3/12/13

Metallimaniaa

2 84 metalli-inspis.jpg

Terkut lentokentältä ja jihuu, tänään on taas se päivä, kun ilmestyy uusi Trendi! :) Joulukuun numerossa Tyylihaukan palstalla intoillaan metallinhohtoisista vaatteista ja asusteista, jotka sopivat paitsi erinomaisen hyvin tähän talven juhlasesonkiin, myös ihan arkistakin tyyliä piristämään. Printtilehden puolelta löydätte muutaman upean inspiroivan katumuotityylin sekä parit täsmävinkit ja tänne blogin puolelle kokosin puolestaan omia suosikkitärppejäni verkkokaupoista metallitrendin osalta. :)

Itse olen toteuttanut metallitrendiä nyt pikkujoulukauden kunniaksi hopeanhohtoisilla kynsillä, mutta vaatekaapista löytyy kyllä muutama metalliväreissä kimmeltävä vaate ja asustekin. Yhdet ikuisista lemppareistani ovat H&M:n Marni-malliston hopeiset korkkarit, jotka tuntuvat sopivan aivan joka asuun. :) (Psst, eilisellä Nilson-inspispostauksessa on muuten parit vähän samanhenkiset, jos olette tykänneet niistä minun hopeakengistäni!) Jos jonkin vinkin antaisin metallivärien käyttöön, niin sanoisin, että etenkin arkityylissä metallinen hohde kannattaa yhdistää johonkin tekstuuriltaan täysin erilaiseen. Esimerkiksi pörröinen neule kimalteen kaverina auttaa välttämään diskopalloefektiä. ;) Jos metallivärit suurina pintoina tuntuvat liian hurjilta, niin kokeile kimallusta asusteissa ja kengissä.

Kuvan tuotteet:

Valkoinen kirjailtu mekko Topshop, ruusukullan värinen pikkulaukku Topshop, paljettineule Iris And Ink / Outnet, kullanhohtoinen neulepusero YAS / Vero Moda, kultainen lompakko Reed Krakoff / Outnet, metallinhohtoiset maiharit Dr Martens / Topshop, metallinvärinen rusettilaukku Zac Zac Posen / Outnet, rannekoru Selected Femme, kultainen mekko Rag & Bone / Outnet, glitter-clutch Anya Hindmarch / Outnet, hopeiset herrainkengät Zara, niitein koristeltu neulepusero Zara, kultaiset korkokengät Jean Michel Cazabat / Outnet, hopeanhohtoiset kumisaappaat Hunter / Outnet, strassi-sandaletit Christian Louboutin / Outnet, peilipintainen pikkulaukku Zara, kirjailuin koristeltu villapusero Vanessa Bruno / Outnet, metallinhohtoinen pliseerattu hame & Other Stories

Tags: , , , , ,

Categorised in: Muoti

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts