6/12/13

Viidakkoprinttejä ja videoinstallaatioita Milanossa

5 54

Ihan ensin on tietysti toivotettava HYVÄÄ ITSENÄISYYSPÄIVÄÄ! :) Vaikka tänään onkin Suomen päivä, loikataan silti vielä hetkeksi Milanon tunnelmiin, koska tuumasin, että nyt on näyttää vilaus siitä mallistosta, jota pääsin livenä Italiassa kurkkaamaan. Zalando siis kutsui minut muutaman kansainvälisen muotitoimittajan ja -bloggaajan kanssa katsastamaan italialaisbloggaaja Eleonora Carisin verkkokaupalle suunnittelemaa mallistoa. Mallisto ilmestyy myyntiin ensi keväänä ja se esiteltiin nyt tällä viikolla ensimmäistä kertaa yleisölle. :) Tällä kertaa muotinäytös toteutettiin hieman erilaisella tavalla ja mallien sijaan näimme edessämme digitaalisen videoinstallaation. Videolla suloiset mallit esittelivät uutta kokoelmaa ja tajusin vasta näytöksen jälkeen, että itse asiassa videolla oli koko ajan sama malli, eri tavoin stailattuna vain! Videosta oli todella hankala ottaa kuvia ja otoksista tuli niin heilahtaneita, mutta laitan varsinaiset lookbook-kuvat näytille vielä erikseen, niin saatte sitten kunnon käsityksen mallistosta. :)

Mallisto koostuu itse asiassa vain 8 vaatteesta, mutta ne sopivat niin täydellisesti yhteen, että kun näytökseen oli stailattu asukokonaisuuksia samoista vaatteista eri kombinaatioina, näytti oikeastaan siltä kuin kokoelma olisi ollut paljon laajempikin. Mukana kokoelmassa on bomber-takki, hame, kauluspaita, vajaamittaiset leveät housut, college-paita, läpikuultava lyhythihainen pusero ja kaksi mekkoa. Kaikkia vaatteita yhdistää tuollainen villi viidakkohenkinen printti, jonka on suunnitellut yhdessä Eleonoran kanssa hänen ystävänsä. Kaikki vaatteet on valmistettu Italiassa ja materiaaleina on käytetty muun muassa ylellistä silkkiä, silkkiorganzaa ja sukelluspukukangasta. Itse tykästyin erityisesti noihin hauskoihin vajaamittaisiin housuihin. :) Myyntiin malliston pitäisi tulla muistaakseni maaliskuussa.

PC036862.JPG

PC036808.JPG PC036811.JPG PC036817.JPG PC036827.JPG PC036834.JPG PC036837.JPG PC036842.JPG PC036844.JPG PC036864.JPG PC036867.JPGPC036791.JPG PC036879.JPG

Tutustuin reissussa suloiseen Saniaan, joka toimii ruotsalaisen Damernas Världin bloggaajana ja junior-muotitoimittajana. :)

PC036924.JPG

Nappailin muutamat paparazzikuvat uusien tuttavuuksieni kengistä. ;) Nämä kaunokaiset oli pukenut jalkaansa belgialainen Tiany

PC036792.JPGPC036914.JPG

Tässä poseeraavat jo entuudestaan toisensa tunteneet Eleonora ja Tiany.

PC036925.JPG

Sanian kengät olivat nuoren ruotsalaisen suunnittelijan käsialaa. Tykkäsin hauskasta tavasta laittaa nuo kenkien nilkkaremmit housujen päälle.

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , , , , , ,

Categorised in: Matkat, Muoti

5 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Tilaisuus näyttää todella ihanalta, ja hauska huomata että tutustuit uusiin bloggareihin siellä. Ehditkö yhtään kierrellä kaupungissa?

  xxx
  E
  http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

 • Jenniii

  Ehdin hiukan tiistaina ennen tuota muotinäytöstä kierrellä kaupungilla ja räpsäistä pari kuvaakin. Laitan vielä noita vaatimattomia reissuräpsyjäni jakoon, kunhan ehdin! :)

 • MadamWhite

  Hauskan näköinen kokoelma, mutta itseasiassa sytyin ihan antaumuksella tuolle Eleonoran omalle asukokonaisuudelle. Tuo hame on rakkautta <3 Olen aina vierastanut tuollaisia suhteellisen villejä kuoseja tai no oikeastaan kuoseja ylipäänsä, mutta rauhallisena hameena voisi toimia mullakin.

 • Jenniii

  Joo! Eleonoran asu oli aivan mieletön. :) Kurkkaapa postauksia vähän taaksepäin, siellä on nimittäin tuolle lookille ihan kokonaan omistettu postauksensa. :) Myös tuossa Eleonoran suunnittelemassa mallistossa olevilla printti-alaosilla voisi toteuttaa vähän samanlaista ideaa.

 • Roosaaa

  Mielettömän kaunis nainen tuo Eleonora!! :)

  PS. Oletkohan ikinä kuullut sellaisesta laulajasta kuin Rhye? Suosittelen lämmöllä kuuntelemaan Rhyen Woman albumin, todella ihanaa ja inspiroivaa musiikkia! :)

Related posts