29/10/13

And the winner is…

3 56 IsabelMarantpourHM_1.jpg

Nyt on pika-arvonta suoritettu ja Isabel Marant pour H&M -kisan voittaja tiedossa. Suurkiitos kaikille osallistuneille ja onnea voittajalle, joka tällä kertaa on….

aini:
 
Voi kun tärppäisi! Ihastuin Gloria lehdessä olleisiin paljetti pöksyihin, nehän olisivat mitä pähein pikkujouluasu! Kaveriksi lähtisi ystäväni jolla on myös sopivasti keskiviikkona vapaapäivä ja jonka kanssa juhlimme keskiviikkona sopivasti kummankin uusia työpaikkoja (eri firmoissa tosin :D). Tämä sopisi kuitenkin päiväämme kuin nappi silmään :D
 
Kurkkaahan Aini sähköpostiisi, niin sinne tupsahtaa tuota pikaa tarkempaa infoa huomisesta! :) Ja muille muistutukseksi, että mallisto tulee siis myyntiin 14.11.2013 valikoituihin myymälöihin sekä verkkokauppaan.
 
Kuva: H&M

Tags: , , ,

Categorised in: Muoti

3 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Hei, löysin sinuakin kenties kiinnostavan uutisen uusimmasta Dekosta: ”Artekin päämyymälään Pohjois-Esplanadille tulee syksyllä Ilse Crawfordin suunnittelema kahvila ja Berliiniläinen Do You Read Me? -kirjakauppa”. Pienen googlettelun jälkeen selvisi, että Do You Read Me? on ollut samassa paikassa myös vuotta aiemmin. Itse menisin paikalle jo ihan Crawfordin suunnitteleman tilan vuoksi, mutta nuo lehdetkin houkuttelisi. Joten jos nappasi niin käyhän paikan päällä ja dokumentoi meille pohjoisen asukkaillekin :)

  • MarjukkaS

    Minuakin kiinnostaa! Milloin tuo tulee, syksyllä… Nyt on syksy!

  • aini

    Suurkiitokset! Kaveri yllättyi iloisesti kun kerroin, että vapaapäivän suunnitelmiin tulikin nyt muutos :D

Related posts