30/10/13

Bloggaaja ja gorilla

34 110 PA266268.JPG

… kävelivät torilla. Hehhee. Vaikka kuvasta niin saattaisi luulla, niin kyseessä ei ole viikonlopun Halloween-juhlintoihin hankkimani gorilla-asu. ;) Hillun nimittäin nykyään gorilla-lookissa kaupungilla ihan arjessakin! Esittelin aamun postauksessani ihastuttavaa Sofinah-putiikkia ja viime viikkoisen visiitin yhteydessä putiikin tytöt olivat niin iloisia käynnistäni, että halusivat lahjoittaa minulle jotakin kivaa liikkeensä valikoimasta. The Local Firmin hapsuinen Hedvig-neule oli juuri niin mahtavan kreisi, että saatoin heti kuvitella sen itseni ylle. Niinpä sain tuon pörröisen puseron mukaani kotiinviemisiksi. Ja mikä hauskinta, se on ehtinyt olla päällä viikon sisään jo ainakin neljänä päivänä – onnistunut löytö siis!

PA266238.JPG

Sain uutukaisesta puserostani jo kuvia ikuistettua viime viikonloppuna Tukholman reissulla Saaran suosiollisella avustuksella. Tukholmassa näkyivät vielä kauniit ruskan värit, vaikka sää olikin hiukan harmaa ja sateinen. Pukeudun todella harvoin kokomustaan, joten tämä asu oli minulle aika poikkeuksellinen. Olen sen verran vaalea, että musta tuntuu usein liian kovalta kontrastilta kalpeaa ihoani ja vaaleaa tukkaani vasten. Nyt kuitenkin olen löytänyt mustan värin vähän uudelleen tuon ihanan Hedvig-pörröpuseron kautta, sillä jotenkin tuo muhkea ja hapsuinen muoto tuntuu kaipaavan rinnalle jotain todella hillittyä, mieluiten mustaa. Paidassa on niin mahtava tekstuuri, että sen kanssa voi pukea oikeastaan melkein mitä tahansa mustaa ja silti asu säilyy kiinnostavana. Pakko mainita puserosta muuten myös se, että se on todella lämmin siitäkin huolimatta, että tuo neulos on melko väljään neulottua. 

PA266265.JPG

Tällä kertaa puin gorilla-puseroni seuraksi simppelit nahkahousut ja kiilakorkonilkkurit. Pidin koko asun mustana ja maalasin vielä gootti-vibojenkin uhalla huuleni luumunpunaisiksi. Tosin ei meikäläisestä kyllä kovin helposti taida saada gootin näköistä, vaikka olisikin kokomustaa vaatetta ja luumua huulissa. :) Veikkaan, että tuo hullu puseroni herättää varmasti osassa melko ristiriitaisia tunteita, mutta itse rakastan sitä. Pukeutuisin siihen varmaan joka päivä, jos viitsisin. Tulette siis todennäköisesti näkemään näitä gorilla-tyylejä jatkossakin!

PA266228.JPG

Hauskaa sinänsä, mutta tajusin vasta tätä postausta tehdessäni, että itse asiassa kaikki asun osat on saatu jollain tavalla blogin kautta vuosien varrella. Kiilakorkonilkkurit sain vuonna 2010 Marimekon kanssa toteutetusta kampanjasta, nahkahousut ovat Cubuksen mallikappale syksyltä 2012, 2OR+BYYATin laukun sain kiitokseksi keväällä 2012 toteuttamastani näyteikkunastailauksesta ja lempparihuulipunan asemaan nousseen Yves Rocherin Grand Rouge -punan sain testiin tänä syksynä. Päällystakkikin on H&M:n sample jostain vuoden tai parin takaa. Kiitos siis yhteistyökumppaneille vuosien varrelta – tuotteenne ovat ahkerassa käytössä. :)

Tukholman reissulta on tulossa jossain välissä vielä oma postauksensa, kunhan ehdin kasata sen, mutta tsekatkaapa sitä odotellessa Saaran lankutus-juttu matkaltamme. Tuo on ehkä paras ikinä näkemäni matkapostaus. :D Olen ylpeä, että sain olla mukanan toteuttamassa tätä reissupostausten aateliin kuuluvaa teosta. <3

PA266259.JPGPA266283.JPGPA266235.JPG PA266286.JPGPA266276.JPGPA266270.JPG PA266273.JPG

Kuvat: Saara Sarvas

Tags: , , , ,

Categorised in: Matkat, Muoti

34 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Sannaaa

  juuri näin kokomustaan pitääkin pukeutua! paljon tekstuureja, mattaa ja kiiltävää, yhdistellen eri tyylejä ja materiaaleja. tosi upea! ja aivan huippu tuo pusero, tuo niin paljon mielenkiintoa asuun. mulla kyllä kuitenkin tuli enemmänkin musta joutsen mieleen kuin gorilla, varsinkin 7.kuvasta. :)

 • Miss Piggy

  Tuo neule on IHANA! Minäkin olisin noin tyylikäs gorilla ihan anytime :D Tiedätkö sen hintaa?

 • Katih

  Kuuma gorilla. :D

 • jennielli

  Tykkään todella tuosta juttusarjastasi, jossa esittelet pieniä putiikkeja. Se varmasti alentaa monille kynnystä astua näihin putiikkeihin sisään. Mutta yksi kysymys heräsi. Olisiko aiheellista mainita jo putiikin esittelyssä siitä, että olet saanut kyseisestä liikkeestä jotain siitä hyvästä, että esittelet paikan blogissasi? Vaikka tämä lahjoitus sinulle tulisikin pyytämättä ja yllättäen.

 • Kaitsu

  Hei, vähän asian sivusta, mutta liittyen 2OR+BYYAT merkkiin ja viikko pari sitten asukuvissa näkyneeseen Zip Expendableen. Itselläni on sama laukku ja kesän melko ahkeran käytön jälkeen kantohihnat ovat rispaantuneet ikävästi, pitkiä lankoja roikkuu koko matkalta. Aika erikoista, kun kyse on nahkalaukusta. Hihnan tikkaus ei suinkaan ole purkautunut vaan kyse on jostain muusta hihnan välistä purkautuvasta materiaalista. Onko omallesi käynyt samoin vai olenko onnistunut saamaan jonkun ”maanantai”kappaleen?

 • Sandrasiu

  Hei, kyselin jo aikaisemmin mutta meni ilmeisesti kommenttitulvassa ohitsesi; Mutta mitä balettiharrastuksellesi kuuluu? Olisi kiva kuulla siitä lisää :) Kun ilmeisesti liikuntablogisi ei enää päivity? Olen itse harkitsemassa tanssin aloittamista joten siksi kuulee aina mielellään muiden ”aikuisharrastajien” kokemuksia :)

 • Upea asu <3

  XX Enni

 • Mindeka

  Looking really good!!

 • Jenniii

  Tämä onkin ihan hyvä kysymys, jota lienee syytä vähän miettiä. Ajatus pikkuputiikki-postauksista lähti ihan vain siitä lähtökohdasta, että kirjoittelisin itselleni kiinnostavista putiikeista, joihin olen törmännyt. Postaus on kuitenkin poikinut paljon yhteydenottoja pieniltä liikkeiltä ja ihan vain kuluttajiltakin, jotka ovat halunneet vinkata omista suosikkiputiikeistaan. Se tietysti on pelkästään myönteinen asia, koska minäkään en tällä hetkellä tiedä läheskään kaikista potentiaalisista ehdokkaista tuohon juttusarjaan. Osa vinkkauksista tulee myös perinteisten lehdistötiedotteiden kautta eli joku uusi aloittava putiikki lähettää infoa itsestään medialle – siinä toivossa tietenkin, että media tarttuisi aiheeseen. :)

  Haasteeksi tässä kohtaa muodostuu minusta se, että miten minun pitäisi tällaisista lukijoita informoida. Juttusarjassa tulee varmasti olemaan tosi monin eri tavoin bongattuja putiikkeja. Osa liikkeistä on itse löytämiäni, osa lukijoiden vinkkausten kautta bongattuja ja osa liikkeistä on itse ottanut minuun yhteyttä. Myös liikkeiden yhteydenotoissa on eroja. Osa haluaa jo lähtökohtaisesti tarjota minulle jonkinlaisen kiitoksen jutusta esimerkiksi tuotelahjan muodossa, osaan kutsuista taas ei mitään tällaista sisälly. Olen ottanut sellaisen linjan, että putiikki-esittelyt ovat oma lukunsa ja mahdolliset tuoteyhteistyöt toteutetaan erikseen. Tarkennukseksi myös se, että toisaalta taas visiittini putiikkiin ei vielä ole tae siitä, että kirjoittaisin välttämättä siitä blogijuttua, jos valikoima esimerkiksi ei tunnu oman tyyliseltä. 

  Tässä tapauksessa koin, että menin jo itselleni entuudestaan tuttuun liikkeeseen sillä ajatuksella, että tiesin jo valmiiksi kirjoittavani siitä jutun – putiikki oli ollut omalla juttulistallani jo ennen kuin Sofinahin tytöt minut sinne kutsuivat. Koen siis, että juttu putiikista ei ollut millään tavalla sidoksissa saamaani tuotelahjaan, vaan tämä puseron myötä tehty yhteistyö oli sitten ihan oma erillinen projektinsa.

  Joka tapauksessa tulen kirjoittamaan blogissa vain niistä putiikeista, jotka aidosti ovat minusta kiinnostavia – ja sitä kautta mahdollisesti kiinnostavia myös lukijoilleni. Tuotelahjaa tai rahaa vastaan minulta ei siis voi putiikki-esittelyä ”ostaa”. Jos putiikki haluaa sitten oman esittelynsä lisäksi tehdä jotakin muuta yhteistyötä, sellaisesta neuvotellaan sitten erikseen ja samoin sellaiset myös toteutetaan erikseen. Minusta tämä on aika selkeä linjanveto asiaan ja toivon, että tämä menettely on myös lukijoille riittävän selkeä.

 • Jenniii

  Hmmm. Oma laukkuni on ollut sen verran maltillisella käytöllä, että vielä mitään sen kummempaa kulumaa ei ole havaittavissa, mutta olen kyllä huomannut, että hihnat vaikuttavat siltä, että saattavat kulua käytössä. Jos olet sitä mieltä, että tuo laukkusi kokema kuluminen ei ole ns. normaalia kulumista, vaan vaikuttaa siltä, että laukussa mahdollisesti on jokin valmistusvirhe, niin suosittelen ehdottomasti olemaan yhteydessä suoraan 2OR+BYYATin suuntaan. :) He varmasti osaavat ottaa asiaan parhaiten kantaa ja mahdollisesti sitten jotenkin hyvittää tämän, jos kyse todella on vaikkapa valmistusvirheestä, tms. 

 • Jenniii

  Voi vitsit, muistan lukeneeni kommenttisi, mutta siihen vastaaminen sitten unohtui kommenttitulvan keskellä! Pahoitteluni. :) Balettiharrastukselle kuuluu hyvää – käyn tällä hetkellä treenaamassa tekniikkaa Footlightilla 2-4 kertaa viikossa ja pian alkavat Wannabe Ballerinasin joulushown treenit omalta osaltani. :) Fitin blogia en ole mitenkään virallisesti lopettanut, mutta jotenkin treenijutuista kirjoittaminen ei vain ole tuntunut motivoivalta pitkään aikaan, joten toistaiseksi se on nyt ollut määrittelemättömällä ja epävirallisella tauolla. Mutta pidetäänpä tämä mielessä, että balettijuttuja kaipaillaan – ehkäpä innostun taas kirjoittelemaan aiheesta. :)

 • liisuli

  Ei ole kyllä gorillaa nähnytkään, enemmän tulee juuri sellaiset Black Swan -vibat ! ;)

 • Jenniii

  Ihanat te! <3 :D Kyllä minä mieluummin joutsen olen kuin gorilla, jos nyt pitää valita. ;)

 • Jenniii

  Kiitos! :) No samansuuntaiset ajatukset on minullakin tästä mustaan pukeutumisesta: paljon eri tavoin valoa heijastavia (tai heijastamattomia) pintoja ja erilaisia tekstuureja, niin hyvä tulee. :) Mattaa, kiiltävää, hohtavaa, pörröistä, muhkeaa, sileää, karheaa, you name it! Ja ihanaa, jos tästä tulee ennemmin joutsen kuin gorilla mieleen. ;)

 • Jenniii

  Voi kiitos! :) Neuletta myydään myös tuolla Sofinahin verkkokaupassa ja hinta taisi olla 299e. Ei ihan sieltä halvimmasta päästä toki, mutta eettisesti tuotettua ja hemmetin päheä. ;) http://www.sofinah.fi/product/172/jumper-hedwig-black

 • Jenniii

  Gorillat on aina…? :D

 • Jenniii

  Kiitos ihana Enni! :)

 • Jenniii

  Kiitos murunen! :)

 • Henriikka S.

  Minä oon laittanut merkille sen, että sulla vaan poseeraus paranee. Kaunis nainen.

 • Aisha J

  Tykkään asusta tosi paljon, jotenkin ihanan dramaattinen :). Ja juurikin Balck Swan tulee mieleen!

 • Victory

  Kaunis kokomusta! Mutta eniten kiinnitin huomiota tuohon jumalallisen väriseen huulipunaan. Päätin jo kysyä merkkiä/sävyä ensimmäisestä kuvasta sen bongattuani, mutta postaus vastasikin siihen. Älä pelkää, ei tule goottiviboja (vaikka gootissa ei ole mitään vikaa :P), vaan todella elegantti vaikutelma. Onko tuossa alla jokin huulikynä, jos on, niin mikä? Ai että haaveilen joskus blondeista hiuksista ihan vain tuon taivaallisen tummanpunaisen huulipunan ja kauniin vaalean hiuksen välisen kontrastin takia.

 • Ihana tuo musta neule :) Oli muuten hyvä haastattelu sinusta Ilta-lehdessä!

 • Blue Peony

  Hei, olisin kysynyt, mistä nahkahoususi ovat? Oletko ollut tyytyväinen niiden laatuun?

 • Ihana ”gorilla”paita. Ja varmasti mukava päällä. :)
  Konkari bloggaajalle, eli sinulle, olisi Blogiperiaatteista haaste blogissani:
  http://www.imageblackwhite.com/2013/10/haaste-blogiperiaatteeni.html

 • Jenniii

  Kiitos haasteesta! Olen ehdottomasti mukana. :) Bongasinkin tämän jo Muoti Mielessä -blogista ja oli tosi kiinnostava. Eli vastauksia tulossa jossain vaiheessa, kun ehdin syventyä asiaan! :)

 • Jenniii

  Nahkahousut ovat Cubuksen mallikappale jostain viime syksyltä ja olen ollut tyytyväinen laatuun. :) Ovat pitäneet hyvin mallinsa ja saumat eivät kirraa, tai mitään muutakaan. :)

 • Jenniii

  Hahaa, kiitos! :) Se oli tosin Ilta-Sanomissa. On yllättävän haasteellista olla noissa samaan aikaan diplomaattinen ja rehellinen. :D

 • Jenniii

  Voi kiitos! :) Huulipuna on ihan tämän hetken lemppari ja kieltämättä tuo kivaa särmää vaaleita piirteitä vasten. Itse en käytä tuon punan kanssa mitään rajauskynää, koska koostumus huulipunassa on sen verran matta ja pysyvä.

 • Jenniii

  Noooo, älä nyt! :D (Ja tähän sellainen punastuva ja kengänkärkiä tuijotellen ujosti hymyilevä naama, haha.)

 • Jenniii

  Kiitos! :) Ihana kuulla, koska itsekin tykkäsin tästä asusta tosi paljon. Ja todellakin kiva kuulla, että lukijoiden assosiaatiot liittyvät enemmän Black Swaniin kuin gorilloihin. ;)

 • Victory

  Hienoa! Pitääpä seuraavan palkkakuitin saavuttua käydä kyseinen puna lisäämässä punakokoelmiin!

 • Victory

  Hienoa! Pitääpä seuraavan palkkakuitin saavuttua käydä kyseinen puna lisäämässä punakokoelmiin!

 • niger

  Sexy in leather pants!

 • maiamaia

  Upea neule ja kokonaisuus! Taidat olla niitä ihmisiä, joiden päällä kaikki näyttää super hyvältä. :)

Related posts