8/11/13

Kurkistus eilisillan asuun ja meikkihöpinöitä

12 77 PB076051.JPG

Kerroinkin jokin aika sitten Trendin ja Vero Modan yhteisprojektista, jonka tiimoilta järjestetään yhteensä viisi lukijailtaa ympäri Suomen. Kaksi on takana ja kolme vielä edessä eli vielä ehtii ilmoittautua ensi viikon tapahtumiin mukaan Kannelmäkeen, Tampereelle ja Jyväskylään. :) Olen siis stailannut kolme pikkujoulu-henkeen sopivaa asukokonaisuutta, jotka ovat esillä näissä kampanjassa mukana olevissa liikkeissä – mahdollisuuksien mukaan ainakin, sillä ihan kaikkien liikkeiden valikoima ei välttämättä ole identtinen. Eilen vietettiin lukijailtaa Kampin Vero Moda liikkeessä ja saatte tässä nyt vähän esimakua yhdestä stailauksestani, koska olin itse pukeutunut siihen ja nappasin juuri ennen tilaisuuden alkua vaivihkaa siellä kuvan lookista – pieniä pilkahduksia siitä olettekin saattaneet nähdä jo aiemmin tällä viikolla Instagramin puolella. Kunnon kuvia on luvassa vielä myöhemmin ihan kaikista asuista, mutta tässä on nyt pieni kurkistus yhteen niistä. :) Miltäs vaikuttaa?

PB076060.JPG

Mukana tilaisuudessa oli myös meikkaaja Piia Hiltunen, joka on kiistatta yksi Suomen huipuista, ja hän loihti halukkaille tapahtuman aikana pikameikkejä. Minäkin pääsin Piian käsittelyyn ennen tilaisuutta ja olipa taas ihanaa päästä osaaviin käsiin. Olen tuhannet kerrat tuskaillut sitä, että jotenkin silmämeikin tekeminen tuntuu meikäläiselle niin hemmetin vaikealta. Kaikki luomivärien häivytykset ja erilaiset rajaukset – mission impossible. :D Onneksi huulipuna sopii tähän naamaan, koska muuten olisin varmaan aika pulassa. Siksi on erityisen ihanaa antautua ammattimeikkaajan käsiin erityisesti silmämeikin osalta. Olen huomannut, että eri meikkaajilla on erilaiset käsialat ihan samalla tavalla kuin muidenkin alojen osaajilla. Kaikkien taitavienkaan meikkaajien loihtimassa lookissa olo ei tunnu kotoisalta, mutta Piia osaa kyllä tehdä juuri sellaisen meikin, jossa minä viihdyn. :) 

PB076063.JPG

Toinen juttu on huulten rajaus: on aina yhtä jännittävää nähdä, miltä huulet näyttävät toisen ihmisen rajaamina, koska yleensä kaikki huulipunaa paljon käyttävät ovat tottuneet itse tekemään huulimeikistä tietyn näköisen ja rajaamaan huulet tietyn muotoisiksi. Vaikka meikatessa noudattelisikin kiltisti huulten omaa muotoa, silti huulimeikki näyttää yleensä jonkun toisen tekemänä ihan erilaiselta. Piialla tuntuu olevan kuitenkin tässäkin asiassa sellainen ote, joka tuntuu minusta luontevalta. Toisin sanoen, peiliin katsoessani tunnen oloni hyväksi ja näyttäväni yhä itseltäni – voin kertoa, että aina näin ei ole toisen tekemässä meikissä ollut. 

Meillä oli eilen hauskaa keskustelua siitä, että yleensä suurimmalla osalla naisista on selkeä preferenssi, että kumpaa korostaa meikissä mieluummin: silmiä vai huulia. Aika suuri osa naisista taitaa kuulua tuohon silmiä mieluummin korostavaan ryhmään ja te taidatte sanomattakin tietää, kumpaa kastia meikäläinen on. Mutta kumpaankos ryhmään itse kuulutte? :)

PB076053.JPGPB076068.JPG

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , , , ,

Categorised in: Kauneus, Muoti

12 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • anonyymi

  Vinkki: Uusi muotilehti: http://www.alvarmagazine.com/about/

 • Aisha J

  Voi kun ihana pörrötakki! Näytät tosi hehkuvalta! Olen itse menossa Tampereen tapahtumaan, ja odotan jo innolla. :) Keskityn meikatessa melkein aina silmiiin- mutta joskus olisi kyllä kiva kokeilla huulivoittoista meikkiä. Olenkin miettinyt, että menisin joskus ammattimeikkaajalle ihan jo siksi, että voisi saada uusia ideoita ja vinkkejä.

 • lukija

  Kaunis ja raikas on tuo meikki ja kivan näköinen asukin.:)
  Arjessa meikkaan niin kevyesti että kumpikaan eli silmät tai huulet ei korostu erityisesti, mutta juhlissa tykkään enemmänkin korostaa silmiä eli laittaa rajauksia ja hieman luomiväriä. Tähänkin asiaan tosin olisi ihan kiva saada ihan ammattilaisen vinkkiä, koska yleensä juhlameikkinäkin toimii aina suht samanlainen meikki. Minulla on suuret tummanruskeat silmät ja olisi kiva saada vielä ammattilaisenkin näkemys, mikä korostaisi silmiäni kaikista parhaiten. :) parhaiten.

 • lusene

  Onpa kaunis meikki :) Itsekin tykkään enemmän korostaa huulia, sillä silmissäni ei ole oikeastaan mitään korostettavaa. Ne ovat pienet ja hankalan muotoiset mihinkään kummempaan silmämeikkiin, mutta huulet sitä vastoin näyttävät kivoilta ja piristävät koko ilmeen, kun niihin laittaa vähän väriä.

 • Jenniii

  Kiitos vinkkauksesta! :) Olenkin jo kuullut tästä, mutta en ole vielä ehtinyt tarkemmin tutustua!

 • Jenniii

  Kiitos! :) Toivottavasti teet Tampereen liikkeestä superlöytöjä! Ja tosiaan, ammattimeikkaajan käsittelyssä saa kyllä ihanasti hyviä täsmävinkkejä, jos osuu passeli tyyppi kohdalle. Mutta suunnitteilla olisi tehdä tänne blogin puolellekin enemmän meikkijuttuja, joten ehkä jatkossa voit poimia idean tai pari myös täältä. :)

 • Jenniii

  Voi kiitos! :) Tykkäsin itse tästä meikistä tosi paljon ja tuli taas fiilis, että haluaisin opetella tekemään paremmin itse. Ehkä pyydän Piialta privaatin tutorial-tuokion. ;) Millaisia värejä suosit meikissäsi yleensä? Olen aina utelias muiden tavoista tehdä silmämeikkejä, kun itse vasta harjoittelen. :D

 • Jenniii

  Kiitos. :) Huulimeikki on kyllä ihanan helppo keino saada näyttävää ilmettä kasvoille. Ja usein tykkäänkin itse jättää silmät lähes meikittömiksi värikkään huulipunan kanssa. :)

 • Victory

  Ennen ehdottomasti olin silmämeikki-ihminen, mutta olen tämän kesän myötä siirtänyt painotusta hitaasti huulia kohti. Korostan silmiä edelleen enemmän, mutta huomaan toisinaan laittavani pelkkää huulipunaa ja kevyen ripsarin. Toisaalta goottimeikkiin taipuva makuni saa käyttämään molempia samanaikaisesti :D Haaveilen kuitenkin kovin paljon erilaisita huulipunista ja suunnittelen rakentavani pienen rasia/hylly systeemin meikkipakkiini huulipunilleni, jotta ne pysyisivät järjestyksessä paremmin.

 • Usva

  Ihana meikki ja olet muutenkin tosi kaunis! Mullakaan silmämeikki ei oikein onnistu eikä se edes pysy. Aamuisin ei ole edes kovin paljon aikaa meikkaamiseen. Olen nyt jättänyt luomivärin ja rajaukset pois ja uhraan vähän enemmän aikaa ripsivärille. Ja kirkkaalle huulipunalle! Mitä väsyneempi ilme, sitä kirkaampi huulipuna. Viime aikoina se onkin ollut kaikkein kirkkaimmasta päästä… Kesäisin tulee usein muutettua meikkausrutiineja ja huulipunakin muuttui kirkkaan punaisesta pinkkiin päin. Näin Cliniquella luomivärikynän, joka voisi olla helppokäyttöinen ja pysyvä, mutta toistaiseksi se on vasta harkinnassa.

 • Vierailija

  Onpas todella Carriemainen! Eli upea :)

 • TiinaMariN.

  Kaunis takki ja meikki oikein upea! Itse kuulun huulipunajengiin, mutta koska huulet ovat tänä syksynä olleet varsin rohtuneessa kunnossa, en ole voinut käyttää huulipunaa… pariinkuukauteen? Harmi, koska just löysin ysärinpunaiset tummat huullipunat. No, olen sitten pitkästä aikaa hankkinut luomivärin ja koettanut harjoitella;) Kyllä mä kajalia (alaluomella) tykkään ripsarin kanssa käyttää, mutta luomivärin levitys siististi on mulle ihan mahdoton suoritus:)

Related posts