2/11/13

Ihan itte tein!

17 78 PB015948.JPG

Olen aiemminkin maininnut siitä, mutta olen ehkä maailman huonoin (ja laiskin) laittamaan hiuksiani mitenkään. Arjessa asialla ei ole niin suurta väliä, mutta välillä tästä on koitunut jonkinlaisia pulmia, kun pitäisi laittautua juhlaan ja ”kampaus” näyttää vain epämääräiseltä kasalta hiuksia. Olen nyt keksiny pari sellaista hätävarajuttua, joilla vähän tumpelompikin hiustenlaittaja saa itselleen loihdittua huolitellumman ilmeen. Yksi on se helppo pantakampaus, josta olen kertoillut jo useampaan otteeseen ja toinen kikka on kiharruspuikko, jollaisella ei oikein voi epäonnistua kiharoiden tekemisessä. :)

Ostin joskus 1,5 vuotta sitten Remingtonin kiharruspuikon, jolla on huomattavasti helpompi tehdä kiharoita kuin vaikkapa suoristusraudalla – sitä en ole vielä koskaan oppinut. Käytännössä kiharruspuikko on siis vain sellainen piippausraudan muotoinen puikko, jonka ympärille hiustupsu kierretään ja annetaan lämmön vaikuttaa hetki. Valmiiseen kiehkuraan kannattaa samantien suihkaista hiukan hiukiinnettä, niin kiharasta tulee pysyvämpi. Anna kuitenkin kiharan jäähtyä ensin ennen kuin kosket siihen enempää. Lopuksi haromalla sormin kiharoita vähän auki lopputuloksesta tulee kaunis ja luonnollinen. :) Nyt on Remingtonilta tullut muuten myös uusi aika monipuolinen kiharrus/suoristusvempain, jota pääsin vähän puolivahingossa testaamaan muutama viikko sitten. Satuin Sokokselle sattumalta juuri silloin, kun Saara oli siellä esittelemässä Remingtonin uutuuslaitetta Silk Ultimate Styleria ja hän nappasi minut sitten siihen tuoliin koekaniiniksi ja sain aivan ihanat, hiukan erilaiset laineet, joita esittelinkin Instagramin puolella jokin aika sitten. Suosittelen tsekkaamaan sen laitteen (näkyy Saaran kädessä Insta-kuvassani ja tässä postauksessa Saaran blogissa), oli tosi kiinnostava tulokas! 

Mutta siis niin, piti sanomani, että onnistuu sitä joskus meikäläinenkin, kun eilen taiteilin nämä kikkurat sillä kiharruspuikolla Gloria Blog Awardseja varten. :) Kun oikein jaksaa vääntää ja laittaa, niin tulee aina se fiilis, että lopputuloksen takia tekisi mieli jaksaa joskus arkenakin. Ei noiden kiharoiden tekemiseen loppujen lopuksi niin kauaa mene, mutta harvoin viitsin arjessa panostaa. Mitenkäs te muut? Jaksatteko laittaa hiuksianne arjessa myös? Ja jos on jotain idioottihelppoja kampausvinkkejä, niin kertokaa tai linkkailkaa – meikäläisen kahden kampauksen repertuaari on vähän suppea. :P

PS. Jännä, miten paljon valaistus ja meikki ja kaikki sellainen vaikuttaa silmien väriin. Sinivihreät silmäni näyttävät tuossa värikuvassa ihan vihreiltä!

PB015948bw.jpg

Tags: , , , ,

Categorised in: Kauneus, Muoti

17 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Husse-69

  Älä ole Jenni liian kriittinen itseäsi kohtaan ainakin mun mielestä aina varsin Kaunis neitonen :)

 • tiiavain

  Mun piti taiteilla joka aamu töihin kaikenmaailman nutturoita kun hiukset ei saanut olla auki, ja perusponnari alkoi kyllästyttämään.

  Yksi on sellainen että jaan hiukset kolmeen osioon (isompi osia taakse vaikka korvasta korvaan, ja kaksi osiota reunoille, korvien etupuolelle). Takaosiosta teen ranskanletin, jonka laitan pienellä ponnarilla kiinni ja taitan pään piiloon vähän niin kuin kaksinkerroin, ja kiinnitän sen pinneillä. Sitten reunaosioista voi taiteilla esim. (ranskan)letit ja kiinnitellä ne sitten pohjana olevaan isoon ranskanlettinutturaan.

  Reunaosioista voi puuhailla mitä haluaa, pointti on vaan se että kampauksen ei tarvitse olla silloin niin tönkkö, kun varsinkin mulla hiukset on niin liukkaat että muuten ne pitäisi laittaa tosi tiukasti kiinni että pysyis.

  Toinen on myös niskaan tehtävä ranskanletti, jolla saa vähän erinäköisen pikkumyynutturan.

  Yks hyvä sivusto on myös Lauren Conradin sivusto http://thebeautydepartment.com/ , jossa on paljon mm. kampausohjeita!

 • iidami

  tää on superhelppo ja nopea nutturasydeemi! http://thebeautydepartment.com/2012/09/the-twist-flip-bun/

 • Aisha J

  Kauniit kiharat sait aikaan! :)

 • Toinen tumpelo

  Upea on mutta ei mulla ainakaan riitä tukka noin kauniiseen ja siistiin lopputulemaan :/ :D

 • iidami

  Mun tukka on suomalaisille tyypillisesti mallia luiru, eikä mikään megapitkä, ja silti tuolla ohjeella saan jotenkin maagisesti kasattua oikein komean sykerön. Toisella kokeilukerralla tuli sileän siistikin! :) Kokeile, saatat yllättyä!

 • Perheenemäntä

  …take my breath away… Oot aivan upean näköinen. Ihanaa menneen maailman glamouria. Hiukset ihanat, luonnollisn pehmeät. Muutekin lookki on glamoröösi, mutta helposti lähestyttävä. Aivan 10 + Ja blogisi on aivan paras. Kaikkea hyvää syksyyn <3

  Kihartelen täällä itsekin Remingtonin kiharruspuikolla.
  Omiin luiruhiuksiini taion tuuheutta Garnierin big volume xxl muotovaahdolla. Latvoihin suihkin Wellan Thermal image-lämpösuojaa, tekee ihanan silkkistä jälkeä&antaa pitoa. Hiukset föönaan pää alaspäin. Kiharruksen jälkeen viimeistelen latvoihin kiiltoa Wellan LuxeOil-tipoilla ja tyven pöyhin Tresemmen Body24hour-muotoilupuuterilla.

  Mulla on semmoiset perisuomalaiset maantienväriset vauvahiukset. Eli runsaasti hiuksia, mutta ohutta ja luirua. Oikeilla tuotteilla oon saanut ihania tuloksia. Paras kommentti...heh...on luultu italialaiseksi :P
  Omia suosikkeja valmistautumisessa tärkeään iltaan on Talikan Bio-enzymes anti-aging mask. Tämä naamio antaa aivan ihanan napakan pinnan meikille. Liftaa todella kuin 90€ kosmetologikäynti. MAC fix+ spray meikin viimeistelyyn on ollut mun HG-tuote. Tuoksuu tod hyvältä, kiinnittä meikin ja antaa hehkua. Suihkuttelen tästä aina ison pilven laittautumisoperaation päätteeksi. Ihanan freessi.

 • Hertta

  niin suloinen <3 harmi, että tämä koipihommeli oli juuri nyt, ja ihastelen kaikkien kaunokaisten luukkeja vain näin digitaalisesti. Pus ja lauantaita!

 • Täällä myös ilmottautuu maailman huonoin hiustenlaittaja :D Todella upeat kiharat olet saanut laitettua!

 • Minä vain

  En todellakaan jaksa laittaa hiuksiani arkena! Harjaan ne vain, ja jos itsepäiset kiharani temppuilevat, vähän vettä ja harjaa, niin johan rauhoittuvat mokomat! :D

 • Embu

  Minäkin huomasin ekana sun epätavallisen vihreät silmät :) Oot muuten ihan huippukaunis näissä kuvissa!

  Minäkin ostin pari vuotta sitten kauniiden kiharoiden toivossa tuon kiharruspuikon, mutta… Mulla on ihan liikaa tukkaa ja liian vähän kärsivällisyyttä tuolla kihartamiseen, että saisin nätit kiharat. Nyyh…

 • Vierailija

  Ai! Noh pitääkin sitten kokeilla ensitilassa :)

 • helmikki

  Heippa! Mun on pakko kysyy et mitä merkkiä toi huulipuna on mitä sulla on tässä kuvassa? =) aivan syötävän ihanan värinen!

 • Vierailija

  Samanmoinen hiustumpelo täällä moi!
  Se iänikuinen sukkanuttura/valkkinuttura on mulla JOKAIKISISSÄ juhlissa! Eri hiuskoriste vaan juureen niin saa vähän vaihtelua, haha!

 • Mindeka

  Kiharruspuikko on tosi kätevä! Sillä saa myös todella paljon nopeammin kiharrettua paksun pehkon, verrattuna vaikkapa suoristusraudalla tehtyihin kiharoihin.

  Mitä pidemmäksi hiukseni ovat kasvaneet, sitä vähemmän olen jaksanut varsinaisiin kampauksiin panostaa. (Toki yksi tekijä saattaa olla myös tuo taapero.) Luottonuttura tai letti on arjen juttu ja sitten juhliin lähitessä voi hiuksia pitää aukikin ;) Joskus.

 • Tumpelo

  Ihanat kirarat! Samalla luonnollinen että glamöröösi look. Onnea! :)

  Millainen tai minkämerkkinen kiharruspuikko kannattaisi hankkia, kun on valtavan paksut ja jäykät hiukset? Mulla jää hiukset yleensä laittamatta laiskuudesta ja silloin, kun vaivaudun väkertämään kiharoita suoristusraudalla, aikaa menee tähän pehkoon puolisentoista tuntia ja olen niin hiessä sen kuuman raudan käsittelystä, että pitää pompata suihkuun. Eli JOS aion laittaa hiuksiani, pesen ensin tukan, seuraavaksi tappelen suoristusraudan kanssa ja sitten menen vartalosuihkuun…. Rasittavaa!

  Pidän hiusmallin pitkänä ihan siitä syystä, että se näyttää aamuisin hyvältä laittamattakin. Mutta aina talven lähestyessä alan haaveilla lyhyestä tukasta, kun rasittaa ajatuskin jo pelkästä ’pesu ja kuivaus’ -rumbasta. Muutaman kerran olen leikkauttanautkin ja katunut aina, kun kampaajat päivittelevät hiusteni paksuutta ja samaan aikaan käyttelevät veistä tai ohennussaksia kuin viidakkoveistä umpeenkasvaneessa sademetsässä Ja lopputulos on sen näköinen…

  Oho, tulipa vuodatus, anteeksi! :)

 • Ihanat kiharat! oon harkinnut ton puikon ostamista, suoristusraudalla on nii hidasta. Mun oma lemppari on arkisin sotkunen kalanruotoletti, sillä on menty toimistolla jo aika kauan. Ehkä pitäs itekin tsemppaa!

Related posts