1/11/13

Syyspäivän kulkuri

8 57 PA305822.JPG

Tänään on tullut vettä aamusta alkaen, mutta aiemmin tällä viikolla ehdin ikuistaa aurinkoisen syyspäivän asun – tässä siis ripaus sateetonta syyspäivää kuvien muodossa. :) Olen Tukholman reissusta lähtien palanut halusta pukea ylle tuon eilen esittelemäni tummanvihreän hobo-pipon. Tämä parin päivän takainen look ei ehkä ollut mitenkään erityisen lemppari omien kokeilujen joukossa, mutta tykkään kyllä asun väreistä: hailakkaa beigeä, tummanvihreää ja viininpunaista. 

PA305847.JPG

Päällä oli yksi rakkaimmista takeistani: H&M Trend -mallistosta muutama vuosi sitten löytynyt teddykarvatakki, joka jaksaa vieläkin aina innostaa ihmiset kommentoimaan ja ihastelemaan. Tuo on ollut kyllä yksi parhaista ostoksistani koskaan. Vaalea sävy on myös ihanan raikas tumman syys- ja talvipukeutumisen keskellä. Jalassa olivat yhdet lempparifarkuistani ja takin alta vilkkuu joskus vuosi sitten Tommy Hilfigeriltä saamani silkkipaita. Ja päässä on tietysti tuo ihana uusi tummanvihreä piponi. :) Viininpunainen sävy puolestaan näkyi sekä kaulahuivissa, huulipunassa että repussa.

PA305819.JPG

Moni on ihastellut viime aikojen kuvissa näitä kauniita mustia Filippa K:n nilkkureitani ja ne ovatkin olleet ihan superlöytö. Bongasin ne siis viime talvena joulun jälkeisistä alennusmyynneistäni jollain -70% alennuksella. On todella käytännöllistä, kun on tuollaiset kauniit, sirot ja yksinkertaiset matalat nilkkurit, jotka sopivat sekä mekkojen että housujen kanssa. Tällaisia ihan tismalleen samanlaisia ei varmaan kaupoista enää löydy, koska nämä kyseiset kengät ovat siis vuoden takaista mallistoa, mutta kiinnostuneille tiedoksi, että bongasin juuri eilen Rizzosta ohikulkumatkalla useammatkin lähes identtiset kengät. :)

PS. Sattuipa muuten vähän liian samanvärinen tausta kuin takkikin, mutta toivottavasti saatte selkoa. Ensi kerralla muistan sitten huomioida tuollaisetkin jutut. :D

PA305831.JPG

Teddykarvatakki H&M Trend, farkut Lindex, silkkipaita Tommy Hilfiger (saatu blogin kautta), kaulahuivi Monki, nilkkurit Filippa K, reppu Fjällräven, pipo & Other Stories, nahkahanskat Glitter, huulipuna Yves Rocher (saatu blogin kautta)

PA305861.JPGPA305869.JPGPA305864.JPGPA305823p.jpg PA305840.JPG PA305856.JPG

Kuvat: Wikke / Luukku

Tags: , , , , ,

Categorised in: Muoti

8 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Minä vain

  Vitsit, kun on makee asu! :)

 • Aivan ihana tuo takki!

 • Pitkästä aikaa palasin blogisi pariin! Blogin ilme ja tyyli on selvästi ennallaan, mahtavaa :) täytyypä tulla tänne useammin taas, kun olen lueskellut blogiasi jo viitisen vuotta ja aiemmin olin vakkarilukija. Nautin postauksistasi paljon :)

 • Kaunis kokonaisuus ja miellyttävät värit. Nuo nilkkurit ovat kivat. Minulla on jotenkin sellainen kumma päähänpinttymä, että en osaa pitää matalakantaisia nilkkureita mekon tai hameen kanssa, vaikka matalakantaisia saappaita voin pitää. Nuo nilkkurit näyttävä kyllä kivan siroilta.

 • Oi miten ihana takki! Näyttää juuri täydellisestä turvavaatteelta viimaisiin syyspäiviin :)

 • juulimaa

  Multa pääsi ihastunut huokaus, kun näin tuon asun! Ihanat värit, ihan täydelliset! :) Tykkään juuri siitä, miten pienillä asioilla, kuten pipolla, huivilla, laukulla ja huulipunalla voi muokata perusvaatteista näin kivoja asuja! Näin filippa k:lla tuollaisen syvänvihreän pipon myös ja hitsi kun tekisi mieli käydä ostamassa itsellekin se! :)

 • -jenna

  aaaivan ihana asu! itellä olis just tommonen takki etsinnässä mustana!

 • joli_loves

  Kaaren Martin’sista löytyy myös pariltakin eri merkiltä todella samankaltaiset nilkkurit sekä mustassa että kauniin tummanruskeassa sävyssä. Tulukkee ostaa kenkiä! Tuo takki on kyllä todellakin huippuostos. On ollut samanmoinen pari talvea jo etsinnässä, mutta ei vaan löydy mitään kortin vingutuksen väärtiä.

Related posts