1/11/13

Rannekellohaaveita

27 53

Olin aina aiemmin uskollinen rannekellon käyttäjä ja siinä, missä muut tuntuivat jättävän rannekellot kännyköiden myötä pois käytöstä, minä käytin sitkeästi vielä omaani, enkä oiken edes osannut kuvitella olevani ilman. Sitten olin hetken aikaa opiskeluaikana sellaisessa työssä, että kello helposti kolhiintui, joten jätin rannekelloni työpäivinä kotiin. Ja sille tielle jotenkin jäin. Asia on oikeastaan vähän harmittanutkin minua, koska tykkään käyttää rannekelloa. 

Minulla ei pitkään aikaan nyt ole ollut sellaista omaan tyyliin sopivaa rannekelloa, joka tuntuisi kätevältä arkikäytössä. Omistan yhden ihan älyttömän kauniin, vähän maskuliinisemman ja kookkaamaan rannekellon, joka on todella kivan näköinen ranteessa. Välillä olen sitä käyttänytkin, mutta tämä suurten ja maskuliinisten kellojen voittokulku trendirintamalla ei ole ollut se kätevin villitys meikäläistä ja näitä rimpularanteita ajatellen. Kello tuntuu niin massiiviselta hennossa ranteessani, että se ei ole käyttömukavuudeltaan ihan jokapäiväiseen käyttöön sopiva. Olen jo vuosia miettinyt jonkun kivan rannekellon hankkimista, mutta sellaista juuri passelilta tuntuvaa ei ole vielä tullut vastaan – en tosin ole mitenkään älyttömän aktiivisesti etsinytkään. Nyt joka tapauksessa käväisin vähän hakemassa kelloinspiraatiota Marc by Marc Jacobsin vihdoin Suomessakin lanseeratusta kellomallistosta. :)

Veikkaan, että suuret ja maskuliiniset rannekellot ovat tulleet jäädäkseen myös naisten rannekellomuotiin, mutta tällaiselle miniranteiselle oli todella ilahduttavaa huomata, että pikkuhiljaa niiden rinnalle on tulossa myös sirompia malleja. Tykästyin itse ihan älyttömästi noihin ”pienennettyihin” versioihin miesten kelloista, jotka siis olisivat viimein sellaista kokoluokkaa, että minäkin voisin sellaista käyttää. Noissa suuremmissa nimittäin usein jo pelkkä kellotaulu meinaa olla leveämpi kuin ranteeni. Harmi sinänsä, sillä tuo kello, jossa kellotaulusta näkyy osittain läpi, on ihan mielettömän siisti! Myös nuo sirot nahkarannekkeiset kellot herättivät ihastusta tässä tytössä. :) Mietin, että voisin jopa toivoa Joulupukilta lahjaksi rannekelloa tänä vuonna… Nyt pitäisi vain ensin päättää, mikä noista on mieluisin. Mietin tällä hetkellä siron kullanväriset metallikellon, samanlaisen hopeanvärisen ja sitten tuon mustalla rannekkeella varustetun välillä. Mikäs on teidän suosikkinne? :) 

Tags: , ,

Categorised in: Muoti

27 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Blue Peony

  Todella kauniita ja siroja löytyy järjelliseen hintaan muuten myös DKNY:n valikoimista. Löysin omani sieltä. Minuakaan eivät oikein teevadin kokoiset kellot sytytä…

 • Jenniii

  Hei kiitos vinkistä! Pitääpä tutkia nekin, ennen kuin teen päätöksiä. :)

 • Sara06

  Minä jätin kellon pois esikoisen syntymän myötä yli 10 vuotta sitten. Tänä keväänä ostin nahkarannekkeisen Skagenin enkä kyllä enää osaa olla. Voin suositella merkkiä: Skagen-kellot ovat yksinkertaisen kauniita ja edullisiakin (noin 100 euroa). Jossain vaiheessa investoin kyllä unelmieni Omegaan.

  Itse tosiaan pidän nahkarannekkeisista – ainakin näin pitkän tauon jälkeen eli se mustarannekkeinen olisi minun suosikkini. :-)

 • Skagenilla mennään

  Yhdyn edelliseen eli Skagen. :) Ihania, kauniin simppeleitä (ja pieniä!) kelloja.

  http://www.skagen.com/en_US/shop/Skagen-watches.html

  Itselläni on tuo hopean värinen, ja se hihna on tosi kiva, kun se mukautuu ranteen mukaan, toisin kuin sellaiset tönköt, joissa hihna rakentuu palikoista.

  http://www.skagen.com/en_US/shop/womens/womens_watches/striped_mesh_steel_womens_watch-380xsss1p.html?departmentCategoryId=&solrMetaData=cHJpY2VfVVNEOlswIDI3NV0%3D&N=0&No=80&Nf=p_min_price%7CBTWN+0+275&pn=c&rec=18&imagePath=380XSSS1

  Se ei näytä tuossa kuvassa miltään, mutta pienessä ranteessa toimii todella hyvin. Kannattaa käydä jossakin liikkeessä sovittamassa. :)

 • Aisha J

  Kultainen on mun suosikkini. :)

 • Neelia

  Minulla on ollut rannekello etsinnässä jo kauan, mutta samasta syystä kuin sinä, eli todella sirojen käsieni takia, en ole löytänyt mieluista. Haaveenani olisi löytää vähän maskuliininen kello, jossa olisi selkeä näyttö valkoisella taustalla ja juuri oikean ruskean värinen nahkaranneke. Mutta yleensä nuo maskuliiniset kellot ovat minulle liian isoja tai sitten niissä on ollut jotain muuta vikaa.

  Rannekello olisi kyllä kätevä, koska ainakin minulla kännykkä kulkee aina ison laukun uumenissa, josta sen etsimiseen ja löytämiseen menee aina hetki, ja välillä ehtiminen/ajoissa oleminen voi olla juuri siitä penkomishetkestä kiinni!

  Nuo esittelemäsi kellot olivat kauniita, ja ehkä voisin kuvitella myös jonkin toisenlaisen kellon ranteeseeni! En ole ehkä koskaan kiittänyt blogistasi ja sen monipuolisuudesya, vaikka joskus kommentoinkin kirjoituksiasi. Blogisi on joka päiväinen piristys! :)

  Ps. Muistatko sitä sormuskello villitystä 90-luvun lopulla? :)

 • Anna-Maija

  Oi, taisin juuri löytää etsimäni eli tuon kultaisen kellon! Kiitos tästä postauksesta. Olen etsinyt, tai oikeastaan vain miettinyt ja satunnaisesti käynyt jossakin katsomassa kelloja, mutta heikoin tuloksin. Itselläni on sama ”ongelma” kuin sinulla, kapeat ranteet ja useat kellotaulut on leveämpiä kuin ranne! :D

  Itse käytin ennen aina kelloa, jos kello unohtui, oli olo aina ihan alaston. Ensimmäisen lapsen myötä kello jäi, mutta nyt kun lapset ovat imetysvaiheen ohittaneet, tuntuisi kello taas tervetulleelta! :)

 • Vierailija

  Katsastapa Axcentin kellot! Itse ostin pari kuukautta sitten juuri kuvailemasi kaltaisen kellon punertavan ruskealla nahkahihnalla ja suurella kellotaululla. Minulla on myös todella sirot kädet ja ranteet, mutta oma kelloni toimii ainakin minulle todella hyvin. Kaunokaiseni malli on Sleek, eikä se edes ollut pahan hintainen, alle satasen muistaakseni. :)

 • Neelia

  Kiitoksia vinkistä! :) Täytyypä tutkiskella.

 • tisti

  Heh, mulla on kans pieni ranne, mutta silti oon aina tykänny käyttää isoja miestenkelloja, just se kontrasti on musta hyvä! Tää on kyllä niin makuasia jos jokin. :)

  Sit asian vierestä: ootko kuullu tästä tällaisesta nettikaupasta ku Choies.com? Onhan näitä vissiin muitakin vastaavia, siis sellasia, jotka myy täysin törkeitä knockoffeja designer-vaatteista -ja asusteista. Ois kiva kuulla sun mielipide tähän kopioasiaan, vai ootkohan joskus jopa kirjottanut siitä? Mua nimittäin kiehuttaa tää aihe niin paljon, kun parikymppiset tytöt (ja nuoremmat, miksei vanhemmatkin) toisensa perään kiikuttaa rahansa näihin putiikkeihin. Ei pelkästään sen takia, että suunnittelijoita kopioidaan kirjaimellisesti vaan myös siksi, että laatu on lukemani mukaan lähes poikkeuksetta surkeaa ja silti hinnat suhteellisen korkeita (kun nyt klikkailin menemään muutamaan kohteeseen tuolla sivulla). Vissiin aika monet bloggarit saa lahjakortteja ja vastaavia näille sivuille ja sitten sitä kautta kaupat saa lukijoista uusia asiakkaita. Noidankehä! Eli siis back to the point, mitä mieltä Jenni sä oot? :)

 • tisti

  haha, sormuskellot :D mulla oli, mut onneks ei oo enää, hyi! :D

 • Sarita Pasma

  Uuu! Justiin olen tässä muutaman kk haaveillut Marcin kellosta, kultaisesta missä turkoosi tausta. <3 Kultainen on suosikkini näistäkin, se kävisi kaiken kanssa mutta itse kaipaisin kelloon jotain väriä tai jujua. :)

 • TaruSS

  Itse tykästyin joskus vuosi sitten Braunin kelloihin http://www.braun-clocks.com/watches. Aika saman tyylisiä oikeastaan kuin nuo ylempänä vinkatut Skagenit. Hintakaan ei ole kauhean paha, mutta jotenkin kun ei ole kelloa aikoihin kaivannut, on tilaus jäänyt aina muiden tarpeiden alle. Jospa nyt olisin saanut sivulauseissa iskostettua poikaystävän päähän, että kello olisi kiva joululahja.

 • klaura

  Itselläni on (vuosia vanha) DKNY:n kello, joka on säilynyt moitteettomasti ja on kaunis ja siro kuin koru. Voin suositella merkin kelloja lämpimästi :) valitsemasi kellot ovat todella sieviä, itse valitsisin keskimmäisen, sillä vaalealle iholle hopea on mukava valinta.

 • Lora

  Onpas kiva valikoima, itseäni viheättää tällä hetkellä nuo roseekullan väriset :)

  Itse olen ihastunut Fossil-merkin siroihin Georgia-kokoelman kelloihin:

  http://www.fossil.com/en_US/shop/women/watch_styles.html?parent_category_rn=357083&departmentCategoryId=331097&viewAll=true#facets%5B%5D=opt_casf4ntkcsGeorgia&metaKey=Y2FzX2Y0X250a19jczpHZW9yZ2lh

 • ***

  Simppelin tyylin ystäville suosittelen a.b.art -kellomerkkiä. Sveitsiläistä laatua!

 • Tykkään itse tosta mustasta eniten. :)

 • lukija

  Minä suosittelen tsekkaamaan aika paljon useissakin blogeissa hehkutetut Michael Korsit. Itsekin omistan sellaisen ja olen ollut kyllä tosi tyytyväinen. Oma kelloni on juurikin tuollainen ”pienennys” miesten kellosta, kuitenkin naisellinen, koska siinä on timantteja. :)

 • Jenniii

  Kiitos ihanasta kommentista! :) Minulla on tosiaan usein noiden maskuliinisten kellojen kanssa juuri se ongelma, että ne ovat näin pikkuruiseen ranteeseen liian suuria. Mutta tällaiset sirommat mutta pelkistetyt maskuliiniset mallit voisivat olla vastaus tähän. :)

  Ja joo, muistan sen sormuskello-villityksen! Luojan kiitos en tykännyt niistä edes silloin. :D

 • cami

  Entiselle kellomyyjälle tuli myöskin näistä ekana mieleen muotimerkeistä DKNY jolta löytyy nimenomaan niitä sirompia malleja. Ja ellei kuitenkaan aio mihinkään kalliimpaan ”kello-merkki”-kelloon investoida, niin noi DKNY:t on todennäköisesti noita Marceja pikkasen halvempia ja ihan ok laadultaan, tuskin koneistoiltaan eroaa juurikaan Marceista vaikka hintaeroa olisikin. Näissä muotikelloissa on aina joukossa myös jokunen maanantaikappale, mutta useimmiten ne kestää normikäytössä ihan ok vaikkei ihan loppuelämää kuitenkaan :)

 • mirjaaw

  Jes! Marcin kelloja täällä ollaan jo jonkin aikaa katseltu eri nettisivujen kautta kaiholla, mutta en ole uskaltanut tehdä ostopäätöstä kun ei ole päässyt missään kokeilemaan. Mistä näitä nyt siis löytyy? :)

 • Workingonit

  Olitko the nationalin konsertissa? Ei liity tähän postaukseen mitenkään mutta luulen nähneeni sinut siellä! :)

 • Workingonit

  …Jos olit niin mitä pidit showsta? :)

 • mee

  Mä olen kovasti haaveillut Marcin kauniista kellosta, ja kuvien perusteella niitä kauniita on niiiiin monia! Vastaathan pian, et minne ne on tullu myyntiin?? ;)

 • raisa

  Ehdottomasti tuo musta! Nahkahihnaiset kellot ovat huomattavasti paremman tuntoisia kädessäkin! (: ootko kattonu sitä dw:n kelloa mikä on sillä pienellä kultaisella näytöllä ja nahkahihnalla? (:

 • Miss T

  Oi, aivan ihanan näköisiä kelloja! Tuon pienen mustanahkarannekkeisen haluan!! Kävin jo ihastelemassa sitä Keskisen Kellon verkkokaupassa, iiks! Tuolta maahantuojan sivulta löytyy näköjään jälleenmyyjät Suomessa: http://www.perkko.fi/jalleenmyyjat/kellot-ja-korut/marc-by-marc-jacobs

 • Toivottamme kellofaneja (niin naiset kuin miehet) tervetulleeksi kellofoorumi.comin keskustelemaan/lukemaan kelloista.

Related posts