22/11/13

Takki tyhjä – ja henkarissa

6 57 PB116126.JPG

Tänään on jotenkin bloggaajan pää nyt ihan tyhjä! Liekö syynä tuo eilinen vastaussetti lukijoiden henkilökohtaisempiin kysymyksiin ja vastausten poikima todella mielenkiintoinen keskustelu kommetttiboksissa, mutta tällä hetkellä on jokseenkin kaikkensa antanut fiilis. :D Koska juttua ei nyt tällä hetkellä tunnu syntyvän, niin käytänpä tämän hetken nyt sitten hyväkseni ja esittelen pari vielä blogin puolella esittelemättä jäänyttä juttua. Olettekin jo nähneet useammassa postauksessa sen ihanan Isabel Marant pour H&M -malliston takin, jonka sain omakseni blogiyhteistyön tiimoilta. Sain siis kaiken kaikkiaan valita malliston näytekappaleista kolme tuotetta itselleni ja niistä yksi oli tuo nyt jo lähes joka päivä käytössä oleva villakangastakkini, mutta muut valinnat esittelen siis nyt!

PB116127.JPG

Olen kiitellyt mallistoa erityisesti sen materiaaleista, jotka ovat todellakin olleet pääasiassa villaa, silkkiä, pellavaa ja nahkaa. Nappasin showroomin mallikappaleista takin lisäksi omakseni vähän pidemmän mallisen hieman miesten smokkitakkia muistuttavan bleiserin sekä hauskan metallinhohtoisen ketjukorun. Takki on minulle hieman oversize, mutta eipä tuo haittaa – tulee entistäkin enemmän sellainen miestentakki-viba. Materiaali tuossa on villaa ja himmeästi hohteleva kangas kauluksissa on silkkiä. Ketjukoru puolestaan on sellainen päistä avonainen eli sen voi kietoa kaulaan vähän solmion tyyliin. Mietin, että varmasti tuota voisi käyttää hauskast myös vyönä. :) Mallisto näyttää tehneen hyvin kauppansa, koska kun äsken tutkin verkkokaupan valikoimia, niin siellä ei näytä olevan enää jäljellä kuin kahta housumallia. Päädyittekös te hankkimaan mitään tästä mallistosta?

PB116118.JPGPB116115.JPGPB116116.JPG PB116128.JPG PB116129.JPG

Kuvat: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , , ,

Categorised in: Muoti

6 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • lik

  Eih! Sä sait ne ainoot asiat, mitä olisin mallistosta halunnut! Niin harmittaa, että kun klikkasin ne ostoskoriin, niin kassalla ainainen renkutus ”valitsemasi tuote myytiin shoppailusi aikana loppuun!”. Voi rähmät! Onneksi sä sentään sait ne, smokkitakki etenkin sopii sulle!:)

 • Minä vain

  Mielestäni noi näytti miehisiltä..

  Silmäni osui myös otsikkoon. Olen aina kuvitellut, että vaateripustin kirjoitetaan ”hengari” eikä ”henkari”. Ilmeisesti näin ei kuitenkaan ole?

 • Jenniii

  Ou nou! Mutta ainakin sinulla on selvästi hyvä maku, kun samoja himoitsit. ;)

 • Jenniii

  Juu, kirjoittelinkin juuri tuossa jutussa, että tässä leikitellään miesten smokkitakki-tyylillä. :) Ja kyllä se vain on henkari: http://www.suomisanakirja.fi/henkari

 • lik

  Kiitos! Meillä on hämmästyttävän samanlainen maku ajoittain.:D Tosin, se on yksi syistä joka on pitänyt mut lukijana vuodesta toiseen! On kiva löytää ihanuuksia täältä ja toisinaan myös nähdä samoja juttuja kun jo omistaa:) Oli pikkunen onnenpotku, että kerroit Saint Vacantin mallikappaleista, löysin mallistosta just sellaiset herrainkengät, mitä on tullut vuosi etittyä kissojen ja koirien kanssa! :)

 • Laitathan kuvia tuosta ihan käytössä – itselläni on samantapainen ja kaipaisin vinkkejä, minkälaisiin vaatteisiin sitä voi yhdistellä :)

Related posts