10/11/13

Minun isi <3

5 50 DSC_1342.JPG

Olen aina ollut monessa mielessä isän tyttö. Ainoana tyttärenä ja ensimmäisenä lapsena olen saanut isän huolenpitoa osakseni varmaan oikein ekstrapaljon. <3 Isän tyttö olen myös siinä mielessä, että olen perinyt häneltä ulkonäöllisten piirteiden lisäksi myös luonteeni: herkän mutta vahvan, lempeän mutta tulisen. Räiskyvä temperamentti saakin meidät ottamaan usein yhteen, mutta onneksi lepymme molemmat yhtä nopeasti. 

Kaivoin arkistojen kätköistä tuon kuvan, jonka veikkaisin olevan vuodelta -86 tai -87. Se on aina jäänyt mieleeni jotenkin erityisenä: aurinko paistaa silmään ja veneessä on jännää, mutta isin syli tuo turvaa. Kuten tarvittaessa vieläkin. Tiedän, etten aina ole ollut maailman helpoin tytär ja meillä on ollut matkan varrella omat vaikeutemme, mutta olet minulle maailman paras ja rakkain isä. Hyvää isänpäivää omalle ja kaikille muillekin isille! :)

Tags: ,

Categorised in: Elämä

5 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Pepa

  En tiedä onko tää korrektia mut kommentoinpa silti: onpas komea isi, huh!

 • Jenniii

  Hahaha! Kuule, veikkaan, että tämän ehdottomasti erinomainen isänpäivän piristys iskälle. :D Tuskin panee pahakseen ulkonäkökehuja. Ja onhan se ihan totta, isä on kyllä ollut aikamoinen komistus nuorena!

 • Olga

  Tämä teksti voisi olla suoraan omalta näppäimistöltäni. Olen perinyt tuon kuvailemasi luonteen juurikin isältäni (äiti sanookin usein, että: ”Olet kuin isäsi!”) ja välillä otamme siitä syystä rajustikin yhteen, mutta vuodet ovat osoittaneet, että hän on aina turvanani, sattuipa mitä tahansa. <3

 • Minä vain

  Minäkin olen aina ollut enemmän isin kuin äidin tyttö, vaikka molempien kanssa olenkin läheinen. Mielestäni muistutan myös ulkonäöltäni enemmän isääni.

 • Daara

  Voi miten söpönen tyttö olet tuossa kuvassa! Stellan blogissa oli lähes vastaava veneilykuva, hauska yhtymäkohta.

  Oma tyttöni täytti juuri neljä viikkoa, ja on ollut ihanaa nähdä, miten tuore isä jo noin nopeasti alkaa polvet pehmeinä rakastaa tytärtään.

Related posts