7/12/13

Kimppu kukkia kaaoksen keskelle

91 PB286588.JPG

Terkkuja kaaoksesta! Se huono puoli piilee kiireisessä arjessa ja reissaamisessa, että koti näyttää yleensä niinä aikoina ihan hävityksen kauhistukselta. Voisi kuvitella, että kun kotona ei ole ehtinyt käydä kuin kääntymässä, ei siellä myöskään ole ehtinyt sotkea, mutta omalla kohdallani tämä tuntuu menevän aivan päinvastoin. Mitä vähemmän aikaa ehdin viettää kotona, sitä sotkuisempaa täällä yleensä on – tälläkin hetkellä täällä näyttää siltä kuin pommi olisi räjähtänyt tuossa keittiön ja olohuoneen välimaastossa. Kai se kiire teettää sitä, että kotona käydessään tavarat jäävät helposti lojumaan niille sijoilleen ja tilanne sitten kärjistyy nopeasti, kun sopivaa hetkeä siivoamiselle ei kiireen lomassa ole. Ja onpa muuten kamalaa tulla reissun jälkeen sotkuiseen kotiin! Onneksi tämä pahin sotku on syntynyt vasta Milanosta palattuani, niin ei tarvinnut tulla takaisin tähän näkyyn. 

PB286584.JPG

Yksi motivaattori siivoamiselle on kutsua joku kylään. Minulle on tulossa vieraita tänne kotiin sekä tänään että huomenna, joten nyt on hyvä buusti saada tämä kaaos raivattua pois alta ennen kyläilijöiden saapumista. Toinen oma konstini on ostaa kukkia. Jotenkin ne pääsevät kunnolla oikeuksiinsa vasta, kun saavat ympärilleen arvoisensa tilan. Ja toisaalta, sillä aikaa kun sotku on vielä valloillaan, voi aina hakea vähän terapiaa niistä kauniista kukkasista. Olen esimerkiksi parin viime muuton jälkeen ostanut äkkiä kukkia sinne laatikkokaaokseen, jotta kaiken sen hullunmyllyn keskellä olisi edes jotain kaunista, missä lepuuttaa silmiään. ;) Tänään lepuutan katsettani ihanan värikkäissä neilikoissa, kun keksin yhdistää kaksi eriväristä halpiskimppua yhteen. En ole koskaan pitänyt kukissa punaisesta väristä mitenkään erityisesti, mutta vaaleanpunaisen seurana kokonaisuus näyttää ihanan pirtsakalta ja raikkaalta. :)

PB286586.JPG

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , , , ,

Categorised in: Elämä, Koti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts