koska se melkeinpä vaatii alleen paljasta ihoa. Niinpä päädyin lopulta kauniisiin roikkuiviin korvakoruihin, joissa yhdistellään nahkaa ja hopeaketjuja. Itse näin koruissa sellaista rentoa boheemifiilistä, joka sopi mahtavasti meikäläisen tyyliin. Suunnittelin, että puen kauniiden korvisten kaveriksi löysän rönttävillatakin ja farkut. Oli hauskaa, kuinka gTIEn suunnittelija Jenni Ahtiainen kertoi visioineensa korviksia lähinnä johonkin iltapukutyyliin, mutta tykkäsi kovasti myös minun ideoimastani boheemi-lookista. :) Sillä siis mentiin. Mikko halusi kasvoilleni jotakin todella luonnollista fiilistä ja sellaisen lookin Mariela sitten loihti – en ole varma laitettiinko edes ripsiväriä eli tosi luonnollisilla linjoilla mentiin. Oli muuten minulle ihan uutta, että mustavalkokuviin ei laiteta ollenkaan poskipunaa, sillä se kuulemma muuttuu mustavalkokuvassa vain harmaaksi varjoksi kasvoilla. Näytän ihan kummalliselta tuossa värikuvassa, kun olen niin henkeen ja vereen poskipunaihminen, että tuntuu suorastaan alastomalta ilman sitä. :D

PB306603.JPG

Ja tässä alla nyt sitten näkyy se lopputulos! Mitäs tykkäätte valmiista kuvasta? Siinä näkyy taas vähän erilaista Jenniä kuin mihin täällä Pupulandian puolella on totuttu! Kiitos huipputiimille hauskasta kokemuksesta ja gTIEn Jennille upeista korviksista. :) Iloksenne voin kertoa, että saan myös tämän jutun tiimoilta antaa teille käyttöönne -20% alekoodin jenniforgtie, joka on voimassa gTIEn verkkokaupassa vuoden 2013 loppuun asti. Lisäksi gTIEllä on nyt tämän loppuviikon ajan pop up -putiikki Kiseleffin talossa sijaitsevan miestenvaateliike FRENNin tiloissa ja sama alekoodi on voimassa myös siellä. Sekä verkkokaupasta että pop up -putiikista löytyy siis myös naisten Mayhem-malliston tuotteita.

Huomenna julkaistaan sitten gTIEn Facebook-sivuilla sekä Mikko Rasilan blogissa vielä tuo koko kuvasarja kaikista mukana olleista bloggaajista, jos haluatte kurkata nekin. :) Mukana on siis iso liuta kivoja tyyppejä: Vesa Silver, Outi Pyy, Kemikaalicocktailin Noora, Paikka auringossa -blogin Dorit, Tyyliä metsästämässä -blogin Veera, Kasper Strömman sekä Stella Harasek.

EDIT: Naisten Mayhem-malliston tuotteet tulevat verkkokauppaan tämän päivän (to 12.12.) ja huomisen aikana eli viimeistään viikonloppuna pääsee shoppailemaan näitä ihanuuksia. :)
 

jenni-rotonen-for-gtie.jpg

gTIE photo: Mikko Rasila

behind the scenes pics: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , , , ,

Categorised in: Elämä, Muoti

19 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Jennas

  Ihana aikuinen nainen kuvassa :) päätyykö nää johonkin oikeaan mainokseen? Mahtavaa jos joskus olisi muitakin kuin teinityttöjä mainoksissa ;)

 • Jenniii

  Kiitos!  Ja hauskaa, että sanot noin, koska Mikko sanoi tämän kuvan otettuaan, että ”Jenni, sinusta on tullut ihana NAINEN!” :D Hän vain muisteli sitä, kun kuvasi minua ensimmäisen kerran vuosia sitten ja mietti, kuinka olen kasvanut hänen silmissään naiseksi tänä aikana. On siis jännä kuulla, että sama fiilis välittyi myös sinulle. :) Nämä kuvat eivät taida päätyä mihinkään varsinaisiin mainoksiin, mutta ilman muuta tämä palaute varmasti kulkeutuu myös gTIEn Jennille!

 • Miaable

  Voi harmi ettei verkkokaupassa ole koruja ja varsinkaan noita upeita korvakoruja myynnissä :(

 • Jenniii

  Kilautin heti asiasta gTIEn suuntaan ja selvisi, että naisten tuotteita juuri parhaillaan naputellaan verkkokauppaan eli niiden pitäisi olla tämän tai huomisen päivän aikana siellä saatavilla. :)

 • Mrs. K.

  Tosi kauniit kuvat, vau!

 • mikko (rekisteröimätön)

  ihana NUORI nainen! XXX

 • Roosa

  Sexy!!

 • krispy

  Woah! Lookin good!

 • nne

  Olet upea! :)

 • millyi

  Siis VAU mikä kaunotar sinusta on vuosien saatossa tullut! Kaunistut vuosi vuodelta. Upea kuva :)

 • Amamba

  Mustavalkoinen kuva on upea! Kuvassa näkyy vanhan naisen arvokkuutta nuoressa kehossa.

 • lottas

  siis UPEITA kuvia. oikeen elegantteja. en yhtään epäile etteikö susta tulis joskus vähintään yhtä upea nainen, kun siinä naisdokumentissa olleet naiset!

 • Miaable

  Kiitos! :)

 • wasp

  hieno tyyli, parempi noin kuin iltapuvun kanssa : ) onko tämä yhteistyöpostaus, vai etkö saanut itsellesi noita korvakoruja…muistaakseni joku kuvatuista bloggareista kertoi saaneensa kuvausjutskan itselleen : ))

 • Jenniii

  Apua, pahoitteluni! Sain tosiaan nuo korvikset myös omakseni ja luulin, että olen kirjoittanut sen auki tekstiin, mutta nyt kuin luin jutun uudelleen, tajusin että mainintaa ei olekaan siellä. Vilpittömästi kuitenkin pahoittelen epäselvyyttä, sillä kyse on tällä kertaa ollut vain inhimillisestä mokasta, sillä mainitsen AINA kaikki yhteistyöt ja saadut tuotelahjat selkeästi. Kuvittelin todellakin kirjoittaneeni sen tekstiin, mutta näemmä lauserakenteita vääntäessä ja kääntäessä se onkin jäänyt jonnekin unholaan ja olen puhunut vain valinneeni korun kuvauksiin. Mutta kyllä siis yhteistyöstä on kyse. Katson aina vähän tilannekohtaisesti, että merkitsenkö yhteistyö-asian tekstin alkuun erillisenä disclaimerina, mutta tässä kohtaa koin, että oli jo otsikosta lähtien selvää, että jonkinlaisesta yhteistyöstä on kyse. Kaupallinen kampanja tämä ei kuitenkaan ole, sillä minulla ei ollut minkäänlaista velvoitetta tai sopimusta kirjoittaa projektista tai julkaista tätä kuvaa, tms. 

 • Jenniii

  Lisäsin tuonne alkuun selkeyden vuoksi nyt sen, että valitsin kuvan kuvauksiin JA itselleni. :)

 • SamuliT

  Apua! Blogisi lukeminen lauantaiaamuna tuli kalliiksi! Maccini näyttö sulaa, olet Jenni niin HOT! Upea kuva <3

Related posts