21/11/13

Gant Home -kisan voittaja ja alekoodi lukijoille!

50 GANT_Home_FW13_Campaign_14_high.jpg

Nyt on  Galleria Esplanadin ja Gantin kanssa yhdessä toteutettu sisustus-aiheinen kisa saatu päätökseen. :) Vaikutti siltä, että aika moni teistä käänsi kelkkansa niiden ihanien inspiskuvien ansiosta Gant Homen suhteen. Blogikisassa sain siis arpoa yhdelle onnekkaalle 150 euron lahjakortin tuonne Galleria Esplanadissa sijaitsevaan Gantin liikkeeseen ja nyt on aika julkistaa voittaja! Tällä kertaa onni potkaisi seuraavaa kommentoijaa: 

mikaela1:

No huhhuh, piti lukea kaks kertaa että onko kyseessä tosiaan Gant! Mulle oli kyllä jäänyt niin vahva leima niistä iänikuisista tähtityynyistä. Mun sisustustyyli on yhdistellä kirppislöytöjä vähän uudempiin juttuihin. Tykkään kuitenkin pelkistetystä ja mielestäni kauniit huonekalut pääsee oikeuksiinsa kun niiden ympärillä on tilaa hengittää. Henkilökohtaisesti mun sisustuselementtipainajainen on kasat, joita syntyy vääjäämättä aina ja kaikkialle :D Mutta tähän Gantin tyyliin rakastan puhtaita, siistejä tekstiilejä ja rouheita tiiliseiniä, ja toivon että tulevaisuuden kodistani sellainen löytyis. Sinne lätkäsisin kauniin nahkasohvan, kynttilänjalkoja ja senkin. Avot!

Suurkiitos kaikille osallistujille ja onnea voittajalle! Sähköpostissa odottaa sinua viesti, jossa on lisäinfoa. Ja jos kävi nyt niin köpelösti, että arpaonni ei tällä kertaa suosinut, niin minulle on teille kiva pieni lohdutus-ylläri, sillä seuraavan viikon ajan eli keskiviikkoiltaan 27.11.2013 asti Pupulandian lukijoille on Gantin liikkeessä voimassa ihan oma erityinen alekoodi Gant Home -osaston tuotteista. Kun mainitset kassalla olevasi Pupulandian lukija, saat kaikista sisustustuotteista alennusta -15%. :)

GANT_Home_FW13_Campaign_5_high.jpg

Photos: Gant Home

Tags: , , ,

Categorised in: Koti, Muoti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts