22/11/13

Haussa sohvapöytä!

26 44 sohvapoydat1.jpg

Olen nyt tässä jonkin aikaa miettinyt, että olisi kiva hankkia tänne kotiin jokin pieni, siro ja näppärästi liikuteltava sohvapöytä. Sipsikulholle en tarvitse tällä hetkellä paikkaa, koska sipsilakko (HAH!), mutta olisi kiva voida laittaa teekuppi jonnekin muualle kuin lattialle. Koska en halua tukkia tuota avaraa lattiatilaa olohuoneen keskellä millään pysyvällä ratkaisulla, joku sirolinjainen ja kepeä pikkupöytä toimisi tarkoituksessa kaikkein parhaiten. Olen myös miettinyt, että jakkarakin voisi sopia tarkoitukseen kuten tuo Kartellin Stone-jakkara tai perinteinen Aalto-jakkara. Sitäpaitsi sellainen olisi pienessä asunnossa siinäkin mielessä kätevä, että käyttötarkoitusta voisi sitten vaihdella tarpeen mukaan. 

Pisimpään haaveissani on siintänyt tuo kollaasin keskimmäinen &Traditionin veikeä Shuffle-pöytä. Liki 600 euron hinta kuitenkin hieman hillitsee ostohalujani. Testasin tuota myös joskus Finnish Design Shopin showroomilla Tulli- ja pakkahuoneella ja totesin pöydän itse asiassa hiukan kiikkeräksi, koska nuo palaset ovat siis irtonaisia ja niiden järjestystä voi itse vaihdella – siitä nimi Shuffle. Joten eipä tuo ehkä se vakain alusta teekupille tai viinilasilliselle olisi muutenkaan, mutta haaveilu lienee silti sallittua. ;) Nuo kahvalliset pöydät ovat hauskoja, mutta keskellä pöytää sjaitseva kahva minusta rajoittaa käyttöä siten, että ne eivät ehkä ole ihan ykkösenä listallani. Oikeastaan mietiskelen tällä hetkellä tuon Stone-jakkaran (joka muuten sopisi mahtavasti siihen Calligariksen työtuoliini), &Brosin taittopöydän (jota on saatavana muuten myös mintunvihreänä!), Aalto-jakkaran (erityisesti tuo väri) sekä tuon One Nordicin kolmijalkaisen Key-pöydän välillä (se tosin saattaa olla turhan korkea). Onko mielipiteitä, ehdotuksia tai kokemuksia mistään näistä? Otan ilolla myös vastaan kollaasin ulkopuolisia bongauksia, koska itse en ole vielä muihin varteenotettaviin vaihtoehtoihin törmännyt. Toivoisin, että pöytä löytyisi mieluiten parilla sadalla eurolla. Kiitos jo etukäteen jeesistä! :)

Kuvan tuotteet riveittäin:

1) Stone-jakkara Kartell / Stockmann, Carry me home -pöytä &Bros

2) Key-pöytä One Nordic / Finnish Design Shop, Shuffle-pöytä &Tradition / Finnish Design Shop, On the Move -pöytä Cane-line / Stockmann

3) Minnie Mae Paper -pöytä Maze / Stockmann, Aalto-jakkara Artek / Stockmann, Don’t leave me -pöytä Hay / Finnish Design Shop

Tags: ,

Categorised in: Koti

26 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts