10/11/13

Jättiläistakin uumenissa

17 81 PB100032.JPG

Kun tein hiljattain H&M:n kanssa yhteistyötä tuon ensi viikolla myyntiin ilmestyvän Isabel Marant -malliston tiimoilta, sain kiitokseksi valita kolme mallikappale-vaatetta mallistosta jo ennakkoon omakseni. Olin alun perin kuvitellut valitsevani ihan muita juttuja kuin mitä lopulta mukaan sitten päätyi, mutta ylisuuri villakankainen muhkutakki oli haaveissa jo ensimmäisistä lookbook-kuvista lähtien. Ja onnentyttönä sen myös omakseni sain. Lupaan esitellä piakkoin vielä muutkin valintani, mutta nyt ensiesiintymiselleen blogissani pääsee tämä maailman ihanin villakangastakki, joka on ollut nyt tästä viikosta lähtien yllä joka päivä.

PB100037.JPG

Rakastan tuon takin ylisuurta muotoa – se luo hauskaa kontrastia, kun jalassa ovat kapoiset pillifarkut. Olen joutunut nyt kenkien suhteen käyttämään luovuutta, kun ne lemppari-nilkkurini ovat suutariin menevässä kassissa. Kaivelin kenkäkaappiani ja uskaltauduin laittamaan jalkaani nämä aikanaan kirpputorilta löytämäni piikkikorkoiset nilkkurit. Vaikka ei ulkonäöstä uskoisi, nuo kengät ovat todella hyvät ja tukevat jalassa. Olen silti hiukan arkaillut käyttää niitä juuri siksi, että Helsingin mukulakivikaduilla, ratikoiden portaissa ja eteisritilöissä piilee melkoisia riskejä piikkikorkojen kannalta – jos en kaadu rähmälleni, niin korko saattaa kolhiintua melko helposti. Nyt olen kuitenkin käyttänyt noita jo pari kertaa tällä viikolla ja tykästynyt niihin älyttömästi. Jotain hyötyä siis siitäkin, että lempikengät ovat hetkellisesti out of order. ;)

PB100064.JPG

Näen jo sieluni silmillä tämän takin vaikka millaisissa asuyhdistelmissä, mutta oikeastaan simppeli takki on jo itsessään niin näyttävä ilmestys, ettei kaipaa ympärilleen kauheasti mitään erikoista. Tänään kietaisin vain kaulaan viininpunaisen kääntöhuivin, sudin huuliin samansävyistä punaa ja nappasin kainaloon Lumin syksynpunaisen laukun väriä tuomaan. Kummasti vielä kuvia piristävät nuo syksyn viimeiset sitkeästi puissa sinnittelevät lehdet. 

PB100046.JPG

Jos jotakuta teistä kiinnostaa tämä Isabel Marant -yhteistyömallisto, niin sen verran voin kertoa, että materiaalit tässä ainakin ovat kohdallaan. Vaatteet ovat hyvin pitkälti villaa ja silkkiä. :) Kokojen puolesta mainittakoon, että olen yleensä näissä H&M:n yhteistyömallistoissa ollut kokoa 34 ja tämä takki koossa 36 minulle vielä himpun verran enemmän oversize kuin ehkä kuuluisi, mutta tuumasin, että väliäkös tuolla, kun joka tapauksessa kyse on oversize-mallista ja laskettu hartialinja ei saa takkia näyttämään huonosti istuvalta olkapäiltä. Mahtuupahan vieläkin astetta paksumpi villapusero alle talvipakkasissa. Jos siis teette ostoksia tästä mallistosta verkkokaupassa, niin kokovalintoja helpottamaan tiedoksi, että ainakin tälle hoikalle 165-senttiselle koko 34 on sopivin sekä ylä- että alaosissa. Lilou’s Crush -blogista löytyy vielä lisäselontekoa tämän mallisto kokoasioista. :)

Kiitos kuvista taas suloiselle Wikelle!

PB100033.JPG

Villakangastakki Isabel Marant pour H&M (saatu blogin kautta), pillifarkut Lindex, korkonilkkurit Zara (second hand), laukku Lumi Accessories (saatu blogin kautta), kaulahuivi Monki, aurinkolasit Ray-Ban Clubmaster (saatu blogin kautta)

PB100021.JPGPB100061.JPGPB100055.JPG PB100038.JPGPB100047.JPGPB100040.JPG

Photos: Wikke / Luukku

Tags: , , , , ,

Categorised in: Muoti

17 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • SallaH

  Näyttää todella lupaavalta ja houkuttelevalta tämä mallisto! Onko jostain nähtävissä mistä liikkeistä näitä löytyy, jahka mallisto ilmestyy myyntiin?

 • takkku

  Oot kyllä ihan HUIKEE!! Hehkut koko ajan vaan enemmän (:

 • Saaruli

  Kaunis kokonaisuus mutta hui, miten pystyt kulkemaan vielä noin nilkat paljaana?

 • Jenniii

  Oli muuten niin lämpimästi päällä, että kaistale paljasta ihoa ei kylmettänyt. :) Mutta pääasiassa meikäläisellä ovat jo sukkahousut käytössä housujenkin alla eli saman lookin voi toteuttaa helposti pukemalla alle ihonväriset sukkikset – kuten todennäköisesti seuraavalla kerralla teenkin. :)

 • Jenniii

  Malliston jo livenä nähneenä voin suositella tsekkaamaan ihan erityisesti nuo takit. Aivan mielettömän ihania ja matskut ylellisiä. :) Tsekkasin H&M:n nettisivuilta nuo myymälät ja mallisto näyttäisi olevan tulossa näihin liikkeisiin verkkokaupan lisäksi: Kämp Galleria Helsinki, Hämeenkatu 11 Tampere ja Hansa Turku.

  • Jenniii

   Voi kiitos, ihanasti sanottu! <3

  • aN-nA

   Oi tämä takki on kyllä aivan täydellinen! Olen metsästänyt jo pidempään tämänkaltaista villakangastakkia ja tässähän tämä on :) toivottavasti tärppää ja saan tämän metsästettyä netistä itselleni torstaina, pitää vain pähkäillä kahden koon kesken hmm hmm… Toisaalta kun kyseessä on oversize malli niin ei kai sitä kovin metsään voi mennä vaikka ottaisikin sen pienemmän vaihtoehdon?

  • Jenniii

   Mahtavaa! :) Itse olen aivan rakastunut tähän takkiin! Minulla on siis aavistuksen suurempi koko kuin mitä tarvitsisin, mutta eipä tämä silti hassummalta näytä. Eli meni niin tai näin, uskon, että takki on just passeli. Ei ole tämän kanssa niin koon päälle. :)

  • Blue Peony

   Ihanat nilkkurit, ja hyvin sopii sinulle tuo takki! Luulen, että minulta jää katsastamatta tuo mallisto livenä – H&M:n vaatteita kun ei kokemukseni mukaan tehdä rintaville ja lanteikkaille naisille, mitä tyyppiä itse edustajan.

  • Jenniii

   Hyvää tässä takkimallissa on kyllä se, että on oikeastaan aika yhdentekevää, minkä muotoinen ihminen siellä sisällä piileksii, koska muoto tosiaan on tuollainen muhkea eikä mistään kohden tyköistuva. Jos siis takki kiinnostaa, niin käy ainakin sovittamassa. :)

  • Roosaaa

   Jenni, näytät niin kauniilta ja tyylikkäältä!
   Takki istuu todella hyvin sun päälle, itse haluaisin myös vähän omaa kokoani isomman takin ja myös nuo pidemmät takit, vähän alle polven ovat suuressa suosiossani! :) etenkin se yksi kauniin vihreä takki mikä näkyi täällä sun päällä taannoin vaaleanpunaisen paidan kanssa sulatti täysin mun sydämen! Onkohan se kovin kallis? Sun asu on tosi kaunis, kengät on ihanan naiselliset! :)
   En voi kuin ihailla sua kaikessa.

  • Blue Peony

   Voisikin käydä sovittamassa. On jäänyt jokin kammo H&M:n vaatteita kohtaan, koska pidän yleensä vartaloa myötäilevistä leikkauksista ja malli on useimmissa vaatteissa tosiaan sellainen, että jos rintamus ja lantio menevät sisään, roikkuu vaate muuten kuin säkki. Pitäisi varmaan rohkaistua ja antaa merkille taas tilaisuus, en edes muista, koska olen ollut myymälässä edes sisällä.

  • Vierailija

   Vau hei! Tuo seuraava asu ei aivan iskenyt, mutta tämä ison takin ja virtaviivasten kenkien ja housujen yhdistelmä on tosi tyylikäs :)

  • Jenniii

   Voi kiitos ihanasta kommentista! :) Tästä asusta tykkäsin kovasti itsekin. Ja myös minun mieltäni on jäänyt se mieletön Filippa K:n tummanvihreä takki kaihertamaan. Oma budjetti ei vain taipunut 400-500 euron hintaan, harmi!

  • Jenniii

   Näinhän se menee, että joistakin asuista innostuu ja toisista ei. Mutta kiva, että tykkäsit tästä! :) Tämä on omiakin lemppareita pitkään aikaan!

  • aN-nA

   <3 vitsit pitääpi kyllä tosiaan toivoa, että onnistun tämän netistä nappaamaan! Olisi kyllä kalenterissa vapaata, että voisin periaatteessa mennä Tampereen liikkeesseekin yrittämään takkia saamaan, mutta menin kaatumaan viikonloppuna niin että sitä kuljetaan nyt kyynärsauvoilla, eikä hirveästi houkuta mennä niillä kenkkaloimaan sinne rynnijöiden joukkoon :D joten ehkäpä parempi oman terveyden kannalta yrittää netin kautta ja painaa vain sitä päivitä päivitä nappia!
   Tuon takin kanssa sitä paitsi sopisi oikein hyvin tänä syksynä hankkimani kaksi Acnen canada huivia, ja meneepä tuon kanssa sekä converset että naisellisemmat bootsit/nilkkurit :)

  • Jenniii

   Auts! Tsemppiä jalan kanssa toikkarointiin. Ehkä tosiaan tuossa tilanteessa on turvallisinta keskittyä shoppailemaan kotoa käsin. :D Toivotaan, että onnistut klikkailemaan unelmien takin ostoskoriin ennen muita! :)

  Related posts