26/11/13

Luumunpunainen Aleksi Tote on täällä!

16 96 aleksi-tote1.jpg

Kaupallinen kampanja, yhteistyössä Lumi Accessories

Sain aiemmin syksyllä valita Lumin syysmallistosta mieleiseni laukun ja luumunpunainen sydämeni valittu, Aleksi, onkin ehtinyt jo vilahtaa täällä blogin puolella useampaan otteeseen. :) Lupasin laukkua ensi kertaa esitellessäni vinkata, kun tuo syksynpunainen sävy on saapunut verkkokauppaan. No hetken aikaa sitä saatiinkin odotella, mutta nyt hurmaava luumunsävyinen Aleksi on vihdoin saatavilla. Laukusta on siis olemassa myös musta ja tuollainen sinappisen ruskea sävy, mutta juuri tämä syksyn uutuussävy luumu antoi hiukan odottaa itseään. No hyvää kannattaa odottaa, eikö? :D

aleksi4.jpg

Mikäli Aleksi tai jokin muu Lumin laukkukaunokainen on haaveissasi, niin Lumilta haluttiin antaa pieni ennakko-joululahja Pupulandian lukijoille, sillä loppuviikon ajan on voimassa Pupulandian lukijoille Lumin verkkokaupassa alekoodi, jolla saa 10% pois tilauksen loppuhinnasta. Kampanjakoodi lumijenni toimii siis sunnuntaihin 1.12.2013 asti, mutta vain 10 ensimmäiselle käyttäjälle. Eli kymmenen nopeinta saa koodilla tuon alennuksen tämän loppuviikon aikana. :) Ja jos jotakuta kiinnosti erityisesti se luumunsävyinen Aleksi, niin se löytyy TÄÄLTÄ.

aleksi3.jpgaleksi1.jpg aleksi2.jpg

Asukuvat: Wikke / Luukku

Tags: , , , , , ,

Categorised in: Muoti

16 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Pakko sanoa että toi väri on kyllä ihana :D

 • Vierailija

  Meinasin tukehtua kahviini kun näin ton laukun hinnan..onhan se kivan näköinen mut valitettavasti jää kyllä hankkimatta. Laittaako porukka oikeesti noin paljon rahaa laukkuun?

 • Jenniii

  Eihän tuo ole laadukkaasta nahkalaukusta edes mikään ihan älytön hinta. Mutta kaikki on toki suhteellista. Halvimmillaan nahkalaukun saattaa saada satasella tai vähän alle, mutta eron huomaa kyllä aika helposti ompeleissa, yksityiskohdissa, viimeistelyissä ja kiinnityksissä sekä tietysti jo ihan sen nahan laadussa. Varmasti edullisemmallakin hinnalla voi löytää ihan hyvää tekoa olevan nahkalaukun, mutta aika kaukana tämä vielä kaikkien designer-laukkujen hinnoista on. :)

 • Jenniii

  Lisäyksenä vielä edelliseen, että satasen nahkalaukussa laatu harvemmin on kovin kummoinen – ainakaan mitä olen noita halpaketjujen nahkalaukkuja tutkinut. Hinta ei tietenkään yksinään ole vielä laadun tae, mutta niin se vain on, että laadukkaat materiaalit ja hyvin tehty työ maksaa. Halpaketjujen hintatason ei minusta pitäisi olla mikään mittari sille, paljonko esimerkiksi nahkalaukusta on sopivaa tai järkevää maksaa. Mutta kuten sanottua, henkilökohtaisia valintojahan nämä ovat ja kaikki on suhteellista. :)

 • Viv

  Mulla on pari sataa maksanut Lumin laukku, ja se on kyllä hintansa arvoinen. Ymmärrän kyllä, että hinta kirpaisee, mutta laatuun kannattaa satsata. Olen käyttäny Lumiani kesästä alkaen joka ikinen päivä (joo, en vaihda usein laukkua :D), se on pysynyt tosi hyvässä kunnossa. Kunnon nahkalaukku myös ikääntyy kauniisti. :)

 • Lyyti

  Ihan kuin kivijalkaliikkeessä olisi ollut Aleksi myös vahvan sinisenä, royal tulena siis.

 • Lyyti

  Royal Blue, tarkoitin kirjoittaa.

 • Jenniii

  Oooh! Voi olla mahdollista! Verkkokaupassa ei välttämättä ole aina ihan sama valikoima ja itse en kyllä onnistunut netin puolelta bongaamaan tuota sinistä ainakaan vielä.

 • hilda matilda

  Tuohan on miesten laukku. Jättäkää nyt akat edes miestentuotteet rauhaan. Eiköhän teille ole jo tarpeeksi tarjontaa, aina miehiä sorretaan tyyliasioissa.

 • Jenniii

  Anteeksi, mikäköhän tämän kommentin pointti oli? :D Ja millä tavalla tässä sorretaan miehiä? Jäi hiukan epäselväksi. Lumi on itse nimennyt Mhann-mallistonsa unisex-mallistoksi, joten eipä tässä nyt suurta rikosta ole tehty, vaikka tämän laukun olenkin omakseni valinnut. Tosin en kyllä katsoisi tuohtumisen arvoiseksi asiaksi sitäkään, vaikka nainen käyttäisikin miesten malliston vaatetta tai laukkua tai toisin päin. :)

 • Topi

  Ha, eiköhän tässä ollut kyse nettisarkasmista ja ironisesta asioiden kärjistelystä. Itse ainakin hymähdin ääneen lukiessani tämän ytimekkään kannanoton keskustelun seassa.

 • Jenniii

  No varmaan näin. Vaikea uskoa, että tuota olisi ihan tosissaan kirjoitettu. Mutta hiukan kaukaa haetulta tuo läppä silti tämän keskustelun keskellä tuntui. Mutta huumori on tietysti makuasia – se mikä naurattaa yhtä, ei välttämättä naurata toista.

 • topi

  Joo ei kannata liian vakavasti ottaa. Hauskaa tässä tosiaan oli se absurdi asiaankuulumattomuus, yhtäkkiä ja yllättäen. :)

 • Vierailija

  Ok, fair enough, laatu maksaa jne. Mutta kiinnostaisi kyllä oikeasti tietää kuinka monella vastaantulijalla roikkuu käsipielessä satoja euroja? Teekkö gallupin? Jokainenhan saa tietysti sijoittaa rahansa mihin haluaa, minä pistän ne hyvään takkiin ja kenkiin jotka pitää talvella lämpiminä. Käsilaukkuna toimii milloin mikäkin pussukka, satanen on ehdoton kipuraja koska kyllästyn niihin alle vuodessa anyway ja toisekseen, lähihoitajan palkoilla ei paljoa ostella. Terv Vierailija jolta meni kahvit väärään kurkkuun

 • Jenniii

  Tällainen gallup olisi oikeasti ihan mielenkiintoinen! Ehkä teen sen täällä blogissa. :)

 • suikkisssss

  Jenniiiiiii… Sait mut kuolamaan tota laukkua. Ehkä toi on se mun The One. Mahtuuks tota kantaa silleen olkapäällä noista lyhyistä sangoista?

Related posts