12/11/13

Tule mukaan Lilyn kynsiviikolle!

50 PA216043.JPG

Lilyssä järjestettiin jokin aika sitten laukkukisa, jossa ihmiset haastettiin paljastamaan laukkunsa sisältö. Minä en mattimyöhäsenä ehtinyt mukaan teemaviikolle, mutta nyt olisi luvassa kynsiin liittyvä haaste! Lilyn kynsiviikko on nimittäin startannut ja haastamme teidät paljastamaan kyntenne. Olivat ne sitten lakatut, naturellit, yksiväriset, moniväriset, mitä vain – kisaan voivat osallistua ihan kaikki ja palkintona jaetaan hulppeat paketit ihanan kimaltavia Essien kynsilakkoja. Kisa on käynnissä vielä parin päivän ajan, joten nyt napsimaan kuvia omista kynsistä. Tarkemmat ohjeet osallistumista varten pääsette kurkkimaan TÄÄLTÄ. :)

Omat kynteni näyttävät samalta kuin ennenkin, koska uudet geelit kynsiini laitetaan vasta ensi viikolla, mutta taidanpa tutkia haasteeseen osallistuneiden kuvat inspismielessä ensi viikkoa varten. :)

Tags: , , , ,

Categorised in: Kauneus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts