15/11/13

Klassinen toimii aina

7 60 PB136358.JPG

Esittelin eilen sen ihan mahtavan kirpparilöytö-neuleeni ja tänään on vuorossa varsinainen päivän asu tuolta päivältä. Tuntuu, että tuo klassinen valkoinen pooloneule toimii melkeinpä parhaiten ihan vain yksinkertaisesti yhdistettynä muihin klassisiin elementteihin. Puseron kanssa ylle pääsivät siis ihana Isabel Marant pour H&M -jättitakki, tummanharmaat pillifarkut ja ruskea nahkalaukku sekä hansikkaat. Tästä lookista tuli sellainen aikuinen olo. ;) Haha. Ja jalassa jälleen uudet luottonilkkurini sekä huulilla syksyn lempparisävä luumua. Olenkohan liian urautunut näihin lempparijuttuihini?

PB136365.JPG

Villakangastakki Isabel Marant pour H&M (saatu blogin kautta), villapusero Chloé / second hand, farkut Never Denim / BikBok (saatu blogin kautta), korkonilkkurit Zara / second hand, ruskea nahkalaukku Massimo Dutti, nahkahansikkaat Sakari Sauso, aurinkolasit Weekday, huulipuna Yves Rocher (saatu blogin kautta)

PB136411.JPGPB136415.JPGPB136368.JPG PB136408.JPG

Meikäläisellä on aina näitä taiteellisia käden asentoja. :D

Photos: Wikke / Luukku

Tags: , , , , , ,

Categorised in: Muoti

7 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Kyllä tuohon asuun kannattaakin urautua! Kaunis ja inspiroiva asu. Mukavaa viikonloppua, Jenni!

 • KatriA

  Pyöreet lasit toimii aina. :) Hehe, poikkikselle joululahjaa ettiessäni bongasin sulle täydellisen muistivihon: http://www.urbanoutfitters.co.uk/hey-girl-notebook/invt/5622415770001 Kivaa viikonloppua!

 • Iina Isleta

  Voi jaiks miten upea asu taas! Nää sun viime aikaiset syksyasut ovat olleet ihan parhaita!

 • Aisha J

  Kaunis asu :) Mulla tulee aina tosi aikuinen olo, kun pukeudun esim. jakkuun. Tuollaisilla elementeillä ja fiiliksillä on kiva leikitellä ;) Sepä pukeutumisesta hauskaa tekeekin!

 • Je

  Hei Jenni! Täytyy kommentoida, että tosi kiva, että sinulla on ollut viime aikoina paljon asukuvia! Nämä on tosi inspiroivia ja kuvaaja osaa ottaa tosi hyviä kuvia. :)

 • E-

  Heräsin vasta blogikuvien tekijänoikeuskeskusteluun ja jätän kommenttini tähän, kun tuosta postauksesta on jo aikaa.

  On monia blogeja, jotka pääosin kuratoivat eli bloginpitäjä kerää materiaalin ympäri nettiä. Tästä esimerkkinä supersuosittu australialainen They All Hate Us (tämä ei ole mainos vaan esimerkki, heillä riittää lukijoita jo ennestään..) Tämä blogi linkkaa alkuperäisiin kuviin mielestäni vielä aika huonosti, yksittäisiä kuvia ei ole merkitty vaan postauksen lopussa on lista sivustoista, joilta kuvat ovat. Tätähän en tiedä mutta en jotenkin usko, että kaikilta on luvat, kun kuvia käytetään todella ympäriinsä sivustoilta. Uskon, että ainakin kuvat toisista bloggaajista vain edistävät näiden bloggaajien suosiota.

  Olen itse käsittänyt, että tässä lähestytään teoskynnystä, kun kuratoiva bloggaaja kokoaa kuvat omaan postaukseen jonkin teeman ympärille tai sitten ihan makunsa mukaan.

  Korostan, että en tässä nyt oikein sano juuta enkä jaata asiaan, mutta tämä on yksi piirre blogimaailmassa, johon ei aiemmassa keskustelussa menty. Suomessa kuratoivia blogeja ei niinkään taida olla ja siksi tämä asia ei ehkä ole tullut esiin.

  Tykkään myös asusta!

 • Minä vain

  Ihan mahtava takki, ihana! Niin kuin koko asu. :)

Related posts