18/11/13

Säihkettä syyspäiviin

13 53 PB186540.JPG

Yhteistyössä: Bio Sculpture

Pikkujoulusesonki on jo startannut ja vaikka meikäläisellä ei nyt ole vielä ainoitakaan pikkujoulukekkereitä kalenterin merkattuna, päätin tänään, että pikkujoulu-henkiset kynnet on saatava. :) Tänään oli siis jälleen kynsihuollon aika Bio Sculpturella ja tuumasin, että pieni blingbling tekisi ihan hyvää näin keskellä pimeää syksyä. Niinpä sain tällä kertaa kynsiäni koristamaan hopeisina kimaltelevat geelit. Kyllä kuulkaa harmaampikin arkipäivä tästä hohteesta kirkastuu. ;)

PB186601.JPG

Viime kynsijutun yhteydessä ideoimme Bio Sculpturen maahantuonjana toimivan Mariannen kanssa syksyisen erikoistarjouksen Pupulandian lukijoille tuonne hänen omaan hoitolaansa, koska tiedän, että moni teistä on halunnut kokeilla näitä geelikynsiä. Kysäisin tuossa yhteydessä, että olisiko teillä mahdollisesti kiinnostusta ja innostusta samantyyppiselle tarjoukselle myös muihin kaupunkeihin, koska ymmärrettävästi kaikki uteliaat eivät pääse Helsinkiin asti kynsiään laitattamaan. Kiinnostusta selvästi oli, joten ryhdyimme puuhaamaan samantyyppistä alennuskoodia myös muihin kaupunkeihin ja nyt vuoden loppuun asti myös noista jutun lopussa listatuista salongeista saa geelikynnet Pupulandian lukijoille tarkoitettuun alennushintaan. :)

PB186544.JPG

Homma toimii siis näin: Pupulandian lukijoille on vuoden loppuun asti tarjolla erityinen alekoodi, jolla Bio Sculpturen geelikynsiä pääsee kokeilemaan todella hyvään tarjoushintaan. Alekoodilla ”Pupulandia” saa siis alla mainituissa salongeissa 31.12.2013 asti geelauksen hintaan 39,- (normaalihinta 58-60 euroa). Tarjouksella saa joko yksivärisen geelilakkauksen tai ranskalaisen manikyyrin. Hintaan ei sisälly vanhojen geelien poisto eivätkä koristelut, mutta niistä voi neuvotella sitten erikseen (yleensä koristeluiden hinta ei ole kuin muutamia euroja normaalihinnan päälle, toki hiukan koristelun määrästä ja vaativuudesta riippuen). Muista mainita alennuskoodi heti puhelun alussa varausta tehdessäsi! :) Kuinkas moni aikoo testata ja millaiset kynnet ovat suunnitelmissa?

OULU

City-salonki
Paula Kyllönen
Uusikatu 8
90100 OULU
Puh 08 312 1963

PORI

Kauneushoitola Helmiina
Johanna Tuominen
Vähäraumantie 5
28610 PORI
Puh: 050 400 1971

TAMPERE

Kynsi- ja Kauneushoitola Diva Nails
Jenna Sävilahti
Mustanlahdenkatu 10
33210 TAMPERE
Puh: 020 764 1120

Kosmetiikka 32
Tuomiokirkonkatu 32
33100 TAMPERE
Puh. 03 212 9732

TURKU

4Seasons Hoitolat
Marja Viirretjärvi-Vepsä
Aurakatu 14 C, 5.krs
20100 Turku
Puh. 044 200 6988

Kynsistudio Arja Heinonen
Taskulantie 1
20300 TURKU
Puh. 041 524 6836

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , ,

Categorised in: Kauneus

13 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • mimmuu

  AIVAN MAHTAVAA! Kerranki muuallakin, kuin Helsingissä jotain. Saatampa koittaakkin, kuhan vaan aikaa löytyis

 • -

  Saako kuitenkin alennuksen myös Helsingissä vuoden loppuun saakka?

 • Jenniii

  Alennus Helsingissä on vain marraskuun loppuun ja siitä tarkemmat tiedot löytyvät tuosta aiemmasta jutusta: www.lily.fi/blogit/pupulandia/kynsigrafiikkaa

  Kannattaa myös huomioida, että myös aika tulee varata marraskuulle, jos Helsingissä mielii hyödyntää tämän tarjouksen. :) Suosittelen toimimaan ripeästi, sillä loppukuun viimeiset ajat varmasti hupenevat koko ajan.

 • iiida

  Millaisiin kynsiin Bio Sculpture -käsittelyn voi tehdä? Itselläni on melko lyhyet ja muutenkin huonokuntoiset kynnet, pitääkö omien kynsien olla pohjalla hyväkuntoiset, jotta geelilakkaus onnistuu?

 • Haiha

  Hei,

  Osaatkohan vastata kysymykseeni? Minua ja muutamaa muutakin on aina ihmetyttänyt, miksi esimerkiksi tämänkaltaisissa tarjouksissa pitäisi heti aikaa varatessa mainita ”alennuskoodi”? Joku ehdotti joskus, että varmaan hoitoaika on lyhyempi tai hoito hieman ”huonompi”, mutta asia jäi tietty vain pohdiskelun asteelle. Joskus olen huomannut, että jos jostakin alennuksesta mainitsee vasta maksaessa, saa jotenkin vihaista kohtelua. Tämä ei tietenkään jätä kovin hyvää kuvaa palvelusta ja saa myös epäilemään alennuksen antamisen motiiveja. Joku järkevä syyhän tuohon ”vaatimukseen” on pakko olla, mutta itse en vain keksi en sitten mitään. Onko syy esimerkiksi se, että sitten hoidon antaja tietää suhtautua asiakkaaseen ihan toisella tavalla, esimerkiksi markkinoida palvelua erityisen aktiivisesti?

 • Jenniii

  Kynnet voivat olla ihan lyhyet ja huonokuntoisetkin. Yleensä näiden Bio Sculpture -geelien avulla saakin hyvin suojattua omaa kynttä, jolloin esimerkiksi seuraavan huollon yhteydessä kynnet ovat jo paremmassa kunnossa. :) Parhaiten tähän toki osaa vastata esimerkiksi joku näiden tekstissä mainittujen hoitoloiden henkilökunnasta. 

 • Jenniii

  Kyse on siitä, että joissakin hoitoloissa on useita tekijöitä ja tarjoushinnalla ei välttämättä saa esimerkiksi kaikkein buukatuimmille tekijöille aikaa. Joskus hoitoloissa on myös vuokratuoli-tekijöitä, joista kaikki eivät esimerkiksi ole mukana tarjousjutussa laisinkaan. Laatuun alekoodilla varaaminen ei tietenkään vaikuta. On tietenkin hoitolan edun mukaista, että asiakas olisi kynsiin niin tyytyväinen, että tulisi uudestaankin. Ei siis olisi mitään järkeä edes siinä, että laadussa tingittäisiin tarjousten yhteydessä.

  Yleensä kyse on siis siitä, että osaavat hoitolassa tietää heti jo koodin mainittuasi, että ketkä tekijät ovat tämän tarjouksen osalta saatavilla ja mitä varaajalle voidaan tarjota, kun esimerkiksi tässä tapauksessa tarjous koskee vain tiettyjä geelausvaihtoehtoja. :) Kurjaa, jos olet jossakin saanut tympeää kohtelua osaksesi asian tiimoilta – sellaista ei tietenkään saisi tapahtua. Siihen on kuitenkin ihan tuollaisia järkeviä käytännön syitä, miksi alekoodi toivotaan mainittavan heti puhelun alkajaisiksi. :)

 • iidaac

  Jee, todella kivaa, että tänne Länsi-Suomeenkin saatiin tämä kampanja! :) Taidan varata tuollaisen geelauksen, että saan kivat kynnet jouluksi. Kiitos paljon!

 • Vierailija

  En ole ikinä mihinkään blogiin mitään kommentoinut mutta nyt oli yksinkertaiseti pakko….kun menet osoitteeseen http://www.vooberlin.com >goods>paper niin tiedät miksi :)

 • Sara06

  Minulla on ihan samanlainen lakkaus ja tykkään kovasti! Laitoin ne Sinillä viime torstaina samassa hoitolassa. :-)

 • Aisha J

  Jihuu, minä aion tarttua tilaisuuteen! Ihanaa, että sait tällaisen järjestettyä. :)

 • Ouluntyttö

  Kiitos! :) Ehdottomasti varaan ajan Ouluun!

 • Vierailija

  Mahtavaa! Heti piti varata aika Ouluun! :)

Related posts