20/11/13

Menovinkki viikonlopuksi: Design District Market

2 51 design-district-market.jpg

Tällä viikolla ei esitellä yhtä yksittäistä putiikkia, vaan vinkkaanpa sen sijaan kivasta viikonlopputapahtumasta, josta voi kerralla bongata monta helsinkiläistä kivaa pikkuputiikkia. Vanhan YO-talon valtaa nimittäin lauantaina 23.11.2013 Design District Market -tapahtuma, jossa nähdään pääasiassa Helsingin Punavuoren alueelle asettuneen muoti- ja design-keskittymän liikkeitä. Täällä tapahtumassa voi siis näppärästi yhdellä iskulla kartoittaa ison joukon kiinnostavia pieniä toimijoita ja tehdä vaikka samalla löytöjä pukinkonttiin. :) Mukana menossa ovat esimerkiksi seuraavat liikkeet ja merkit:  2OR+BYYAT, Acolyth, design by katri/n, Everyday Design, Galleria 4-kuus, Hope Hat, Ilona Pelli, Jolier, Kauniste, Limbo Boutique, Lokal, Lumi, NEUF, OVVN, Paloni, Shoebakery ja SOFiNAH shop sekä monia muita. Muutama liikkeistä onkin jo ehtinyt vilahtaa putiikiesittelyissäni ja muutama liike on näkynyt blogissa aiemmin ihan muuten vain. Tapahtumaa vietetään siis lauantaina klo 10-18, joten ehkä törmätään siellä! :)

Tapahtuman FB-sivulta löytyy lisäinfoa! :)

Tags: , , , , ,

Categorised in: Koti, Muoti

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Kedonkukka

    Helsingissä tapahtuu aina kaikkea kivaa, mutta jos sä tai kenties joku blogisi lukija liikut Lahdessa viikonloppuna, on täälläkin kerrankin herkkua tarjolla :D! Lahden Muotoiluinstituutissa on joulumyyjäiset tämän viikon lauanataina ja sunnuntaina. Itse olen ekaa kertaa myymässä tuotoksiani, mutta aikaisempien vuosien kokemuksella voin sanoa että sieltä löytyy kyllä kaikkea mielenkiintoista.

  • Jenniii

    Hei kiitos loistovinkistä! Itse en valitettavasti ole tulossa Lahden suuntaan nyt tänä viikonloppuna ainakaan, mutta mahtavaa, että vinkkasit silti! :)

Related posts