11/11/13

Leffakisan voittajat

38 PB116175.JPG

Viime viikolla käynnistyi täällä Pupulandiassa Veikkauksen kanssa yhdessä toteutettu leffalippukisa ja nyt voittajat on arvottu. :) Viisi onnekasta pääsee siis kaverinsa kanssa elokuviin ja tällä kertaa onni potkaisi seuraavia kommentoijia:

Ainooo:

Halyaisin nähdä Selänteen ja Leijonasydämmen! Mutta en kyllä osaa päättää kumman.. Selänteen koska fanina se on melkein velvollisuus! :D ja Leijonasydämmen, koska olen kuullut niiiin paljon kehuja ja idea kuulostaa kiinnostavalta!! :)

Qjs:

Aika monikin näistä kiinnostaisi esim. Saision takia Betoniyö ja poikaystävä ehkä tykkäisi Selänteestä, joka onkin pitänyt käydä katsomassa. Toi Silmäteräkin oli mielenkiintoisen oloinen. Kaikista eniten haluaisin nähdä kuitenkin tuon Leijonasydämen. Dome Karukoskella on ennenkin ollut hyviä leffoja, aihe puhuttelee ja on ajankohtainen – kaiken lisäksi kaveri juuri kehui sitä. :)

ansuu:

Selänne pitäis vissiin ihan poikaystävän mieliks käydä katsomassa, ja kyllähän se oikeasti vähän itseäkin kiinnostaisi. Kerkeäis vielä sopivasti poikkiksen viedä syntymäpäiväleffaan!

Saaruli:

Muistan nähneeni joskus elokuvateatterissa alkumainosten joukossa lyhyen pätkän, jossa kerrotaan Veikkauksen ja leffatuotannon yhteistyöstä! Henkilökohtaisesti koen kotimaisten elokuvien olevan hyvin samanlaisia ja tylsiä (johtunee pienistä piireistä, samoja näyttelijöitä, maisemia ja ohjaajia), mutta Betoniyön haluaisin nähdä. Mieletön idea tehdä mustavalkoinen elokuva kaikkien turhien erikoistehosteiden ja 3D-kikkailujen keskellä!

Pihlis:

Tumman veden päällä on oma suosikkini. Luin vuosi sitten tämän kirjan ja pakko sanoa, että nenäliinoja tarvittiin ja kuuleman mukaan myös elokuva on koskettava.

Käykäähän kurkkimassa sähköpostejanne, siellä odottaa lisäinfoa! :) Kiitos kaikille osallistujille!

Tags: , , ,

Categorised in: Yleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts