31/10/13

Tukholman tuliaisia

6 85 PA276331.JPG

Olin viime viikon Tukholman matkaa ajatellen tehnyt päätöksen, että en aio suuremmin ostaa mitään. Jos jotain täydellistä nyt sattuisi tulemaan vastaan, niin saisin sen hankkia, mutta matkan pääpointti ei ollut kaupoissa kiertely. Viimeisenä matkapäivänä valitsin ennemmin vaahtokylvyn hotellihuoneessa kuin shoppailuierroksen – se kertoo reissun tunnelmista paljon. ;) Täysin tyhjin käsin en silti Tukholmasta palannut ja tuossapa ne tuliaiset sitten oikeastaan pääpiirteittäin ovatkin: boho-pipo ja lakupiiput. <3

Olen pitkän aikaa miettinyt, että haluaisin tuollaisella käännettävällä reunalla varustetun peruspipon, mutta sopivaa ei ole tullut vastaan. Samanaikaisesti olen haaveillut sen ihanan tummanvihreän talvitakin inspiroimana jostakin tummanvihreästä. Kun täydellisen mallinen tummanvihreä peruspipo sitten tuli Tukholmassa vastaan & Other Storiesilla ja materiaalilappu vielä näytti 100% villaa, oli päätös helppo. Toinen tuliaiseni ei taida esittelyjä kaivata. ;) Ei laivamatkaa ilman lakupiippuja!

Tags: , , , ,

Categorised in: Matkat, Muoti

6 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Smink

  Arvaapa vain, alkoiko tekemään mieli lakupiippuja :)

  Osaisitko muuten neuvoa, mistä Helsingistä löytyisi Acnea?

 • Jenniii

  Acnea Helsingissä taitavat myydä ainakin Gaudete, Beam ja Stockmann. Suuntaapa siis johonkin niistä, tai vaikka kaikkiin, koska valikoima kussakin liikkeessä on varmasti vähän omanlaisensa. Acnen kenkiä myy myös ainakin Rizzo. :) Haa, nauratti oikein itseäkin, että tuli tämä vastaus kuin apteekin hyllyltä. :D

 • Eiii… Just eilen himoitsin samoja piippuja, kun tuli duty free -kuvasto ja kannessa oli sama lakukarkki :D Ja nyt himoitsen edelleen!

 • Smink

  Kiitos, täytyy siis noissa kiertää!

 • tiinapetriikka

  Piippu ja pipo, molemmat mun makuun! ;)

 • Minä vain

  Ihana pipo! :)

Related posts