3/12/13

Minimatka Milanoon

3 79 PC026698.JPG

Arvatkaas mitä! En ole tästä hiiskunut ennakkoon vielä mitään, mutta meikätyttö ottaa kohta suunnaksi Helsinki-Vantaan ja sen jälkeen Milanon! :) Minut on nimittäin kutsuttu paikan päälle Italiaan tsekkaamaan livenä upean italialaisbloggaaja Eleonora Carisin Zalandolle suunnittelemaa mallistoa. Jos mimmi ei ole nimenä vielä tuttu, niin kasvot saattavat hyvin ollakin, sillä kaunotar kauneuspilkkuineen on tuttu näky katumuotisivustoilla ja onpa neitokainen ehtinyt poseerata muun muassa Moschinon mainoskampanjan kasvonakin. Eleonoran oma blogi JouJou Villeroy on myös aikamoista karkkia silmille, joten suosittelen kurkkaamaan. 

Reissu on varsin lyhykäinen ja ohjelmantäyteinen, joten saapa nähdä, ehdinkö seikkailla Milanossa omatoimisesti juurikaan. Mikäli aikaa on, aion ehdottomasti käydä tsekkaamassa ainakin Corso Comon. Yksi parhaista jutuista Italiassa on tietysti aina ruoka, josta aion ehtiä nauttia, vaikka mihinkään muuhun ei olisikaan aikaa. ;) Toivottavasti ehdin päivitellä kuulumisia illalla tai huomenna aamulla paikan päältä, mutta viimeistään kuullaan taas torstaina!

PC026697.JPG

Tags: , , ,

Categorised in: Matkat, Muoti

3 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts