3/11/13

Ihana sunnuntaibrunssi ystävän luona

9 65 PB035981.JPG

Tämä sunnuntaipäivä sai ihanan aloituksen, kun Wikke kutsui minut kotiinsa brunssille. Monesti tykkään näistä kotibrunsseista paljon ravintoloita enemmän – istuskella voi huoletta vaikka iltapäivään asti, jos juttua riittää. :) Ja tarjottavat herkutkaan eivät yleensä kalpene ravintoloiden vastaaville tippaakaan, enemmänkin päinvastoin. Tämänpäiväisen brunssituokion plussiksi on laskettava hurmaavan emännän ja seuran lisäksi myös mielettömän kaunis miljöö. Wiken koti on niin upea ilmestys, että nappasin pari kuvaa sieltä muutenkin ja hänen luvallaan julkaisen ne sitten teidänkin inspiraatioksenne vähän myöhemmin. 

PB035989.JPG

Tarjolla oli mustikka-banaani-smoothieta, croissantteja, pesto-tomaatti-piirasta ja mozzarella-meloni-salaattia. Nam! :) Tällaisia brunssihetkiä saisi olla useamminkin – pitää ehkä ottaa tavaksi ainakin kerran-pari kuussa. Sai myös ihan eri tavalla koko sunnuntaipäivään puhtia, kun pääsi liikkeelle kotoa jo kymmenen jälkeen aamulla. Sängyssä pitkään loikoilukin on ihanaa, mutta tuntuipa tämä päivä tuhat kertaa pidemmältä ja energisemmältä, kun heti aamusta asti oli liikkeellä. :) Mitäs teidän muiden sunnuntaihin kuuluu?

PB035974.JPG PB035978.JPGPB035973.JPGPB035988.JPG
PB035976.JPG
PB035991.JPGPB035986.JPGPB035982.JPG PB035995.JPG PB035996.JPG

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , , , , ,

Categorised in: Elämä, Koti

9 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Aisha J

  Herkullisen näköistä! Odotan innolla lisää kuvia asunnosta :)

 • tuovituulia

  Vau, vieläkin ihmettelen, miten sinun pienellä kamerallasi voi saada näin upeita kuvia! :o
  Mutta kiitos vielä sinulle aamuisesta seurasta, olet suloinen!
  – tuovi

 • saaruli

  Ihania herkkuja ja kuvia! Onneksi sain tänään vanhemmillani käydessäni uunituoreen ja mehevän limpun mukaani, koska nyt nämä kuvat nähtyäni tekee niiiin mieli jotain hyvää iltapalaa :-D

 • Nyt iski nälkä!

 • Hosuli

  Kotibrunssit! <3 Pidin brunssin kavereille pari viikkoa sitten, ja se oli kyllä tosi mukavaa. :) Muutaman ruokalajin kokkasin itse ja muutaman toivat vieraat. Jotenkin niin kiva kutsua isompi kaverikatras kylään muutenkin kuin illanistujaisiin. Tulee aivan eri tavalla juteltua.

  Täytyy vielä kehua kauniita kuvia, vau. Odotan asunto-otoksia innolla.

 • Katih

  Voi vitsi miten alkoi tehdä mieli noita ruokia!

 • emmahenrietta

  Ihanan näköistä ruokaa ja odotan innolla niitä asuntokuvia! :)

 • sarafia

  Mistä tuota hilloa saa? Oih! sydän sydän sydän Haluan aina ravintolassa tuota kaikkiin ruokiin :D

 • wikke

  Ihana postaus Jenni <3 Vieraat olivat ne jotka tekivät tästäkin brunssista ihanan :)

   

  Sarafia, mä ostin hillon ihan Kampin K-marketista :)

Related posts