5/12/13

Pikkuputiikit esittelyssä: jännittävien löytöjen All Found Store

10 84

Jeeeee, pikkuputiikki-juttusarja jatkuu! :) Putiikkiesittelyt olivat pari viikkoa paussilla, koska olen ollut niin kiireinen, etten ole ehtinyt koluamaan liikkeitä, mutta nyt tänään heti reissusta palattuani kipaisin kamerani kanssa Kalliosta keskustaan loikannutta All Found Storea tutkimaan. Moni teistä lukijoista olikin ehdottanut tätä putiikkia esiteltäväksi, joten toiveenne on kuultu ja tässä tulee! Liike sijaitsi tosiaan ennen Kalliossa, mutta muutti viime viikolla vähän keskeisemmälle sijainnille keskustaan, osoitteeseen Eerikinkatu 1. Nyt sinne toivon mukaan eksyy enemmän myös satunnaisia kulkijoita ja turisteja. :)

Jos All Found Storea pitäisi kuvailla yhdellä sanalla, niin se olisi varmaan cool. Hihihi. :D Naurattaa tuo sanavalinta, mutten jotenkin voi olla tuota ajatusta ääneen sanomattakaan. Tässä putiikissa tulee vähän sellainen fiilis kuin Berliini olisi tullut kylään Helsinkiin – ja silti putiikin merkit taitavat olla pääosin suomalaisia ja pohjoismaisia. Mukana on muun muassa kotimaisista suunnittelijoista R/H, Month of Sundays, Riivari sekä Terhi Pölkki. Muita liikkeessä myytäviä brändejä ovat Wood Wood, Stine Goya, Soulland, Shwood, Rascals’, Libertime-Libertine, Dansk, BWGH sekä Orly Genger by Jaclyn Mayer. Putiikissa myydään myös miesten vaatteita ja itse asiassa tuo miesten valikoima näytti olevan ihan erityisen kiva, joten suosittelen! Napsin inspiskuvia myös miesten vaatteista, joten saatte alla vähän esimakua. Hintahaarukka All Found Storessa alkaa noin 50 eurosta ja nousee noin 400 euroon asti, mutta suurin osa vaatteista on hinnaltaan siinä 100-200 euron välillä. Ja kaikilla merkeillä ovat eettisyys-asiat kunnossa, joten täällä voi myös shoppailla hyvällä omallatunnolla siltä osin. :)

Olen naureskellut, että nämä putiikkivisiitit ovat minulle itselleni vähän vaarallisia, koska tulee nähtyä kaikkea niin ihanaa juttuja tehdessä. Tällä kertaa iskin silmäni Orly Genger by Jaclyn Mayerin upeisiin rannekoruihin, Stine Goyan kultaa ja mokkanahkaa yhdisteleviin clutcheihin, Danskin hauskoihin tikattuihin collegehousuihin, Month of Sundaysin vakosamettihameeseen sekä R/H:n kreisiin denim-pilottiin, jossa on tuollaista kullanväristä karvaa. Tuosta viimeksi mainitusta tulee vähän mieleen Michael Jackson sekä leijonankesyttäjä – ehkä tämä leijona-assosiaatio syntyi noista leijonanharjaa muistuttavista kultaisista karvoista. :D Niin ja olivatpa nuo Terhi Pölkin kengät sekä R/H:n turbaanitkin aika hauskoja. Huh, aika monta kivaa juttua siis. Käykää itse katsomassa ja inspiroitumassa! :) Ja onpa All Found Storella muuten myös verkkokauppa, jos esimerkiksi joku kauempana asuva on kiinnostunut. Verkkokaupan valikoimasta löytyy käytännössä kaikki, mitä liikkeestäkin.

PC057004.JPG

Sattuipa muuten niin hauskasti vielä, että juuri ollessani liikkeessä käymässä, nyt jo kuopatun Minni f. Ronya -merkin Minni piipahti käymään. Ja siinä sitten selvisi, että tämän viikon lauantaina 7.12. on All Found Storessa vähän spesiaalimpi päivä, sillä silloin liikkeessä myydään Minni f. Ronyan viimeiset jäljellä olevat varastot, joihin kuuluu muun muassa sampleja ja uniikkikappaleita. Ja tämä on tosiaan viimeinen mahdollisuus tehdä löytöjä tältä merkiltä, sillä Minni f. Ronya on lopettanut toimintansa. Eli kynnelle kykenevät, lauantaina kannattaa käydä kurkkaamassa spessuvalikoima! :)

Ainiin, piti mainita vielä siitäkin, että minut kohtasi liikkeessä hauska sattuma. Selvisi nimittäin, että eläinaiheiset ikkunakoristeet on taiteillut se sama upea kuvataiteilija Sanna-Maija, jonka kanssa järjestin jokin aika sitten sen supersuositun taidearvonnan. Myös nuo ikkunakoristeet ovat myytävänä, jos joku haluaa kotiinsa hauskaa eläinaiheista piristystä. :)

PC056946.JPG PC056947.JPG PC056948.JPG PC056949.JPG PC056951.JPG PC056955.JPG PC056956.JPG PC056961.JPG PC056963.JPGPC056957.JPG PC056958.JPG PC056966.JPGPC056959.JPG PC056967.JPGPC056968.JPGPC056972.JPGPC056974.JPGPC056975.JPGPC056976.JPGPC056999.JPG PC056964.JPG PC056978.JPGPC056977.JPG PC056980.JPG PC056981.JPG

PC056982.JPG PC056983.JPG PC056985.JPG PC056986.JPG PC056987.JPG PC056988.JPG PC056989.JPG PC056995.JPG PC056997.JPG PC056998.JPG PC057010.JPG PC057015.JPGPC057016.JPGPC057018.JPG

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , , , , , , , , , ,

Categorised in: Muoti

10 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • MademoiselleKatri

  Aika hauska sattuma, että kävelin tänään kyseisen liikkeen ohi ja ihailin ikkunassa tuota Babar kollaria. 

 • Aivan ihanalta tuntuva liike. Täytyykin joskus pistäytyä hypistelemään kaikkia noita ihanuuksia. Rakastan pikkuputiikkeja, varsinkin jos on rahaa mitä tuhlata ;) Me oltiin Porvoossa ja sielläkin oli ihastuttavia putiikkeja, muttei ehkä ihan näin edgy ja muotitietoisi vaan lähinnä sisustustavaraa :)

  Käy kurkkimassa Beauty is my treasure blogista

 • Loki

  Riivari on tullut vastaan aiemminkin ja pakko sanoa, että winterfall 13 mallisto on mukavan esileikillinen, vaikka ihan päävoittoa ei hehkuttanutkaan meikäläisen päänupissa. Ehkä sitten seuraava mallisto… Ja month of sundays on edelleen kiva. Satutko muistamaan kenen suunnittelemat olivat ne sellaiset nahkaiset ruoskan piiskan näköiset korvikset siellä Tokyo näyttelyssä? Oletin että ovat aWa designia mutta en ole löytänyt mistään…

 • Minä vain

  Miten suloinen tuo Babar-college! :)

 • Jenniii

  Hahaa, sepäs sattui! :) Ja joo, Babar-college oli myös omia suosikkejani, vaikka onkin miesten mallistoa. <3

 • Jenniii

  Suosittelen ehdottomasti piipahtamaan, jos kuljet joskus sopivasti ohi. :) Porvoo on myös ihana, pitääkin kurkata ensi visiittiä varten nuo sinun tärppisi!

 • Jenniii

  Hahaha, esileikillinen. :D Tuo Riivarin talvitakki oli aivan ihana, muttei pääse kyllä kuvassa oikeuksiinsa. Värikin on todellisuudessa paljon vihertävämpi, mutta sisävalossa kamera herkästi vähän vääristää noita värejä. :( Ja Month of Sundays on aina yhtä upea! Niistä ”ruoska-korviksista” en kyllä tullut katsoneeksi tekijän nimeä, joten valitettavasti en kyllä tässä asiassa osaa auttaa. :/

 • Jenniii

  Eikö ole ihana!! :)

 • MademoiselleKatri

  Babar oli myös suosikkejani lapsena… kirjat ja piirretyt. Saattaa päätyä meillä pukinkontiin ihan vaan sillä verukkeella, että sitä voisi joskus lainailla. 

 • Hosuli

  Oooh tuon R/H-paidan kultaresorit! Mikä mahtava yksityiskohta! Ja tuommoinen kissakoriste kelpaisi omaankin ikkunaani.

  ”Ja kaikilla merkeillä ovat eettisyys-asiat kunnossa, joten täällä voi myös shoppailla hyvällä omallatunnolla siltä osin.” Ihana disclaimer. :) Arvostan (taas)!

Related posts