29/10/13

Tule mukaan Trendin ja Vero Modan lukijailtaan!

4 67 TD_Veromoda_lukijailta_paraati.jpg

Kaupallinen kampanja, yhteistyössä Vero Moda

Nyt kalenterit esille, sillä lähiviikkoina on luvassa jotain kivaa! Olette saattaneetkin bongata tuon ylläolevan kuvan täältä Lilyn bannereista ja nyt on aika paljastaa asiasta vähän lisää! :) Trendi ja Vero Moda nimittäin järjestävät marraskuussa yhteensä viisi lukijailtaa eri Vero Moda -liikkeissä ja luvassa on kaikenlaista vähän erityistä. Ehkä jotkut teistä ovat jo ilmoittautuneetkin, mutta loput kiinnostuneet, käykäähän ilmoittautumassa kiireen vilkkaa TÄÄLLÄ, sillä paikkoja tilaisuuksiin on rajoitetusti! Tapahtuma järjestetään siis seuraavissa Vero Moda -liikkeissä, joten muista merkitä ilmoittautumisesi yhteyteen, minkä liikkeen tilaisuuteen olet osallistumassa. :)

 • 06.11. klo 19-21 Vero Moda Jumbo 
 • 07.11. klo 19-21 Vero Moda Kamppi 
 • 14.11. klo 19-21 Vero Moda Kannelmäki (Kauppakeskus Kaari)
 • 14.11. klo 18-20 Vero Moda Jyväskylä 
 • 14.11. klo 18-20 Vero Moda Tampere 

Tulen itsekin olemaan mukana tapahtumista kolmessa: Jumbossa, Kampissa ja Kannelmäessä ja stailaan ennen tapahtumia kolme kivaa asukokonaisuutta, jotka tulevat sitten näkymään Vero Moda -liikkeissä tapahtumien aikaan. :) Lukijailtoina osallistujat saavat kaikesta Vero Modan normaalihintaisesta valikoimasta -20% alennuksen ja sadalle ensimmäiselle osallistujalle on luvassa ihanan lahjakassi! Tämän lisäksi paikalla on skumppatarjoilu, joten ostoksia voi tehdä kuohujuomaa siemaillen.

Ja sitten saan vielä paljastaa sellaiset jännät uutiset, että Jumbon, Kampin ja Kannelmäen tilaisuuksissa nähdään vähän spesiaalimpaa ohjelmaa. Kampissa nimittäin on esiintymässä illan aikana Wannabe Ballerinas!!! <3 Itse en heilu tällä kertaa lavalla, koska minulla on tapahtumassa toisenlainen rooli, mutta tulkaahan katsomaan meidän ihania ballerinatyttöjämme paikan päälle, kun siihen tarjoutuu nyt tällainen harvinaislaatuinen tilaisuus! Jumbon kauppakeskuksessa puolestaan upea Janna Hurmerinta vetää illan aikana livekeikan ja Kannelmäen Kaaressa taas kuullaan Lady Gagan uunituoretta Artpop-levyä ja nähdään Fe’Fellas-tanssiryhmän esitys. :) Tyypit vetävät muun muassa vogueingia, johon olen itse aivan ihastunut, joten en jättäisi tuotakaan showta väliin mistään hinnasta.

Eli tulkaahan mukaan viettämään huippua iltaa Trendin ja Vero Modan kanssa (ja minun myös!) viikon tai parin päästä! :) Ja blogin puolellakin on vielä luvassa jotain kivaa myöhemmin, joten pysykäähän kuulolla… 

Tags: , , , , ,

Categorised in: Muoti

4 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Aisha J

  Kuulostipa kivalta! Ilmoittauduin Tampereelle, onkohan siellä jotain ohjelmaa luvassa? Vaikka eipä se mitään, vaikkei olisikaan. :)

 • eekku

  Olin eilen tuolla kampin tapahtumassa joka oli suuri pettymys.Luvattu tuotekassi olikin vaan ostajille jota ei oltu mainittu ja kauheet jonot.Kassit loppu just vähän enne ku pääsin kassalle joten ostoksetki jäi tekemättä.

 • Jenniii

  Onpa harmi kuulla! Sain itsekin tietää vasta tuolla paikan päällä, että nuo lahjakassit olikin tarkoitettu kaupan päällisiksi ostoksia tehneille. Kurjaa, jos koit sen takia pettymyksen. Jonoille tietenkään ei oikein mahtanut mitään – aina kun on paljon ihmisiä, niin jonoa syntyy. Toivottavasti sait kuitenkin nauttia lasillisen kuohuvaa ja näit Wannabe Ballerinasin esityksen. :)

 • Jenniii

  Tampereen tapahtumassa ei käsittääkseni ole sen kummempaa ohjelmaa, mutta tuo tarjous ja lahjakassit nopeimmille ostajille kuitenkin. :)

Related posts