10/12/13

Aika julistaa kenkäkisan voittaja!

55 PC026706.JPG

Tänään on luvassa joulu jollekulle teistä hiukan etuajassa – on nimittäin aika julkistaa kenkäkisan voittaja, joka saa omakseen 100 euron lahjakortin Nilson-liikkeeseen Galleria Esplanadiin kenkäostoksille. :) Tällä kertaa kisaan osallistuttiin ensisijaisesti Instagramin puolella ja olipa hauskaa aktivoida teitä vähän uudella tavalla ja päästä ihastelemaan lempparikenkiänne! Vaihtoehtoinen osallistumistapa tarjottiin myös täällä blogissa, joten oli Instagram käytössä tai ei, niin se ei estänyt osallistumista. Mutta oli niin kiva tuo Instagram-kisakokeilu, että taidanpa toteuttaa vastaavanlaisia joskus toistekin. :) Jos kiinnostaa käydä katsomassa kilpailuun osallistuneita kuvia, niin ne löytyvät hashtagilla #nilsonpupulandia. Instagramissa ja kisapostauksen kommenteissa jaettiin yhteensä 105 kuvaa ja nyt on aika julkistaa onnettaren suosikki! Tällä kertaa arpaonni suosi Instagramin puolella kisaan osallistunutta nimimerkkiä @tianvais, jonka kisakuvassa esiteltiin mahtavat hopeanhohtoiset herrainkengät. Voittajalle on ilmoitettu voitosta. :)

insta-kisa-nilson1.png

Tags: , , ,

Categorised in: Muoti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts