5/12/13

Lumoava Eleonora Carisi

6 55 PC036918.JPG

Nyt on reissusta päästy kotiin ja tietokone jälleen laturissa kiinni. :) Sain vihdoin Milanon kuvasadon ladattua koneelle ja pääsen viemään myös teidät pienelle matkalle Italiaan noihin matkatunnelmiini. Matka oli todella antoisa ja yksi parhaista jutuista tällaisilla reissuilla on uusien ihmisten kohtaaminen ja uudet kiinnostavat tuttavuudet ympäri maailman. Milanon visiittini päämäärä oli siis käydä tsekkaamassa paikan päällä italialaisen bloggaajan Eleonora Carisin Zalandolle suunnitteleman yhteistyömalliston ensiesittely. Kaunis Eleonora lienee monille tuttu kasvo maailman katumuotisivustoilta, vaikka hänen bloginsa JouJou Villeroy ei olekaan Suomessa älyttömän tunnettu. Niinpä ajattelin nyt alkuun esitellä itse Eleonoran, ennen kuin hypätään siihen mallistoon. Neitokainen näytti kokoelmansa näytöksessä niin upealta, että tälle lookille voi huoletta omistaa oman postauksensa!

PC036891.JPG

Kiinnitin heti Eleonoran nähtyäni huomiota tuohon ihan mielettömän upeaan hameeseen. Myöhemmin illan aikana paljastuikin, että se on Michael Korsin mallistosta. Uskomattoman kuvauksellinen Eleonora oli yhdistellyt asussaan sujuvasti sekä designer-muotia että edullisempia löytöjä, sillä kukkahameen kaveriksi hän oli pukenut Zarasta löytyneen paidan. Hauska timanttilaukku on italialaisen Hibourama-merkin ja veikeät printtikorkkarit ovat suunnittelija Amina Muaddin käsialaa. Pääsin reissun päällä myös haastattelemaan Eleonoraa, joten myöhemmin luvassa vielä lisää juttua hänestä jossain vaiheessa. Joka tapauksessa, todella inspiroiva tyyppi! :)

PC036917.JPGPC036889.JPG PC036909.JPGPC036895.JPG PC036921.JPG PC036922.JPG

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , , , , , ,

Categorised in: Matkat, Muoti

6 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • dental floss

  Kyllä olisi kuvauksellinen jos leikkauttaisi tuon vaaleanruskean melanoomapaiseen pois naamasta. Eikö tuo ole jo terveysriski! Todella vastemielisen näköistä.

 • Jenniii

  Anteeksi nyt vain, mutta ainoa vastenmielinen asia tässä postauksessa on tuo sinun kommenttisi.

 • Nata - White Trash Disease

  Pitäsköhän munkin varata aika nordströmille näitä kahta ”melanomapaisettani” varten

 • Vierailija

  Ensimmäiselle kommentoijalle.

  Tuollainen luomi on helposti poistettavissa, toisin kuin tuo sinun vakavista henkisistä ongelmista kielivä asenteesi, mitä ei noin vaan hoideta pois.
  Silti suosittelen että aloitat sen oman eheytymisprosessin pikapikaa ennen kuin aiheutat enemmän vahinkoa itsellesi ja ympäristöllesi. Tie tulee takuulla olemaan kivikkoinen mutta toivon sun ja meidän kaikkien kanssaihmisten puolesta että pääset maaliin.
  Ja vastenmielisyys on todellakin vain sinun häiriintyneen mielesi tuotosta. Minä näen näissä kuvissa vain todella kauniin nuoren naisen jonka persoonaallisuutta tuo kauneuspilkku vaan korostaa entisestään.

 • Pin

  Todella sääli, että raikas postaus alkoi noin vajaamielisellä kommentilla…

  Kiitos Jennille freesistä jutusta ja kaunis kiitos inspiroivalle Eleonoralle <3

 • Ihana laukku!! :)

Related posts