5/11/13

Kurkistus Cubuksen showroomille

7 48

Kaupallinen kampanja, yhteistyössä Cubus

Minua pyydettiin mukaan Cubuksen syyskampanjaan ja pääsin sen tiimoilta kurkkimaan showroomille syksyn uutuuksia. Kuvasin niistä teille inspiraatioksi omat suosikkini, jotka löydätte siis tästä postauksesta. Kampin kauppakeskuksen 2. kerrokseen avataan torstaina 7.11.2013 uusi Cubus ja avajaisviikonloppuna kaikki tuotteet ovat tuoreessa liikkeessä -30% alennuksessaKaikki kuvien tuotteet ovat liikkeissä nyt tai ihan lähiaikoina, joten jos näkyy jotakin mieluisaa, niin kannattaa piipahtaa liikkeessä heti viikonloppuna, koska silloin on tosiaan voimassa tuo avajaistarjous. Myös Kotkassa ja Vantaalla asuvien kannattaa olla valppaina, sillä Kotkaan avataan kaupungin ensimmäinen Cubus 21.11. ja Jumbokin saa oman liikkeensä 28.11. ja näissä liikkeissä on myös avajaisviikonloppujen ajan tuo sama -30% tarjous voimassa. :)

Löytyikö kuvista jotakin, mikä kiinnostaisi avajaistarjouksen tiimoilta? :)

PB056015.JPG PB056020.JPGPB056019.JPG PB056025.JPGPB056021.JPG PB056026.JPGPB056022.JPG PB056029.JPGPB056027.JPG PB056030.JPG PB056031.JPG PB056033.JPG PB056037.JPG PB056039.JPG

Tags: , ,

Categorised in: Muoti

7 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Mindeka

  Nuo pitkät meleeratut neuletakit näyttää tosi kivoille ja huomaamattani aloin myös haaveilemaan samettileggingseistä!?

  ;)

 • Minä vain

  Vihreä parkatakki, luumu paita ja ja sen alla oleva neule ovat suosikkejani.

 • Vierailija

  Hei Jenni, puhuit joku aika sitten täydellisistä farkuista, en löytänyt enää sitä juttua, voitko ystävällisesti vinkata mitkä ne olivat? Muistelin niiden olevan cubuksen, mutta voin olla väärässä toki..

  Pee

 • Näistä vaatteista ehdottomat suosikkini ovat ensimmäisen kuvan takki sekä musta perusbleiseri, jollaista kaapistani ei vielä löydy. :)

 • Jenniii

  Taidat tarkoittaa niitä tummanharmaita Never Denim farkkuja, joita myydään BikBokissa. :) Voin lämmöllä suositella ainakin kokeilemaan. Se mainitsemasi postaus löytyy täältä: www.lily.fi/blogit/pupulandia/mustavalkoista-ja-syksyn-vareja

 • japs

  heips jenni! nostat aina silloin tällöin esille mietteitä eettisyydestä, vaatteiden pitkäkestoisuudesta, maltillisesta kuluttamisesta jne. tulikin mieleeni tämän cubuksen yhteistyön tiimoilta, kun suostut yhteistyöhön eri merkkiä kanssa, otatko yhtään huomioon niiden taustaa edellä mainittuihin teemoihin peilaten? itse pidän cubuksen tyylistä, mutta valitettavasti heidän tuotteensa ovat yleisesti otettuna huono laatuisia ja 0% luonnonmateriaalia.

 • Jenniii

  Itse asiassa minä olen löytänyt Cubukselta yllättävänkin paljon luonnonmateriaaleja, vaikka toki keinokuitujakin on paljon. Tyylillisesti pidän monista Cubuksen vaatteista, joten sinänsä koen yhteistyön olevan linjassa blogini kanssa. Kaupallisia yhteistöitä on päällisin puolin tarjolla suurten brändien kanssa, koska niillä on budjettia myös markkinointiin – ja kaupallisten kampanjoiden avulla myös minä tuon leipää omaan pöytääni. En kuitenkaan suostuisi mukaan sellaisen brändin kampanjaan, joka ei mielestäni sovi blogiini. Ilmaiseksi ja omaehtoisesti tuon sitten mielelläni sitten esille myös eettisempiä ja ekologisempia brändejä, vaikka niillä ei markkinointibudjettia olisikaan.

Related posts