11/11/13

Kirpparihaukka ja stilettokorot

24 79 PB116191m.jpg

Olen nyt parina päivänä käyttänyt eilisessäkin asupostauksessa vilahtaneita ihania stiletto-nilkkureitani ja tykästynyt niihin niin kovasti, että tekisi mieli vetää ne jalkaan joka päivä. Nyt on juuri täydellinen hetki käyttää noita kenkiä, koska sileät pohjat ja mokkanahan voi unohtaa räntäsateiden myötä taas puoleksi vuodeksi, kunnes kevät sulattaa tiet jälleen. Kuten totesin jo eilisessä postauksessa, kengät ovat aivan uskomattoman hyvät jalassa, vaikka ulkonäkö voisi antaa ymmärtää jotakin ihan muuta. Löysin kengät joskus 2,5 vuotta sitten kirpparilta ja oikeastaan vasta nyt olen uskaltautunut käyttämään niitä – pitää vain varoa mukulakiviä ja eteisritilöitä. :)

PB116242.JPG

Niin stiletto-nilkkurit kuin moni muukin tämän asun osasista ovat kirpparilöytöjä, joten siitä tuo otsikko. :) Rakkaan kauhtana-neuletakkini olen pelastanut jostain euron laarista liki kuusi vuotta sitten Jyväskylän Fidasta ja se on yhä yksi lempparivaatteistani. Läpikuultava Acnen sifonkipaita puolestaan on löytö Raflan muutaman vuoden takaiselta Fashion-kirppikseltä. Boyfriend-farkkujen ja kulahtaneen villatakin sekä naisellisten stiletto-korkojen ja sifonkipaidan ristiriitainen yhdistelmä toimi minusta tosi hauskasti kaikessa yksinkertaisuudessaan. Sopivan suloisessa sekasotkussa naisellista ja maskuliinista, renttua ja hienostoleidiä. ;) Takki on H&M:n sample parin vuoden takaa ja pipo tuliainen taannoiselta Tukholman reissulta. Olalla keikkuu 2OR+BYYATin vetskarilaukku. Oli matkassa myös kaulahuivi ja hansikkaat, mutta ne jätin kuvasta pois eli ei syytä huoleen, en huitele tuolla kaula paljaana. ;) Ja housujen allakin on ihonväriset sukkahousut, joten tuuletusaukoista pilkottava iho ja paljaat nilkat eivät onneksi pääse paleltumaan. Tämä vilukissa pukee yleensä päälleen enemmänkin liikaa kuin liian vähän.

PB116196m.jpg

Ja hei, tämä huulipuna on muuten ERI kuin se aiemmissa jutuissani näkynyt luumysävy – samaan sarjaan kuuluu nimittäin KOLME erilaista luumusävyä! Lupaan testata kaikki ja pääsette sitten vertailemaan. Mutta itse asiassa tykkään tästä jopa ehkä vielä enemmän kuin siitä edellisestä. Siinä missä se aiemmin esittelemäni sävy on vähän sellainen viininpunaisen ja luumun sekoitus, tämä on puhtaampi luumusävy. Kaikki nämä ovat kyllä jo myynnissä, että Yves Rocherin myymälässä voi käydä testailemassa itsekin. Mutta kokeilin siis tänään tuota toista uutta luumupunaa ensimmäistä kertaa ja tosiaan tämä on melkeinpä minusta vielä parempi kuin se aiempi. :)

PB116208.JPG

Takki H&M (sample), villatakki second hand, sifonkipaita Acne / second hand, boyfriend-farkut H&M, korkonilkkurit Zara / second hand, pipo & Other Stories, nahkalaukku 2OR+BYYAT, huulipuna Yves Rocher (saatu blogin kautta)

PB116234.JPG
PB116211.JPGPB116250.JPG
PB116186.JPG
PB116253.JPG PB116238m.jpgPB116236.JPG

Photos: Wikke / Luukku

Tags: , , , , , ,

Categorised in: Muoti

24 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Mapsu

  Ihanat kengät!!! Itse en osaa noin korkeilla kävellä…Tuo takki on myös ihku…ei taida olla tämän syksyn mallistoa :( 

 • Amamba

  Kertakaikkiaan ihana asu! :)

 • Miia H

  Inspiroiva tyyli, kiitos!

 • Minnuli

  Ihania varsinkin kaks vikaa kuvaa! :)

 • lottas

  kiva asu!:)

 • Victory

  Kirpparilöydöt voi olla kultaa toisinaan! Löysin itse kuudella eurolla Mascaran villakangastakin kirpparilta ja se täytti kaiken, mitä oon takilta haaveillut tässä viime aikoin. En oo ees etsinyt aktiivisesti takkia, sillä minulla on todella hyvä takki ollut ja olen haaveillut lähinnä toisesta takista, jotta voi aina vähän vaihdella fiiliksen mukaan. On onnellinen olo uuden takin kanssa.

 • Aisha J

  Erityisesti asussa iskee kenkien ja farkkujen yhdistelmä! Musta on ihanaa, kun noin erilaisia elementtejä yhdistellään! kaunista, niin kaunista <3

 • Vierailija

  Hassua, miten noi ihonväriset sukkahousut näyttää aina kylmiltä. Itsekin harkitsin joskus revittyjen farkkujen alle ihonvärisiä sukkahousuja kylmällä ilmalla, mutta miehenä päädyin kuitenkin palelemaan ennemmin. Kaikin puolin hieno asu.

 • Vierailija

  Hrrr, mulla on aina tuo ongelma, että palelen muidenki puolesta. Hieno asu, mutta paleltaa katsoessa :D Itse en lähtisi enää ulos ilman villasukkia ;)

 • aat

  Ihan mahtava asukokonaisuus! Oma suosikkini ehdottomasti.
  Olen pitkäaikainen lukijasi mutta luulen että tämä on ensimmäinen kerta kun kommentoin. Ihanaa seurata sinua, kiitos kovasta työstäsi ja halukkuudestasi jakaa elämääsi vuosien ajan. Kaikkea hyvää sulle ja mukavia pimeneviä iltoja!

 • susann

  Niitä eteisritilöitä kannattaa ihan tosissaan varoa, oon ihan vain muutaman kerran juuttunut koroista niihin.. Ja se on yhtä noloa joka kerta, nyt toisaalta jo naurattaa :D mutta, upeat nuo sinun kengät!

 • Jenniii

  No niin minäkin luulin, kunnes vetäisin nämä jalkaan. Nyt tuntuu, että voisin vaikka juosta noilla. :D Tuo kapea korko saa kengät näyttämään varmaan vieläkin korkeammilta kuin oikeastaan edes ovat. Takki on muutaman vuoden takaa, joten ihan samanlaista ei taida enää olla myynnissä, mutta olen kyllä vastaavan tyylisiä nähnyt tänäkin talvena monella merkillä. :) 

 • Jenniii

  Voi kiitos! :)

 • Jenniii

  Onpa kiva kuulla, kiitos! :)

 • Jenniii

  Hahaa, taas onnistui paparazzi nappaamaan hammashymykuvan. ;)

 • Jenniii

  Kiitos! :) Tuohon neuletakkiin on aina yhtä ihana kääriytyä!

 • Jenniii

  Oi, kuulostaa loistolöydöltä! :) Kirpparilöydöistä tulee usein vielä parempi mieli kuin uutena tehdyistä, koska jotenkin niissä on nimenomaan se aito löytämisen ilo ja tietää yleensä löytönsä olevan jotakin vähän uniikimpaa. Ihania syyspäiviä uuden takin kanssa siis!

 • Jenniii

  Voi kiitos! :) Ihana saada tällaisia konkreettisia esimerkkejä siitä, mikä asussa on erityisesti miellyttänyt. Tykkään yhdistellä vähän tuolla tavoin ristiriitaisia elementtejä – tulee paljon kiinnostavampia kokonaisuuksia kuin siten, että kaikki sopisi täydellisesti yhteen. :)

 • Jenniii

  Hahah, ihan totta! Jotenkin ihonväriset sukkahousut näyttävät aina syksyllä tai talvella siltä, että käyttäjällä on pakko olla kylmä. :D Samaa fiilistä ei kuitenkaan tule esimerkiksi mustien sukkisten kohdalla, vaikka ovat ihan yhtä ohuet, haha. Kai se on se illuusio paljaasta ihosta, joka saa hytisyttämään toisenkin puolesta.

 • Jenniii

  Haha, älä puolestani palele! Meikäläisellä oli tässä asussa ainakin illalla jo hiki, kun sukkahousut ja villatakki lämmittivät niin tehokkaasti. Tosin kyllä minäkin olen jo villasukkakauden aloittanut, tälläkin hetkellä ovat jalassa – sisällä kylläkin. ;)

 • Jenniii

  Onpa hauska kuulla, että tästä tuli ihan suosikki peräti! :) Ja kivaa, että innostuit kommentoimaan ensimmäistä kertaa. Saa kommentoida toistekin! Ja ihania syysiltoja myös sinulle. :)

 • Jenniii

  Haha! Sitä minäkin juuri pelkään, että jään jumiin ja pahimmillaan lennän rähmälleni (ja ehkä jopa hajotan ihanat kenkäni siinä samalla)! Olen siis ollut ekstravarovainen ja sipsutellut varpaillani kaikkien ritilöiden kohdalla. :D

 • Else

  Aivan ihana asu! Korkojen ja boyfriendien yhdistelmä iskee aivan erityisesti. Ja tuo pipo<3 Olen aina enne kammoksunut tuollaista vihreän sävyä (ja oikeastaan vihreää muutenkin) , mutta tänä syksynä olen alkanut tuntea aivan mieletöntä himoa kaikkia tuon värisiä vaatekappaleita kohtaan. Niin se mieli aina muuttuu...=D

 • Jenniii

  Kiitos! :) Pipo on kyllä rakkautta. <3 En ehkä aiemmin ole itsekään ollut tummanvihreän ylin ystävä, mutta jotenkin se Filippa K -stailausjuttu ja liikkeestä mukaan juttuun löytynyt tummanvihreä takki muuttivat mieleni. Ehkä osasyy oli se, että yhdistelmästä tuli raikas, kun mukana oli hempeää vaaleanpunaista. Tämä pipo puolestaan on juuri tuollainen sopivan pieni elementti, jossa tuota väriä vo tuoda vähän joka asuun mukaan ripauksen. :)

Related posts