10/12/13

Samujilta miehille

11 51 Samuji_Fall13_M_10_003.jpg

Tänä syksynä kotimaisen miesten muodin kentälle on putkahtanut monta kiinnostavaa tulokasta. Samuji-intoilijat ovat todennäköisesti jo huomanneet, että merkiltä on ilmestynyt nyt myös miesten mallisto, jonka simppeli muotokieli ja korkea laatu löytävät varmasti myös uskolliset kannattajansa. Sain Samu-Jussilta julkaistavaksi muutaman lookbook-kuvan tuosta miesten mallistosta ja pakko sanoa, että näyttää kyllä tosi hyvältä. Deittailisin mielihyvin miestä, joka pukeutuu Samujiin. ;)

Samuji_Fall13_M_12_101_2.jpg

Samujin uuden aluevaltauksen lisäksi miesten vaatemarkkinoilla on ilmestynyt tosiaan tässä hiljattain muitakin mielenkiintoisia suomalaisia uutuuksia: Frenn, Noux ja Bonhomie nyt ainakin. Kaikkia edellä mainittuja yhdistää vahva kansainvälinen ilme ja brändäys, joten pidetään peukkuja pystyssä, josko nämä tulokkaat löydettäisiin Suomen lisäksi myös maailmalla. Mietin muuten, että minulta aina toisinaan toivotaan juttuja myös miesten muodista ja etenkin näistä kotimaisista brändeistä on kiva kirjoitella. Kysäisenpä nyt teiltä, että onko lukijapuolella kannatusta sille, jos aina silloin tällöin nostaisin täällä blogissa esille myös miesten muotia?

Samuji_Fall13_M_10_156_2.jpg
Samuji_Fall13_M_11_037_2.jpg
Samuji_Fall13_M_09_060_2.jpgSamuji_Fall13_M_10_058.jpg
Samuji_Fall13_M_13_028.jpgSamuji_Fall13_M_11_058 copy.jpg Samuji_Fall13_M_10_051.jpgSamuji_Fall13_M_10_116_2.jpgSamuji_Fall13_M_13_050.jpg Samuji_Fall13_M_13_070.jpg

Photos: Samuji Men FW13/14 by Niko Mitrunen

Tags: , , , , ,

Categorised in: Muoti

11 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Nata - White Trash Disease

  real life legolas <333

 • Roosaaa

  Olisi todella kiva idea! Kannatan. :)

  Ja olisi myös kiva kuulla vaikka joskus, että löytyykö suomalaisista julkkis miehistä ketään kellä on sun mielestä mielettömän kiva tyyli tai ylipäätään onko joku miespuolinen tyyppi kenen tyyliä ihailet? :)

 • Aisha J

  Tykkäsin! Ja jatkossakin kiinnostaisi lukea postauksia miestenkin muodista- voi sitten vinkata omallekin miehelle ideoita ;)

 • Jenniii

  Kiva kuulla, että myös miesten tyyli kiinnostaa! :) Noiden inspistyylijuttujen tekeminen on nykyään tekijänoikeussyistä harmillisen vaikeaa, kun tein periaatepäätöksen, etten julkaise kuin sellaisia kuvia, joiden käyttöön minulla on lupa. Tuollaisen jutun tekeminen ilman kuvitusta kun on vähän yhtä tyhjän kanssa. Mutta mietiskellään, josko keksisin jotain toteutusmahdollisuuksia myös tuon tyyppisille jutuille.

 • Hosuli

  Joo, miesten muoti kiinnostaa!

 • Ohituskaistalla

  Samujin neule toimii!

  Tumblr -matskun perusteella seurannassa/odotuksessa on myös Turkulaisen Styra Clothing:n lanseeraus.

 • F

  Jos miesten muoti ja tyyli kiinnostavat, niin suosittelen tsekkaamaan miesten pukeutumiseen keskittyneen tyylit.fi keskustelufoorumin. Kyseisellä foorumilla vaikuttaa valtaosa Suomen #menswear skenen hahmoista, joista myös usealla on oma blogi. Jos ei muuta, niin ainakin juttuideoita miesten tyyleistä luulisi löytyvän.

 • Ohituskaistalla

  Tämä! Kannattaa myös tsekata tyylit.tumblr.com sekä Instagram #tyylit.

 • Minä vain

  Itsekin toisinaan miesten muodista bloggaavana, haluan ehdottomasti nähdä sitä lisää! Ja varsinkin täällä!

 • Vierailija

  Olen odottanut Samujilta jo pitkään miesten mallistoa, mutta mun makuun tämä on aika basic ja turhankin klassinen. Tyylikäs toki, mutta vähän persoonaton :(

 • leeni

  Katsoin pari viikkoa sitten vaatteita verkkokaupasta, ja silloin ajattelin että tyylikästä – mutta ehkä liian perusleikkauksia ja hivenen pappamaisia. Kauluspaidat ovat hienoja – mutta niitä saa nyt joka merkiltä. Samoin valkoisia t – paitoja Hm:stä ja kippari takkeja burberryltä – kun haluaa laatua.

  Mutta nyt kun näin nämä vaatteet tässä kuvauksessa – suu loksahti auki. Upeat kengät ja hiukset pojalla ja tuo sininen twilight fiilis.

  En ole vielä varma Olenko vaan rakastunut näihin kuviin ja malliin. Vaatteista en osaa sanoa.
  Alesta ehkä ostaisin..

Related posts