5/11/13

Sininen syysinspiraatio

13 60 blue1.jpg

Tuoreen marraskuun Trendin sivuilla kurkistetaan syksyn siniseen muotiin ja minä lupasin koota verkkokaupoista omia sinisiä suosikkilöytöjäni tänne netin puolelle. Olen jotenkin tällä hetkellä todella tykästynyt siniseen väriin, joten tätä kartoitusta oli inspiroivaa tehdä. Erityisesti tuollainen tumma navy-sininen on juuri nyt lähellä sydäntä. Mitkäs ovat teidän suosikkejanne kollaasin löydöistä? :) Psst, tuo Arelalizzan kashmir-huivi on juuri nyt tosi hyvässä alennuksessa!

Kollaasin vaatteet:

muhkea sininen takki & Other Stories, kaulakoru COS, villapusero American Vintage / Net-a-porter, pitkä maskuliininen takki Zara, mekko  Topshop, nahkalaukku  & Other Stories, ribbipipCOS, silkkipaita  & Other Stories, clutch Lumi Accessories, villaneule Filippa K, herrainhousut J. Crew / Net-a-porter, tikattu takki BikBok, pörröpipo  COS, pilkullinen paita  Zara, kipparitakki H&M, maiharit  & Other Stories, salkku Topshop, kaulahuivi Arelalizza, hansikkaat  & Other Stories, korkokengät Topshop

Tags: , , , , ,

Categorised in: Muoti

13 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • juulimaa

  Oih, olen itsekin aika ihastunut syvään siniseen ja ollut jo pitkään, mikä näkyy mm. sisustuksessa meillä paljon. Mutta yhtään sinistä vaatetta en (vielä) omista!

  Olen yrittänyt etsiä hyvää, eettistä ja laadukasta neuletta täksi talveksi, mutta tuloksitta. Oisko sulla vinkkejä? Filippa K:lla on muutama mahdollinen ehdokas ja ehkä myös COSilla. Harmittaa vaan, kun niin monissa neuleissa käytetään angoraa, ja itseäni arveluttaa sen eettisyys; angorahan otetaan angorakaneista, joita kasvatetaan vain tuon karvan vuoksi, yleensä pienissä häkeissä ja huonoissa oloissa. Minusta se on verrattavissa turkistarhaukseen, joten en ole itselleni angoraneuleita huolinut tänä syksynä :/ Kotimainen villa voisi olla hyvä vaihtoehto, mutta tiedätkö mistä siitä tehtyjä kivoja neuleita oikein saisi?

 • karolinchen

  Sininen on ikuinen oma lemppari! Nyt taisin ehkä vähän rakastua tuohon ylärivin Topshopin mekkoon… :))))

 • Jenniii

  Arelalizzalla on ihania kashmirneuleita ja taitaa siellä olla sinistäkin valikoimissa – voin suositella. :) Oma kashmirneuleeni on käytössä lähes päivittäin, ja sininen tietysti! ;) Angorakanien oloista en kyllä tiedäkään mitään, mutta siinä mielessä en ihan sitä turkistarhaukseen vertaisi, koska kani ei menetä henkeään vaan pelkästään karvansa, samoin kuin lampaat kerittäessä. Tietysti on huonompi homma, jos kanien olot eivät ole asianmukaiset. :/ Mielestäni ainakaan tuossa Filippa K:n neuleessa ei ollut angoraa, vaan mohairia.

 • Jenniii

  No on kyllä ihan mielettömän kaunis mekko. :) Tiedän, että tuo malli sopisi just meikäläisen kropalle, mutta eieieiei, pysyn kaukana sieltä verkkokaupasta nyt. :D

 • voi jenni! musta vahvasti tuntuu siltä että yhteinen shoppailureissu voisi olla ihan superjees :-D

 • Jenniii

  Hahaha, voin tulla personal shopperiksi mukaan. ;) Just call me! :D

 • Hei miten ihania sinisen sävyjä!
  Ja asiasta kukkaruukkuun heti vaan, voisitko mahdollisesti joskus kirjoittaa siitä millaista freelancerin työ on – ja toiminimen perustaminen – käytännössä? Itseäni kiinnostaisi nämä jutut paljon ja siivusitkin aihetta vähän Miten minusta tuli ammattibloggaaja osioissasi. Kiitos ! :)

 • Jenniii

  Itse asiassa tuntuu, että olen vieläkin niin pihalla noista toiminimi-jutuista, että minusta ei taida olla kirjoittamaan siitä aiheesta. :D Sellaista postausta en siis uskalla luvata laisinkaan, mutta uskon, että netistä löytyy monesta paikasta googlailemalla lisätietoa. :)

 • juulimaa

  Kiitos vinkeistä! Arelalizzalla näyttää kyllä olevan ihania neuleita. Pitää miettiä, uskaltaisinko joskus satsata.. Ja toki tiedän, ettei kaneja tapeta kerittäessä, mutta lähinnä mietityttää kysymys, onko ok, että eläimiä kasvatetaan niiden karvan vuoksi huonoissa oloissa vain siksi, että saisin itselleni söpön ja pörröisen neuleen. Lampaat elävät käsittääkseni paremmissa oloissa ja lisäksi villa on usein lammasfarmareille vain pakollinen sivutuote, kun suurin osa tuloista tulee lihasta.

 • Karolinchen

  :D

  Paras itsekin pysyä hyvin kaukana! Näin mekosta jopa unia jo… :)))

 • Hahah hei todellakin, DEAL! Koska mennään?!

 • Jenniii

  Hahahah! :D Pitää synkata kalenterit vaikka Facebookin puolella. Saat sitten myös kertoa, että mitä on hakusessa, niin voin vähän miettiä ennakkoon. :D

 • Pikkupupu

  Tuosta angorasta sen verran, että lampaat kuuluuki keriä, kaneja ei. https://secure.peta.org/site/Advocacy?cmd=display&page=UserAction&id=5171#.UovAG3TdPZg.

Related posts