29/11/13

Kaamoskoomailua ja sisustuspohdintoja

22 85 P8072876.JPG

Olen jotenkin ollut vähän koomassa viimeiset pari päivää, koska Wannabe Ballerinasin lähestyvän joulushown treenejä on tällä hetkellä lähes päivittäin – ja yleensä varsin myöhään illalla. Nukkumaanmenon kanssa on siis monena iltana venynyt aivan liian myöhään ja kaipa tämä pimeyskin vaatii veronsa energiatasoista. Tänään on suoraan sanottuna ollut sellainen fiilis, etten ole kyennyt kovinkaan kummoiseen aivotyöskentelyyn. Se kuitenkin ilahdutti suuresti, että ystäväni Anna piipahti kanssani lounaalla ja sen jälkeen kylässä täällä kotonani, ja intouduimme miettimään taulujeni paikat uusiksi. Olen nimittäin tuskaillut muutaman taulun paikan kanssa ja yksin niiden sovittelu seinälle on hankalaa, kun pitäisi samalla pystyä pitelemään taulua halutussa kohdassa ja nähdä se etäältä. Nyt sain apukäsiä ja toisen visuaalisen mielen miettimään kanssani vaihtoehtoja. Ja löysimme täydellisen ratkaisun. Jee! :) Pikkuhiljaa tämä olohuonekin tästä hahmottuu, joten toivon mukaan saan tämän pian sellaiseen kuntoon, että pääsen esittelemään sitä myös teille kunnolla. Sohvapöytien kanssa kyllä arvon yhä, koska tuntuu, että on monta niin hyvää vaihtoehtoa ja teiltä tuli niitä vielä iso kasa lisää, kiitos! :) Tänään tosin kolahti postiluukusta Stockan kanta-asiakaskuvasto, jossa juuri se Kartellin kirkas Stone-jakkara on hyvässä tarjouksessa. Niinpä mietin, että tämä saattaisi hyvinkin olla merkki, että se se on. :)

P9245175.JPG

Olen nyt oikeastaan viimeisen vuoden-parin aikana koko ajan enemmän innostunut sisustusjutuista ja huomaan ostavani esimerkiksi useammin sisustulehtiä kuin muotilehtiä. Blogien kanssa olen huomannut samaa kehityssuuntaa: lukulistalle osuu yhä useammin sisustus- kuin muotiblogeja. Luen toki edelleen myös muotiblogeja, vaikka blogien seuraaminen ylipäänsä onkin ollut pitkän aikaa vähän paitsiossa. Jostain syystä kaikenlaiset sisustusjutut kuitenkin tuntuvat tällä hetkellä inspiroivan melkeinpä pukeutumisasioita enemmän. Ehkä kyse on siitä, että aihe on niin ajankohtainen omassa elämässäni, kun laittelen vieläkin tätä omaa suloista pikkukotiani kuntoon. Ja edellinenkin koti oli ensimmäinen ihanan kunnon sisustusprojekti. Ilokseni on kuitenkin vaikuttanut siltä, että aika monia teistäkin kiinnostavat kaikenlaiset sisustushöpinät, joten toivottavasti olen tulkinnut oikein. :) Ja itse asiassa siihen liittyen kysyisinkin nyt teiltä vinkkejä ihanista sisustusblogeista! Aika monia suomalaisia ihania sisustusblogeja lukulistallani jo onkin, mutta olisi kiva saa teiltä hyviä linkkivinkkejä jakoon, josko sieltä löytyisi ihan uusia ihastuksia! :) Eli laittakaahan kommenttiboksissa lempparisisustusblogejanne linkkien kera jakoon!

P8072914.JPG

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , ,

Categorised in: Elämä, Koti

22 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts