29/10/13

Juhlava papukaija

5 82 PA296381.JPG

Muistatte varmasti, kun hiljattain järjestin upean nuoren kuvataiteilijan Sanna-Maijan kanssa blogissani taidearvonnan. :) Oli mieletöntä huomata, miten innoissaan myös siellä ruutujen toisella puolen ollaan kulttuurista ja taiteista, koska minusta on erityisen kivaa tehdä juuri niihin aiheisiin liittyviä juttuja, kun bongaan jotakin kiinnostavaa. Ehdin tänään vihdoin ja viimein käydä tsekkaamassa Sanna-Maijan käynnissä olevan näyttelyn Geezersissä Kalliossa ja muistuttelen tässä vielä, että näyttely on siis huomenna viimeistä päivää auki, joten jos mielitte päästä tsekkailemaan Sanna-Maijan teoksia livenä, niin tehkää se viimeistään huomenna klo 18 mennessä. :)

Kun olin Sanna-Maijan kotona valitsemassa teoksia blogikilpailuun, kävi siinä taideteoksia tutkiessani niin, että ihastuin itsekin aivan erityisesti yhteen maalaukseen. Vanhan venäläiskirjan raidallisiin kansiin maalattu papukaija vei täysin sydämeni ja jäin miettimään, että pitäisikö minun ostaa se omaksi kotiani ilahduttamaan. Olen jostain syystä aina tykännyt papukaijoista ihan erityisesti ja ala-asteella haaveilin omasta lemmikkilinnusta. Muistan myös pitäneeni esitelmiä koulussa papukaijoista ja lainailleeni valtavat määrät eksoottisia lintuja koskevaa kirjallisuutta kirjastosta. :D Taisinpa minulla olla papukaija-penaalikin. Hauskasta ja raikkaan sävyisestä taulusta tulvahtivat heti mieleen nuo lapsuusmuistot ja sovimme, että Sanna-Maija miettii taululle jonkun sopivan hinnan ja lunastan sen sitten omakseni. Jälkikäteen sain kuitenkin häneltä viestiä, että hän mielellään lahjoittaa teoksen minulle kiitoksena tästä mahtavasta yhteistyö-proggiksesta. <3 Teos on siitä lähtien odottanut minua Geezersissä ja tänään sitten viimein hain sen kotiin. Nyt pitäisi vielä keksiä taululle paikka, mutta nappasin siitä jo pari kuvaa näytille. Eikö ole suloinen? :) Kiitos Sanna-Maija!

PS. Jos haluatte lukea lisää Sanna-Maijasta, niin lisätietoa hänestä ja näyttelystä löytyy aiemmin julkaisemistani postauksista sekä hänen omilta nettisivuiltaan ja FB-sivuiltaan. :)

PA296379.JPG

Tags: , , , ,

Categorised in: Koti, Kulttuuri

5 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Aivan upea! :D

 • Roosaaa

  Onpa soma, ihana taulu. Tykkään muutenkin todella paljon sun kodin tauluista, ainakin siis juuri niistä, mitkä ovat näkyneet kuvissasi. :)

  Tämä seuraava asia ei liity mitenkään asiaan, mutta olen siis itse 17 vuotias tyttö, joka ei ole ikinä vielä seurustellut kenenkään kanssa ja se ajoittain tuntuu todella pahalta, ehkä sen takia, että kaikki ystävät ja tutut ovat löytäneet ensimmäisen seurustelukumppanin ja itselläni on aika surullinen olo, kun itse ei ole löytänyt ketään. Ajattelin vain kysyä sulta, että oliko sinulla ikinä mun ikäisenä tälläisiä tunteita? Minkä ikäisenä mahdoit seurustella ensimmäisen kerran? Ymmärrän kyllä todella todella hyvin jos tämä kysymys on liian henkilökohtainen :) Ajattelin vain, että jos sulla on ollut samanlaisia kokemuksia niin mitä sanoisit neuvoksi? Hassua, kun tämä kysymys ei kyllä nyt mitenkään liity kyseiseen postaukseen…

 • Emmi L.

  Wau! Onpahan mielettömän upea taulu :)

  Emmi L.
  http://happyfeetingblogi.blogspot.com

 • Hosuli

  Ihan mahtava! Loistavat värit. Papukaijoissa on jotain aika hienoa tosiaan.

 • ekl

  Upea! Hienoa että nostat nuoria taiteilijoita näin esille!

Related posts