2/12/13

Vuoden parasta kosmetiikkaa

14 99

Postauksen tuotteet on saatu kokeiluun blogin kautta.

Huomenna ilmestyy uunituore joulukuun Trendi, jossa on jälleen aika listata arvovaltaisen raadin vuoden parhaiksi äänestämiä kosmetiikkatuotteita. :) Mukana jutussa on aina vuoden aikana ilmestyneitä uutuustuotteita tai Suomessa lanseerattuja tuotesarjoja. Koska kaikki lempparit eivät koskaan mahdu mukaan listalle, niin kokosin tänne blogin puolelle omia lemppareitan tämän vuoden kosmetiikkauutuuksista (joukkoon on saattanut lipsahtaa joku viime vuoden puolellakin ilmestynyt tuote, mutta eipä kai tuo niin vaarallista). Monia muitakin erinomaisen hyviä uutuustuotteita olen vuoden aikana ehtinyt kokeilla, mutta nämä tulivat nyt ensimmäisten joukossa mieleen. :) Lisää vuoden parasta kosmetiikkaa voitte sitten bongata huomenna ilmestyvästä Trendistä!

PC026658.JPG

Huulipuna: Yves Rocher Grand Rouge

Tätä punaa en kyllästy hehkuttamaan. Olenkin fiilistellyt sitä blogissa jo moneen otteeseen sekä mahtavan hinta-laatu-suhteensa sekä ihanan sävyvalikoimansa ansiosta. Näillä punilla syntyy kaunis mattainen lopputulos, mutta silti puna ei tunnu huulilla kuivalta ja levittyy kuin unelma. Omia lempparisävyjä on useita, mutta pidän etenkin syksyn uutuuksina ilmestyneistä luumusävyistä sekä kirkkaanpunaisesta sävystä Rouge Vif ja oranssinpunaisesta Corail Incandescent -sävystä. 

PC026655.JPG

Huulivoide: Decubal Lips & Dry Spots Balm

Moni on kysellyt vinkkejä, miten saan huulet pidettyä niin sileinä ja hyvin kosteutettuina, vaikka käytän jatkuvasti huulipunaa ja talvikin tekee tuloaan. Tällä hetkellä salaisuuteni on tämä voide, jota levitän huulille aina yöksi sekä päivisin silloin, kun ne tuntuvat kuivilta. Parempaa huulivoidetta en ole tainnut kokeilla koskaan (joskin Elizabeth Ardenin klassikko 8 hour cream kuuluu myös suosikkeihin). Näppärää tässä voiteessa on myös se, että sitä voi tarvittaessa sipaista muuallekin kehoon, jos joku paikka kaipaa tehokosteutusta. Jos merkki ei ole tuttu, niin tiedoksi, että Decubalia myydään apteekeissa. :)

PC026678.JPG

Siinä kävi kuulkaas niin, että silmämeikkitumpelokin oppi viimein kunnolla tekemään rajaukset tämän YSL:n eyelinerin (ja sen tiimoilta saamansa pienen opastustuokion) ansiosta. Todella ohut joustava sivellin oli avain meikäläisen onnistuneisiin eyeliner-kokeiluihin. Tykkään myös tuosta hiukan pronssisena hehkuvasta mustan sävystä, joka tuo pientä ekstraa rajausten ilmeeseen. Jos haluatte lukea tästä lisää, niin tein alkukesästä tästä eyelinerista ihan oman postauksensa

PC026681.JPG

Poskipuna: Lumene Touch of Radiance Blush (sävy 10 Kuulaus)

Poskipunien suurkuluttajan päivittäisessä käytössä on tällä hetkellä Lumene Touch of Radiance -sarja poskipunasävy Kuulaus. Lempeän persikkainen sävy näyttää ihanalta talvenkalpeilla kasvoilla ja levittyy siveltimellä kauniisti. 

PC026686.JPG

BB-voide: Oriflame Skin Dream BB Cream (sävy Light)

Minä en koskaan päässyt mukaan BB-voidevillitykseen, koska meikäläisen vaalealle hipiälle ei koskaan löytynyt tarpeeksi vaaleaa sävyä. Vaaleimmatkin sävyt ovat yleensä olleet minun iholleni liian tummia ja pääsinkin kokeilemaan BB-voidetta kunnolla vasta nyt, kun vihdoin ja viimein löytyi minulle tarpeeksi vaalea sävy. Oriflamen voiteessa sävy Light on just passeli tälle kalpeanaamalle. :) Voiteessa on ihanan kevyt mutta kosteuttava koostumus. Tämä tuote on täydellinen niille päiville, kun haluaa vähän tasoittaa ihon sävyä, muttei kaipaa varsinaista meikkivoidekerrosta: kosteuttaa ja tasoittaa ihon värin, mutta jättää kauniin kuulaan lopputuloksen.

PC026660.JPG

Silmänympärysvoide: Pai Echium anti-ageing eye cream

Ihastuin jo viime talvena Pain hellävaraisiin tuotteisiin ja sain jossain vaiheessa kokeiluun myös silmänympärysvoiteen. Olen jostain syystä ollut aina äärettömän laiska käyttämään silmänympärysvoidetta, vaikka muuten huolehdin ihostani todella tunnollisesti. Eräs meikkaaja huomautti minulle viime kesänä siitä, kuinka kuiva silmänympärysihoni on ja jotenkin se kommentti sai minut muuttamaan tapani. Pain voide on ihanan hellä ja kosteuttava ja miniatyyri-pumppupullosta on helppo annostella juuri sopiva määrä voidetta. Yleensä juuri se sopivan määrän annostelu tuntuu itsestäni hankalalta, joten arvostan sitä, että pumppupullo mittaa juuri sopivan määrän voidetta sormenpäälle. Tämä purkki onkin jo käytetty loppuun – ja sain muuten seuraavalla kerralla samalta meikkaajalta kehuja, että on kuin eri ihoa käsittelisi. Eli voide tehosi! :)

PC026673.JPG

Jalkavoide: Exuviance Heel Repair

Minulla on talvisin ihan älyttömän kuivat kantapäät ja kyynärpäät – ja tämä voide on niiden uusi paras ystävä. Ihotautilääkäreiden kehittelemä Exuviance-sarja on erikoistunut erilaisten iho-ongelmien ja -sairauksen hoitoon ja oman kokemukseni pohjalta voin kyllä suositella muillekin kenkkuilevasta ihosta kärsiville. Mikään voide ei ole tehonnut rutikuiviin kanta- ja kyynärpäihini yhtä nopeasti ja tehokkaasti kuin Heel Repair. Suosittelen!

PC026676.JPG

Käsivoide: Neutrogena Hand Cream Concentrated

Käsivoidelempparini on Neutrogenan tiivistetty käsivoide, joka ei siis oikein edes ole mitään rasvaa, vaan tuntuu enemmänkin sellaiselta… Miten sitä nyt kuvailisi? Todella tiiviissä muodossa olevalta rasvaiselta geeliltä? :D En osaa selittää paremmin. Tässä on vähän samanlainen tuntu kun siinä Decubalin huulivoiteessa. Ja toimii! Pakkaus on myös näppärän kokoinen, joten kulkee kätevästi mukana laukussa ja matkoilla.

PC026684.JPG

Suihkugeeli: Lumene Arctic Spa suihkugeeli

Olen kuullut monen muunkin hehkuttavan tätä tuotetta maista taivaisiin, mutta se on todella kehunsa ansainnut. Arctic Spa -tuotteissa on niin huumaavan ihana tuoksu, että suihkusta ei tekisi mieli tulla ikinä pois. En tiennyt, että pelkkä tuoksu voisi tuoda niin paljon lisää aamuiseen suihkuhetkeen, kunnes kokeilin tätä. :) Eikä tuotteessa siis muutenkaan mitään vikaa ole: ihana tuntu ja vieläkin ihanampi tuoksu.

PC026665.JPG

Kylpyöljy: Dr. Hauschka Rose Nurturing Bath Essence

Minulla ei ole kylpyammetta, mutta se ei ole estänyt minua nauttimasta tästä mielettömän ihanasta kylpyöljystä. Oikeastaan voisi jopa sanoa, että tämän tuotteen ylellinen tuntu ja pökerryttävän suloinen ruusuntuoksu ovat saaneet minut hemmottelemaan itseäni huomattavasti entistä useammin. Minulla on nimittäin nykyään tapana tehdä iltaisin itselleni jalkakylpyjä ämpärissä ja sekaan lorautan pienen tujauksen tätä ruusuntuoksuista kylpyöljyä. Niin pieni asia, mutta tekee niin mielettömästi. Tekisi mieli tehdä jalkakylpyjä tätä nykyä joka ilta, jotta saisin nuuhkia tuota ihanaa ruusuntuoksua. Ihokaan ei kuivu samalla tavalla vedessä lilluttelusta, kun veden joukossa on loraus öljyä. Ja mikäpä olisikaan ihanampaa kuin upottaa viluisat varpaat kuumaan veteen. Taidan tehdä jalkakylvyn itselleni tänäänkin. ;)

PC026669.JPG

Kuivashampoo: Batiste Dry Shampoo Light & Blonde

Periaatteessa vaaleatukkaisten hiuksiin kuivashampoo hukkuu helposti muutenkin, mutta brittien suosituin kuivashampoomerkki Batiste tuli tänä vuonna viimein Suomeen ja toi mukanaan erityisesti vaaleatukkaisille tarkoitetun tuotteen. Tämä todellakin hukkuu vaaleiden hiusten sekaan täydellisesti ja kuulin, että tällä saa myös hyvin hämättyä hiukan, jos ei-ihan-naturellin blondin tukan tyvestä alkaa vilkkua tummempaa. Olen kokeillut montaa hyvää kuivashampoota, mutta tämä nousi heti suosikkeihin: jättää todella luonnollisen ilmeen ja freessin fiiliksen. Tukka oikeasti tuntuu tämän tuotteen jäljiltä siltä, ettei seuraavana päivänä muista en edes olleen pesun tarpeessa. 

PC026690.JPG

Hiusten tehohoito: Biozell Arganöljy Eliksiiri

Tykkään kovasti sekä hiusten- että ihonhoidossa erilaisista öljyistä, mutta oma liukas tukkani on öljyjen suhteen vähän hankala. Jotkut tekevät siitä liian luirun ja toiset rasvaisen näköisen, mutta Biozellin arganöljy-eliksiiri on aika passeli täsmätuote silottamaan ja kosteuttamaan latvoja. Käytän tätä usein sekä pesun jälkeen että pesujen välissä latvoihin kosteutukseksi, koska huomaan että talven kuiva huoneilma kuivattaa myös hiusten latvoja. Tuote levittyy ihanasti eikä tunnu rasvaiselta käsissäkään – usein hieron loput käsiin kosteutukseksi enkä edes pese niitä. :)

Löytyikö joukosta vanhoja tuttuja tai uusia kiinnostavia tuotteita? Mitkä ovat omia suosikkilöytöjänne kosmetiikan saralla? Kannattaa myös käydä osallistumassa Lilyn lukijakisaan, jossa kertomalla omasta kosmetiikkasuosikistasi voit voittaa hulppean 300 euron kosmetiikkapaketin. :)

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , , , , , , ,

Categorised in: Kauneus

14 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Minä vain

  Neutrogenan tuotteet on kyllä hyviä, varsinkin nuo käsivoiteet! Itselläni on käytössä Nivean käsirasva. Käytän suihkusaippuana Doven kuivalle iholle tarkoitettua suihkusaippuaa, mutta joskus käytän suihkusaippuana myös ihan perusvoidetta. Se jättää ihon kosteaksi, joten erillistä rasvaamista ei tarvita! :)

  Ripsarina käytän Lancômen Definicils-sarjaa, joka on tarkoitettu herkille silmille.

 • iiitu

  Oijoi ja ohlalaa!
  Mä oon niin markkinoinnin uhri! En siis semmosen perinteisen lehdessä/telkkarissa mainostamisen vaan just tämmösen melkein tutun (köhköh, kerran oon nähnyt sut livenä ruokakaupassa :D) ihmisen julistamana.
  Just on vanhat purnukat taas loppumassa yhtäaikaa (en ymmärrä miten ne aina onnistuu) -> Meinaan mennä ostamaan kaiken ton omaan kaappiin kanssa!
  Eli kiitoskiitos vinkeistä :)

 • Exuviance on itselleni tuntemattomampi, mutta kuivista kantapäistä kärsivänä tuote alkoi kiinnostaa.

 • Hosuli

  Batiste on kyllä kuivashampoo-kategorian kärjessä. Miltä tuo Lumenen suihkusaippua siis tuoksuu? :D Kuulostaa houkuttelevalta, niin kuin Pai-sarjakin, sitä pitää päästä testaamaan.

  Mun viime aikojen parhaita löytöjä on Burt’s Beesin huulirasva (http://hosuli.blogspot.fi/2013/11/korvaaja-mustaherukkahuulirasvalle.html) ja Weledan body lotionit – aaaaah mitä tuoksuja.

 • Jenniii

  En osaa sanoa, mikä se tuoksu on, mutta joku IHANA. :D Suosittelen! Kiitos myös lisävinkkauksista. ;)

 • Tuota Lumenen suihkugeeliä voisikin kokeilla!

  Mulla on myös tosi ohut ja luiru tukka, mutta käytän hiuksiini pesun jälkeen Moroccanoilia ja se on niin hyvää tavaraa, että ei kyllä tee hiuksista lähmäisiä. <3 Nyt on Moroccanoilia myös ohuille/vaaleille hiuksille. Suosittelen kokeilemaan, jos et vielä ole kokeillut. :)

 • Blue Peony

  Minun suosikkejani ovat Estelle & Thild sekä Jurlique, jonka ihovoiteisiin olen aivan ihastunut. Pitävät jopa minun korppunaamani ihon kunnossa. Pitääkin kokeilla tuota Lumenen suihkugeeliä! Tuntuu, että varsinkin näin talvella tuollainen pikkuluksus elämään on aivan ehdoton juttu.

 • Emmi L.

  Toi Decubalin rasva on ihan huippuhyvää! Käytän sitä joskus pitkän päivän jälkeen myös rutikuiviin kantapäihin :)

  Emmi L.
  http://happyfeetingblogi.blogspot.com

 • Toi Neutrogenan käsirasva on kyllä toimivaa, pitää varmaan taas palata siihen tuttuun ja turvalliseen :D

 • Itse käytän nykyään lähes pelkästään luonnonkosmetiikkaa, enkä voisi tyytyväisempi olla :)

 • Blondien oma kuivashampoo on maailman paras! Tai siis oli, nyt olen liian tumma sille, mutta tässä todistusaineistoa:
  http://moumou.refashion.fi/2013/10/01/blondeilun-pihimpi-puoli/

  Pai Skincaren kasvovoiteet ovat ihanimpia ikinä. Tuota silmänymprysvoidetta pitää ilmeisesti kokeilla seuraavaksi! <3

 • Aisha J

  Mistä tuota BB-voidetta mahtaa saada? Merkki kun ei ole vielä itselle tuttu :)

 • Maiju Yves Rocher

  Kiitos hienosta maininnasta! You look great in Grand Rouge :-)

 • Jenniii

  Oriflame on sellainen merkki, jota myydään pääasiassa myyntiedustajien ja verkkokaupan kautta. Monille on tuttu se Oriflamen legendaarinen huulivoide pienessä palluran muotoisessa vaaleanpunaisessa purkissa. :) Mutta siis tuolta verkkokaupasta ainakin löytyy, näytti olevan juuri nyt tarjouksessakin

Related posts