15/11/13

Äänestä suosikkistailaustasi!

9 64 trendi-veromoda.jpg

Kaupallinen kampanja, yhteistyössä Vero Moda

Nyt on saatu Trendin ja Vero Modan myymäläkiertue päätökseen, kun eilen vietettin viimeiset lukijaillat kauppakeskus Kaaressa Kannelmäessä sekä Tampereella ja Jyväskylässä. :) Kampin Vero Modassa ja Jumbossa laseja kilisteltiin Ekowinen luomuskumpalla jo viime viikolla. On ollut mahtavaa nähdä teitä lukijoita siellä sankoin joukoin iloisissa tunnelmissa shoppailemassa ja muutamassa liikkeessä porukkaa on ollut niin runsain määrin, että ulkopuolella on ennen tilaisuutta kiemurrellut piiiitkä jono. Mukana menossa on ollut myös Max Factor, jonka meikkitaiteilija Piia Hiltunen teki parissa liikkeessä pikameikkejä ja onpa osassa liikkeistä nähty myös upeita esityksiä, kuten ihanien Wannabe Ballerina -kavereideni tanssia, Fe’Fellasin voguing-show sekä Janna Hurmerinnan keikka. Kiitos kaikille osallistuneille! Ja nyt olisi sitten luvassa jotain kivaa myös teille, jotka ette päässeet mukaan tilaisuuksiin! :)

Trendin ja Vero Modan yhteistyön tiimoilta pääsin nimittäin stailaamaan liikkeisiin kolme talven juhlakauteen sopivaa asukokonaisuutta ja nyt on aika esitellä nuo lookit myös täällä blogin puolella! Kamppiksessa mukana olevissa liikkeissä on ollut mahdollista äänestää omaa suosikkiaan näistä asukokonaisuuksista ja nyt sama mahdollisuus on siis myös netissä, ja äänestäneiden kesken arvotaan 3 kappaletta 100 euron lahjakortteja Vero Modaan. :) Alla siis esiteltynä nuo asut ja vähän taustaa kunkin lookin kokoamisesta. Omaa suosikkianne pääsette äänestämään TÄÄLLÄ, mutta olisipa kiva kuulla myös kommenttiboksin puolella, mitkä asut ovat teidän lemppareitanne ja miksi? :)

PS. Oli muuten huvittavaa, kun valokuvaaja halusi, että näyttäisin kaikissa kuvissa mahdollisimman samalta, jotta huomio kiinnittyisi nimenomaan asuihin eikä vaikkapa siihen, että toisessa kuvassa asento tai kasvojen ilme on onnistuneempi. Ja sitten nauroimme huvittuneina, kun selasimme kameran näytöltä kuvia, jotka todella näyttivät siltä kuin joku olisi taikasauvalla vaihtanut asun ylleni, koska asento ja kasvot olivat joka kuvassa lähes identtiset. :D Asentoa muutettiin asun mukaan hiukan tuohon housutyyliin, mutta muuten aika samalla naamalla ja asennolla mennään! ;) No, oma naama se on, haha.

TR_MarkkinointiVeroModa_JenniR_2_2112.jpg

Tässä asussa yhdistin yläosastaan biker-mallisen mekon ja hauskalla halkiolla varustetun hameen. Mekko toki menisi ihan sellaisenaankin, mutta minusta oli hauska tuoda siihen vähän persoonallista otetta nimenomaan stailauksen keinoin. Olen ennenkin pitänyt lyhyempiä mekkoja toppeina pukemalla nimenomaan helman päälle hameen. :) Halusin jättää tuon biker-tyylisen pääntien avoimeksi, joten koruina toimivat kimaltava niitti-rannekoru sekä ”timantein” koristeltu clutch, joka jo itsessään on kuin koru. 

TR_MarkkinointiVeroModa_JenniR_1_2084.jpg

Tämä taitaa olla asuista oma lempparini ja olettekin nähneet sen vilahtavan jo pariin otteeseen blogissa ja Instagramin puolella, koska tämä look on ollut ylläni Trendin ja Vero Modan lukijailloissa. :) Olen jo pitkään himoinnut jotakin tuollaista pörrötakkia ja nyt se täydellinen yksilö tuli vastaan. Tunnen itseni tuo ylläni kuin pingviininpoikaseksi. :D Koska pörrötakki on niin näyttävä, halusin sen seuraksi jotakin tosi yksinkertaista. Pörrö sai rinnalleen simppelin mustan hapsutopin ja vahapintaiset mustat farkut, jotka näyttävät hieman nahalta, kun valo osuu niihin sopivasti. Kaulassa oleva statement-koru tuo vähän juhlavampaa otetta tähän rentoon asuun.

TR_MarkkinointiVeroModa_JenniR_3_2152.jpg

Tämä asu leikittelee nahkapinnalla ja näyttää mekolta, mutta on itse asiassa toisistaan erilliset toppi ja hame. :) Tässä onkin sitten maailman ensimmäinen peplum-toppi, joka sopii meikäläisen kropalle! Olen sen mallinen, että olen vyötäröltä ja lantiosta varsin kurvikas, mutta yläosasta kovin siro ja se aiheuttaa sen, että useimmat peplum-mallit korostavat jotenkin lantiota ja takamusta ihan älyttömästi saaden ne näyttämään huomattavasti todellista runsaammilta. Tässä topissa tuo peplum-helma on juuri passelin mittainen vähän muodokkaammallekin lantiolle. Hauskaa tekonahkatopissa ovat myös nuo laserleikatut pitsikuviot. Hameen juju on puolestaan tikatuissa koristeompeleissa. Koska halusin antaa tilaa topin koristeleikkauksille, päätin pitää korut minimissä. Puin asun seuraksi massiiviset leopardi-kultakorvikset, jotka ovat jo niin överit, että ovat just mahtavat! Ja kainalossa keikkuu kullanhohtoinen clutch. :)

Mikäs on teidän suosikkinne? :) Kisaan pääsette siis osallistumaan TÄÄLLÄ. Äänestysaikaa on 5.12.2013 asti

Kaikki kuvissa näkyvät vaatteet ja korut ovat Vero Modasta ja Piecesiltä, kengät kuvauslainassa Biancosta.

Kuvausmeikistä vastasi Aino-Sofia Kojonen.

Tags: , , , ,

Categorised in: Muoti

9 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Siina Leppä

  Tietty tuo keskimmäinen, se näytti livenäkin niin kivalta! Jäi paha himotus sun pörötakkiin :D

 • piraija

  Voih, kaikki kyllä näyttää tosi kivoilta, mutta oma suosikki taitaa olla ensimmäinen :) Siinä on sopivasti asennetta ja imartelee vartaloasi todella hyvin. Se on näistä myös jotenkin yllätyksellisin.

 • Minä vain

  Ehdottomasti eka on paras! Kakkosessa on liikaa kaikkea, ja kolmosessa en pidä paidasta enkä hameesta.

 • iduska

  Olen jakautunut ensimmäisen ja kolmannen välille… ehkä tuo ensimmäinen kun tykkään laukusta enemmän :) Ja tuo hame menisi varmasti monessa, monessa asussa. Pitääpä käydä pitkästä aikaa liikkeessa kurkkamassa.

 • sonjam

  Vika on kaikkein kivoin, tykkään tosta nahasta!

 • Iipunen

  Kolmonen!

 • Nipsuu

  MInullekaan ei oikein meinaa peplumit sopia, sillä minulla on melko iso rintavarustus, kapea lantio ja sitten taas leveä lantio/isot jenkkikset :D. Muutamaa olen tainnut sovittaa, mutta varsinkaan mitkään lirumaiset kankaat eivät todellakaan istu minulle. Tuo näyttää mahdollisesti sopivan jämäkältä, että sitä kannattaisi kokeilla :). Tykkään muutenkin sen kontrasteista, kun peplum on muuten todella naisellinen, joten en siihen kaipaa enää mitään pitsiä..

 • Lola.

  Ensimmäinen! Kuten eräs jo kommentoi, kakkosessa on mielestäni liikaa ja kolmonen ei muhun iske. Ensimmäinen on kyllä ihastuttava :)

 • Pirkko

  Kyllä se tuo kolmonen on ihan ehdottomasti

   

Related posts