9/12/13

Viidakkotunnelmia viikon alkuun

2 48 EleonoraCarisi_for_Zalando(4)©AxlJansen.jpg

Aargh, tämän päivän bloggaussuunnitelmat ovat menneet vähän uusiksi, koska päänuppiani on aamusta alkaen piinannut inhottava jomotus. Särkylääke ei oikein auta ja ajatus ei juokse, joten päätin, että laitetaanpa nyt vihdoin sitten jakoon niitä kunnon kuvia siitä Eleonora Carisin Zalandolle suunnittelemasta mallistosta heilahtaneiden ja epätarkkojen näytöskuvien sijaan. Mainitsinkin jo näytöspostauksessa, että ihastuin itse noihin hauskoihin housuihin, joissa on vähän erikoisen pituiset lahkeet – hauska vaihtoehto hameille. :) Mitäs pidätte mallistosta? Sytyttääkö tuollainen villi printtikuosi vai meneekö liian raisuksi?

PS. Huomenna on muuten pitkästä aikaa luvassa Pupulandian herkullisia ruokareseptejä. En malta odottaa, että pääsen jakamaan sen ihanan ohjeen teidän kanssanne! :)

EleonoraCarisi_for_Zalando(2)©AxlJansen.jpgEleonoraCarisi_for_Zalando(1)©AxlJansen.jpg EleonoraCarisi_for_Zalando(3)©AxlJansen.jpg EleonoraCarisi_for_Zalando_Lookbook(2)©AxlJansen.jpg EleonoraCarisi_for_Zalando_Lookbook(4)©AxlJansen.jpg EleonoraCarisi_for_Zalando_Lookbook(5)©AxlJansen.jpg EleonoraCarisi_for_Zalando_Lookbook(8)©AxlJansen.jpg EleonoraCarisi_for_Zalando_Lookbook(9)©AxlJansen.jpg EleonoraCarisi_for_Zalando_Lookbook(10)©AxlJansen.jpg EleonoraCarisi_for_Zalando_Lookbook(11)©AxlJansen.jpg EleonoraCarisi_for_Zalando_Lookbook(12)©AxlJansen.jpg EleonoraCarisi_for_Zalando_Lookbook(13)©AxlJansen.jpg

Photos: Eleonora Carisi for Zalando by Axl Jansen

Tags: , , , ,

Categorised in: Muoti

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • hanne_tasteofhoney

    En tiedä olenko ainoa, mutta tuossa mallissa on hätkähdyttävää yhdennäköisyyttä Avec Sofien kanssa! :o

  • Jenniii

    Et ole ainoa! Joku ehti jo viime viikolla huomata Instagramissa saman. En olisi itse hoksannut, mutta nyt kun sanoit, niin kyllä, jotain samaa noissa kaunokaisissa kyllä on. :)

Related posts