10/11/13

Jumissa lempparikenkien kanssa

8 63 P9295390.JPG

Olen saanut viime aikoina todeta, että yksi viime vuoden parhaista vaatehankinnoistani olivat ehdottomasti klassiset mustat korkonilkkurit. Simppelit tolppakorkoiset nilkkurini sopivat yhteen ihan kaiken kanssa ja ovat hyvät jalassa ja juuri sopivan korkuiset. Koroista huolimatta niillä jaksaa kävellä tarvittaessa vaikka koko päivän. :) Yksinkertaiset nilkkurini sopivat syyssäihin mekkojen ja hameiden kanssa, mutta piristävät mainiosti myös housutyyliä. Huomaan, että olen niin tottunut jo käyttämään tuollaisia korollisia arkikenkiä, että oikein hämmästyttää välillä nähdä asukuva matalissa koroissa – olenko tosiaan noin pätkä? :D Olen kasvanut noihin kenkiin niin kiinni, että nyt kun ne pitäisi kiikuttaa suutariin korkolappujen vaihtoa varten, olen suorastaan pulassa! Kaapistani löytyvät monet loistavat kengät, mutta nuo mustat korkonilkkurini ovat vain helppoudessaan niin näppärät: ne ovat tavallaan mustassa värissään niin huomaamattomat, että osittain senkin takia sopivat joka asuun. 

PA105709.JPG

Olen kuullut sanottavan, että samoja kenkiä ei itse asiassa saisi pitää koko ajan, sillä niiden pitäisi antaa levätä välillä. Kengät säilyvät hyvänä kauemmin, kun hiukan vaihtelee käytettäviä kenkäpareja. Niinpä olenkin jopa miettinyt, että koska tuo yksi uskollinen parini on niin kovalla koetuksella, että pitäisikö hankkia jotkut toiset vähän samaa asiaa ajavat kengät, jotkut simppelit, mustat nilkkurit maltillisella korolla. Toisaalta olen nyt ollut ihan tyytyväinenkin, että tilanne on pakottanut minut käyttämään myös muita kenkiä, kunnes saan korkolaput vaihdatettua. Siitä huolimatta jo viikon aikana on tullut vastaan useampi tilanne, joihin olisin tarvinnut juuri ne tietyt kengät. 

Millaiset kengät teillä muilla ovat kaikkein ahkerimmassa arkikäytössä?

PA281668.JPG

Tags: , ,

Categorised in: Muoti

8 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Tuulie

  Omat luottokenkäni ovat ihan samaa sarjaa noiden kanssa. Tolppakorko, mustaa nappaa, ihan hiukan platformia. Parhaat kengät ikinä. Miten mä olen pärjännyt tähän asti ilman näitä? Omani saavat kyllä olosuhteiden pakosta levätä jonkin verran, sillä vuorottelen niitä mustien maihareiden kanssa. Joudun kävelemään ja seisomaan paljon, ja vaikka nämä ovat ihan älyttömän mukavat jalassa, niin liiallisen käytön jälkeen selkäni protestoi. 

 • ReettaM

  Minäkin olen totaalisen jumittunut mustiin korkkonilkkureihin! Täällä käytössä on Acnen Pistolit, joista haaveilin monta vuotta, mutta jotka raaskin ostaa vasta nyt. Kova hinta ei ole kyllä hetkeäkään harmittanut, sen verran ihanat ovat. Onneksi kaapista löytyy parit muutkin mustat nilkkurit etten kuluta niitä heti loppuun. Kaikki tosin ihan erilaisia. Tarkemmin ajateltuna en varmaan muunlaisia kenkiä juuri omistakaan :D Ei vaan ole asua johon ne ei sopisi!

 • M.

  I agree! Mä olen myös niin jumissa! Jumitusnilkkureihini! Menevät kaiken kanssa ja tuovat ryhtiä juuri sopivasti. Täytyy varmaan hommata varapari mahdollisimman pian. Talvihan on vasta edessä :) Ihanaa sunnuntaita Jenni!

 • Nuohan ovat tuollaiset ajattomat klassikot! Kyllä noilla säärillä sopii nilkkureilla tepastella. :)

  Omat lempparini, jotka ovat lähes päivittäin käytössä, ovat yli polven ulottuvat matalat nahkasaappaat. Ne ovat vain niin yksinkertaisen hyvät jalassa, kivaa ulkomuotoa unohtamatta.

  Millä kameralla + objektiivilla kuvaat? Painiskelen tässä kahden kameran välillä, enkä osaa päättää taivunko Olympukseen vai Canoniin.. Sinulla nyt aina on niin kauniita kuvia.

 • Minä vain

  Käytän nilkkureita nyt vielä, kun ei ole lunta. Kun lumi on maassa, vaihdan saapikkaisiin.

 • Jenniii

  Kiitos kivasta kommentista! :) Kuvaan Olympuksen PEN-sarjan E-PL5-kameralla, jonka kanssa käytössä on kiinteä 45-millinen linssi. Suosittelen todella lämmöllä tätä komboa. :) Olen itse ollut erittäin tyytyväinen ja kameraa tulee käytettyä oikeastaan päivittäin!

 • Kiira S

  Olen metsästänyt vastaavia nilkkureita koko syksyn, eikä kohtuuhintaisia tunnu löytyvän
  mistään! Mistä omasi ovat? :)

 • Jenniii

  Nämä ovat Nilsonilta ja olen kyllä ollut tosi tyytyväinen. Hintaa taisi olla jotain 120-130 euroa. :)

Related posts