28/10/13

Voita 100 euron lahjakortti ja ennakkokurkistus Isabel Marant pour H&M -mallistoon!

141 53 6103_LB_02.jpg

Ei varmasti ole jäänyt kellekään epäselväksi, että Isabel Marant on yksi suosikkisuunnittelijoistani, joten olen mielenkiinnolla odottanut H&M-yhteistyön lanseerausta. Kuvat ovat kertoneet, että luvassa on taattua Marantia: boheemeilla viboilla höystettyä yksinkertaista mutta naisellista designia. :) Itse mallisto tulee myyntiin 14.11.2013, mutta sain mahdollisuuden tarjota yhdelle onnekkaalle teistä tilaisuuden päästä hypistelemään mallistoa jo kaverinsa kanssa ennakkoon, kun se esitellään H&M:n showroomilla ylihuomenna eli keskiviikkona 30.10.2013 iltapäivällä klo 15-17. :) Lisäksi tämä onnenmyyrä voittaa samalla myös 100 euron lahjakortin.

6103_LB_06.jpg

Eli mikäli mielit päästä kurkistamaan Isabel Marant pour H&M -mallistoa jo pari viikkoa etuajassa ja voittaa 100 euron lahjakortin, jonka voit sitten käyttää esimerkiksi jonkun mallistosta bongaamasi löydön hankintaan, luepas seuraavat ohjeet huolella! :) Koska tuo showroom-visiitti koittaa jo ylihuomenna, järjestetään kilpailu tällaisena pika-arvontana ja osallistuneiden tulee siis olla heti huomenna kärppänä sähköpostinsa äärellä, kun voittaja julkistetaan, jotta palkinto ei mene sivu suun. Showroom sijaitsee Helsingin keskustassa ja tilaisuuden ajankohta on keskiviikkona 30.10. klo 15-17, joten varmistathan myös ennen osallistumistasi, että pääset osallistumaan tuossa aikahaarukassa, jos onni sattuisi potkaisemaan. :) Osallistu kisaan siis seuraavasti: kerro tämän postauksen kommenttiosiossa, miksi juuri sinun pitäisi voittaa ja kenet nappaisit mukaasi showroomille mallisota hypistelemään. Kisa toteutetaan pikaisena arvontana ja siksi osallistumisaikaa on VAIN huomiseen tiistaihin 29.10.2013 klo 15 asti. Muista liittää vastauksesi oheen toimiva sähköpostiosoite ja olla kuulolla huomenna iltapäivällä! :)

6103_LB_01.jpg 6103_LB_03.jpg 6103_LB_04.jpg 6103_LB_05.jpg

Kuvat: H&M

Tags: , , ,

Categorised in: Muoti

141 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Koska en jaksais yhtään enempää odottaa, että mallisto saapuu kauppoihin! Ja sitten kun se vihdoin tulee jään kuitenkin jalkoihin ;;D enkä saa hypistellä rauhassa. Ja vielä jos ton lahjakortin sais niin vois sitten oikeasti jotain ihanaa ostaakin eikä vaan ”tyytyä” hypistelemään… Kaveriksi ottaisin yhden ihanan neitokaisen ketä varmasti tykkäis malliston jutuista myös!

 • miian

  Olemme ystäväni Annien kanssa muotiaddikteja ja käymme säännöllisesti yhdessä selaamassa H&M:n rekkejä. Mikä siis parempaa kuin voittaa tämä kilpailu! miialle at gmail.com

 • Meri L

  Juuri minun pitäisi voittaa, koska haluaisin jotakin piristystä tähän synkkään aikaan elämässäni. Mieliala on ollut jo pitkään matalalla eikä tähän näytä tulevan muutosta. Tuollainen palkinto voisi edes hetken ajaksi viedä ajatukset pois kaikesta muusta, ja pääsisin nauttimaan asiasta josta pidän. En ole koskaan voittanut mitään :) Ottaisin mukaani rakkaan ystäväni, jonka pääsykoestressi päättyy huomenna. Olisi ihana jos me molemmat pääsisime hetkeksi rentoutumaan!

 • Hemina

  Osallistun!
  Olen synnyttänyt kohta 3kuukautta sitten eikä minulla ole vielä ollut varaa ostaa itselleni vaatteita niin tämä tulisi enemmän kuin tarpeeseen! Olisi ihanaa päästä uudistamaan tyyliä ja hemmotella hiukan itseänikin pienen prinsessani lisäksi :) Pääsin takaisin entisiin mittoihin jo, mutta tyylillesisti olen kyllästynyt jo vanhoihin vaatteisiini. Ottaisin äitini tai serkkuni mukaan showroomille.

 • Paula L

  Pikkujouluiksi, jotka ovat tänä viikonloppuna olisi mahtava saada vähän inspiraatiota! Mukaan lähtisi paras ystävä, tietysti :)

 • tiinapetriikka

  Voi vitsit kuinka ihana kilpailu! No koska Isabel Marantin vaatteet ovat yksinkertaisesti häkellyttävän kauniita Pariisilaisessa estetiikassaan. Mulla on ikävä Ranskaan, joten malliston avulla voisin tuoda palasen koti-Suomeen. :) Ja mukaan lähtisi tietenkin toinen mallistoon (ja ranskalaiseen tyyliin) hullaantunut! tiina.tiinapetriikka at gmail.com

 • osallistuja

  osallistun! vaatekaappi kaipaa täydennystä esim takkien osalta, joten lahjakortti tulis tarpeeseen. :)

 • niania

  Tämä yhteistyömallisto on ehdottomasti suosikkini kaikista H&M:n designer-mallistoista, enkä malttaisi millään odottaa, että vaatteita pääsisi näkemään livenä! Ja 100 euron lahjakortille ei olisi vaikea keksiä käyttöä… Ottaisin mukaan boheemista tyylistä pitävän ystäväni, jonka syksyä tämä visiitti piristäisi varmasti!

 • Kata01

  Ehdottomasti mukana arvonnassa. Palkinto olisi erityisen mieleinen, koska yksikään aikasemmista H&M designer yhteistöistä ei ole sytyttänyt, mutta tämä sitten niidenkin edestä.

 • Tuo mallisto näyttää ihan täydelliseltä! Odotan innolla mitä sieltä löytyy, näyttää niin mun tyylisiltä vaatteilta! Ottaisin mukaan hyvän ystävän, joka pitää samanlaisista vaatteista!

 • MJ

  Pitkästä aikaa olisi keskiviikkona ”melkein vapaapäivä” ja mikä tapa olisi ihanempaa viettää sitä kun päästä inspiroitumaan tästä mallistosta näin etukäteen. Mukaani ottaisin uuden ystäväni. Tiedän, että hän jos joku, osaisi nauttia tämän malliston visuaalisuudesta.

 • SMM

  Eikö tähän siis voi osallistua, jos ei pääse showroomille Helsinkiin? Lahjakortti toki olisi yhä tavoittelun arvoinen palkinto jo itsessään nimittäin. :-)

 • Misabel

  Toivoisin voittavani, koska mallistossa on niin monta näköistäni vaatetta. Nahkahousut, ylisuuri harmaa bleiseri, miesten osaston villapaidat… Olisi mahtavaa päästä Showroomille näkemään kaikki ihanuudet rauhassa, hypistelemään ja sovittelemaan. Mukaani ottaisin piristystä kaipaavan ystäväni.

 • Jenniii

  Harmillista kyllä, tämän kisan idea on juuri myös tuo showroom-visiitti, joten tällä kertaa toivotaan, että voittaja pääsee osallistumaan myös tuohon tilaisuuteen. Varmasti tällaisia vastaavia kilpailuja ihan pelkkien lahjakorttien kera tulee myös myöhemmin, joten pysyhän kuulolla. :)

 • Kattttti

  H&M on ehdottomasti lempiliikkeitäni ja odotan mallistoa innolla. Ottaisin mukaani parhaan ystäväni, joka kuuluu myös Hennesillä usein vieraileviin kuluttajiin. ;)

 • Annn

  Mallisto näyttää niiiin hyvältä ja enemmän kuin mielellään hankkisin sekä jotain tarpeellista että jotain pientä kivaa piristämään tätä syksyä ja varsinkin tulevaa super kiireistä marraskuuta, mutta rahatilanne ei ole ihan parhaimmillaan. Lahjakortti olisi iso voitto, ja mukaan showroomille lähtisi tietysti joku kavereista :)

 • tehenni

  Olen odottanut tätä yhteistyömallistoa kuin kuuta nousevaa siitä asti,kun se tuli julki. Isabel Marant on myös yksi lempisuunnittelijoistani,mutta omalle budjetilleni hänen ”normaalit” mallistot ovat aivan liian tyyriitä. Joten tässä olisi oiva mahdollisuus saada jotain kivaa itselleen :) Mukaani ottaisin parhaan ystäväni, joka opiskelee muotisuunnittelua ja olisi varmastin yhtä innoissaan tästä.

 • marimarie

  Kieli pitkällä olen tätä mallistoa odottanut, olisi mahtavaa päästä livenä hypistelemään! Mukaan tulisi vähintäänkin yhtä intopinkeenä oleva ystäväni. :)

 • moonalisa

  Apua olis ihana saada pientä uuditusta vaatekaappiin ja tuo mallisto näyttää tosi kivalle!!:) ottaisin mukaan siskoni

 • amoretto

  Olemme ystäväni kanssa tänä syksynä onnistuneet hienosti elämäntaparemontin kanssa, ja monet vaatteet ovatkin jääneet liian suuriksi. Mikä huikean hieno mallisto, ja huikea tilaisuus löytää jotain ihanaa uutta hoikistuneelle vartalolle :)

 • Sminka

  Minun pitäisi voittaa siksi, etten todellakaan enää malttaisi odottaa, että pääsee näkemään kunnolla koko malliston. Olen sitä odottanut siitä hetkestä, kun näin uutisen, että yhteistyö on luvassa. Mukaan lähtisi paras ystävä, joka on luotettu makutuomarini.

 • Tanja_O

  Olisipa ihana päästä vierailemaan showroomille keskiviikkona, kun mieli on muuten hieman maassa. Työkuvioihin tuli epätoivottuja muutoksia ja harmittaa. Ihanaa ystävää puolestaan huolestuttaa opiskelut, joten tämän tulisi kummallekin enemmän kuin tarpeeseen!

 • jeejeejenni

  Ehdottomasti osallistun! Parhaan ystäväni kanssa on aina tullut vietettyä aikaa kauppoja kierrellen. Mutta otin viime vuoden alussa haasteen vastaan (ei uusia vaatteita, ellei ne ole kirppikseltä) ja hengailut kaupoissa ovat jääneet vähemmälle. Mikään ei olisi parempaa kuin viedä paras ystävä tänne, ja ehkä myös sekä hänen että oman vaatekaapin päivitys (lahjakorttiahan haasteisiin ei lasketa… hehe)

 • Olen juuri tehnyt suuren syyssiivouksen vaatekaapissani, ja vienyt kaksi isoa Ikea-kassia kirppikseen joten vaatekaappini ammottaa tyhjyyttään tällä hetkellä. Olen odottanut tätä H&M:n uutta yhteistyömallistoa pitkään ja uudet maalit sopisivat täydellisesti tyyliini! Haluaisin löytää sisäisen ranskatareni! Ottaisin mukaani yhden parhaista kavereistani, joka osaa kertoa minulle mitkä vaatekappaleet sopivat minulle parhaiten. En ole koskaan päässyt käymään H&M Showroomilla, joten kokemus olisi todella mieluinen!

  xxx
  E
  http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

 • pikkusara

  Onpa inspiroivia vaatteita ja naisia! Minun on voitettava koska aion olla seuraava Isabel. Seuraksi otan ihanan serkkutytön.

 • Neelia

  En ole ikinä voittanut mitään. :( Näkisin itseni lähes kaikissa niissä asuissa, joiden kuvat laitoit blogiisi.

 • LauraI

  Ottaisin mukaan meijän Timon, se innostui kun saa taas miesten muotia yhteistyössä:) Aikaisempien mallistojen vaatteet on kovassa käytössä (etenkin Margielan solmukepaita).;) Miksi toivon voittoa? Olisi kiva päästä yhdessä viettämään erilaista aikaa, liian vähän on aikaa vuorotöiden välissä toisille.

 • JohannaKatariina

  Iiiks, Isabel Marant! Mallisto näyttää aivan upealta, voisin kuvitella nuo kaikki itselleni. ;) Olen kuitenkin niin avuttoman tohelo ja huonomuistinen, että nämä yhteistyömallistot menevät itseltäni aina sivu suun. Mukaan nappaisin äitini, jolla on lyömätön tyylitaju. <3

 • Eee

  Apua, miten tätä pystyy edes perustelemaan muulla kuin: mun on pakko päästä tonne!!! Isabel Marant on pitkään ollut ihailuni kohde, mutta koskaan en ole päässyt hänen tuotoksiaan hypistelemään. Tällaiselle muotifanille tämä olisi ihan mieletön ”once in a lifetime” juttu. Kädet tärisee jo pelkästä ajatuksestakin. Apuva. Kaverikseni ottaisin ranskalaisen fashionista-kaverini. Tietty.

 • Lauraee

  Ensimmäinen H&M:n yhteistyömallisto jota olen odottanut, iih! Oispa niin mahtavaa päästä hypistelemään malliston vaatteita jo ennakkoon.

 • Yassu

  Rakastan Isabel Marantia! Ihailen häntä ja hänen tyyliään, olen todella innoissani tästä yhteistyömallistosta, koska nyt kaikilla, joilla ei ehkä ole varaa Marantin kokoelmiin, voi pukeutua hänen luomuksiin :) Ottaisin mukaan hyvän ystäväni, joka inspiroi minua pukeutumaan paremmin :)

 • istuvaan

  Kauniita vaatteita ei voi olla koskaan liikaa :)

 • istuvaan

  Kauniita vaatteita ei voi olla koskaan liikaa :)

 • Kurre

  Minulla on maanantaina 22v. synttärit ja tämä olisi täydellinen synttärilahja. Muutenki voitto piristäisi, olen aloittanut tänä syksynä opiskelut, eikä rahaa ole ollut mihinkään ylimääräiseen.

 • lapa111

  No on kolme syytä miksi minun pitäisi voittaa:
  1) rakastan Isabel Marantia
  2) minulla on akuutti budjettikriisi

  Mukaan nappaisin parhaan kamuni.

 • nooralinnea

  Haluaisin hypistellä ensimmäistä kertaa näitä luksus mallistoja livenä. Jakaisin seurani ja fiiliksen äitini kanssa, koska hän vain tuntee minut parhaiten ja omaa vuosikymmenten kokemuksen. Samalla löydettäisiin äidille jotain tuoretta vaatekaappiin :)

 • Beata

  Vautsi, tosi kiva arvonta! Minulla on jo oma tyyli, josta pidän. Kaipaisin kuitenkin pari ’statement’ vaateita, esim. Jovovichin mekkoa tai punaisia housuja.

 • saturnus

  Isabel Marant on ihana..ainakin sneekpeakien perusteella, himoitsen jo niitä valkoisia nahka(?)housuja ja saappaita plus se oversize villatakki,,jepu pitäis päästä hypistelemään!!!!!! mukaan ottaisin muuttoväsymyksestä toivutettavan kamuni:)

 • Sylvikki

  Aargh! Koko kokoelma on aivan huippu, olen jo katsonut suosikkeja niin naisten kuin miestenkin puolelta <3 Ehkä paras H&M:n collaboraatiokokoelma koskaan! Mukaan ottaisin mieheni pikkusiskon :)

 • Mom & Anna

  Osallistun koska haluan ilahduttaa gradun kimpussa uurastavan ihanan tyttäreni, 26 v.
  Tytär on tullut äitiinsä, 58 v ja me rakastamme kauniita vaatteita, laatua ja Isabel Marantia.
  Nyt on vaan niin että joskus tämä yhteinen intohimo tulee aika kalliiksi ja siksi nämä H@M:n kampanjat ovat meille kuin hunajaa… Viimeksi Marnin kokoelmasta löytyi meidän molempien vaatekaappiin monta
  luomusta joita käytämme edelleen. Yksityisyrittäjä-äiti ja opiskelijatytär siis haluavat kiihkeästi päästä
  showroomiin:)

 • Ibaleee

  Osallistun arvontaan, koska olen seurannut Isabel Marantin suunnittelijan uraa jo pitkään. Ebaystä olen metsästänyt klassikoita vaikka kuinka kauan löytämättä mitään kelpoista. Nyt kun Hemppala tekee yhteistyötä tämän loistavan suunnittelijan kanssa olen hyvin HYVIN innoissani! Uteliaana olen etsinyt ja löytänytkin kuvia mallistosta jo hyvissä ajoin, joten täsmäostoksia on tiedossa! :) Toivottavasti arpaonni suosii ja pääsen hiplailemaan vaatteita showroomille! Mukaan ottaisin äitini, joka on ranskalaisen muodin suurkuluttaja ja yhtä innokas Marant fani kuin minä.

 • ksalo

  Syysilma masentaa ja kaamoksen keskellä juuri Isabel Marantin mallisto on pieni valopilkku. Piristäisi kummasti kaamoksen keskellä ja auttaisi jaksamaan jouluun. Mukaan lähtisi oma poikaystävä makutuomariksi!

 • MJ

  Isabel Marant on yksi lempisuunnittelijoistani ja saan hänen luomuksistaan todella paljon inspiraatiota myös omaan pukeutumiseeni. Olisi mieletöntä päästä kurkistamaan tulevaa mallistoa jo ennakolta, että osaisi olla valppaana kun h-hetki vihdoin koittaa ja mallisto tulee kauppoihin. Mukaan ottaisin tietenkin parhaan ystäväni, joka myös jakaa intohimoni muotiin ja Isabel Marantiin. Tämä olisi todellinen piriste tähän syksyiseen viikkon! :)

 • Ninne

  Multa on aina aikaisemmin mennyt kaikki nämä H&M:n suunnittelijamallistot täysin ohi. Valehtelematta olisi varmasti mennyt yhtälailla ohi tämäkin ellen lukisi blogiasi. Jokin näissä kuvissa jäi kuitenkin kutkuttelemaan ja tuli sellainen olo, että nyt kyllä täytyy osallistua. Tyylillisesti näissä jokin ihan selkeästi koukuttaa, vaikka ovat ehkä hieman ”rajumpia” kuin tavallinen pukeutumistyylini. Onnekkaana tuolta voisi kuitenkin napata mukaansa jonkin hieman erikoisemman vaatekappaleen, vaikka lähestyviä valmistumisjuhlia ajatellen. Mukaan ottaisin vanhan ystävän, jonka kanssa aikanaan työskenneltiin samassa vaatekaupassa. :)

 • tigertwist

  Minun pitäisi voittaa, koska omaan kaupunkini H&M:lle näitä yhteistyömallistoja saapuu harvoin tai tuskin koskaan, suurin osa menee siis aivan ohi, mikä harmittaa! 6145567ain yhdet Hashbeens-yhteistyön kengät olen nettikaupasta ehtinyt poimimaan. Junailen kuitenkin Helsinkiin päivittäin opiskelujen merkeissä ja tämä olisi täydellinen keskiviikkoillan piristys!

 • Rike

  Lähtisin matkaan muotia rakastavan siskoni kanssa ja iloitsisin mahdollisuudesta ostaa jotakin vähän kalliimpaa ja mieluista työttömän arkeen. Isabel Marantin suunnittelemassa pehmeässä, chicissä lohtuvaatekappaleessa voisi sitten istua paremmin ja kirjoitella työhakemuksia, toivoen, että onni osuu kohdalle niinkuin tässäkin kilpailussa.

 • Heidi T.

  woop o/

 • AURAu

  Oih, Marant-tyttönä olisi aivan ihanaa päästä hypistelemään vaatteita livenä, niiden tullessa kauppoihin tuskin onnistun kyseisiin kaupukeihin liikkumaan :) Muutaman ehdottoman klassikon olen jo kuvien perusteella mallistosta bongannut. Opiskelijana kun kysesen merkin vaatteita harvoin on varaa ostaa, on kyseinen yhteistyö oiva tilaisuus saada Marantia vaatekaappiin ilman loppukuun makaronivyöryä :D

  Matkaan ottaisin pikkusiskoni, joka on aina yhtä innoissaa kauniista vaatteista ja erilaisista tapahtumista.

 • Eveliina1

  Isabel Marantin H&M -mallisto näyttää todella lupaavalta. Mieleen tulee myös Pariisin reissut kun Lafayettella olen Marantin luomuksia hypistellyt. Minulle keskiviikko sopisi hyvin päästä hypistelemään näitä uusia luomuksia ja mukaan ottaisin ystäväni, joka myös pitäisi mallistosta taatusti.:)

 • Audrey

  Tämä on oikeastaan ensimmäinen H&M:n designer-mallisto, joka sai minut innostumaan! Haluaisin voittaa, koska asun Pohjois-Suomessa, joten harvemmin tulee tilaisuuksia päästä ihastelemaan vaatteita showroomeille. Jos arpaonni osuisi kohdalleni, niin hyppäisin seuraavaan junaan ja ottaisin showroomille mukaan stadissa asuvan parhaan ystäväni.

 • Annakaisab

  Oi ihanaa! Olen opiskelija ja rahat ovat koko ajan tiukalla, joten vaateostoksia ei tule tehtyä… Olen melkeinpä joka viikonloppu töissä, joten kavereiden näkeminen ja ulkona käyminen ovat jääneet. Viime lauantaina oli ainoa vapaa viikonloppu tänä vuonna joten päätin lähteä vähän lähteä juhlimaan. Yhden punaviinilasin kerkesin tilaamaan kun lompakkoni jo pöllittiin. Se ilta jäi siis siihen :( nyt olen matkalla poliisiasemalle tekemään ilmoitusta, ja voin kertoa että tämän kisan voittaminen piristäisi kummasti :). Mukaan ottaisin ihanan ystäväni joka lauantaiyönä teki parhaansa piristääkseen minua :).

 • Joy

  Minun pitäisi voittaa, koska rakastan tätä Isabel Marantin ”parisian chic”- tyyliä! Ja tämä toisi oikein mieluisaa vaihtelua hoitovapaalaisen arkeen. Mukaan ottaisin tietysti parhaan ystäväni!

 • aini

  Voi kun tärppäisi! Ihastuin Gloria lehdessä olleisiin paljetti pöksyihin, nehän olisivat mitä pähein pikkujouluasu! Kaveriksi lähtisi ystäväni jolla on myös sopivasti keskiviikkona vapaapäivä ja jonka kanssa juhlimme keskiviikkona sopivasti kummankin uusia työpaikkoja (eri firmoissa tosin :D). Tämä sopisi kuitenkin päiväämme kuin nappi silmään :D

 • merope

  Osallistun! Olen köyhä opiskelija, joten lahjakortti tulisi tarpeeseen, sillä olen ihastunut tuohon mallistoon. Mukaan lähtee varmaan kaveri

 • Ilonasi

  Oih, mikä ihana arvonta ! Olisi aivan mieletöntä voittaa ja päästä ennakkoon näkemään Marantin H&M mallistoa ! Keskiviikko sopisi täydellisesti sisaruspäiväksi eli matkaan lähtisi ihana siskoni :)

 • Kiiru

  Koska lähden reissuun juuri samaisena päivänä kun mallisto tulee kauppoihin joten showroom-käynti taitaa olla mulle ainut mahdollisuus saada hypistellä noita hienouksia. Matkalta palatessa vaatteita tuskin on enää missään jäljellä! Mukaan ottaisin rättiharakka-ystäväni, tietysti :)

 • Miss Piggy

  Mun pitäisi ehdottomasti voittaa, koska olen 14.11. ulkomailla, enkä siis muuten pääse malliston ihania juttuja shoppaamaan! Pretty please? :) Siskoni lähtisi varmasti mielellään mukaani!

 • Kristina

  Isabel Marant on minunkin ihan lemppari suunnittelija ja olisi mahtavaa päästä hypistelemään näin mielenkiintoista mallistoa etukäteen. Olen bongannut mallistosta muutamat suosikit, ja keskiviikko ammottaa kalenterissani sopivasti tyhjyyttä. Mukaan ottaisin serkkuni, jonka kanssa rakastetaan muodista jauhamista :).

 • Emi

  Isabel Marant on kyllä vaan niin ihana ja ajaton! Marantin vaatteet olisivat varmasti niitä, joita rakastaisin niin, että käyttäisin ne puhki.

 • Tinka

  Odotan tätä mallistoa malttamattomana. Koko mallisto näyttää todella houkuttelevalta ja käytettävältä. Jos voittaisin, ottaisin mukaan ystäväni jonka kanssa jaan Marant-innostuksen :)

 • SMM

  Okei, selvä juttu – kiitos kun selvensit ! :-)

 • Kukkameri

  Jee! Aina valmiina shoppailemaan.. Upea mallisto tulossa.

 • Annisa

  Vautsi! Minua paljon muotitietoisempia ihmisiä löytyy, todellakin. Mutta on ihanaa kun perusvaatetusta saa freesattua piristävillä jutuilla. Siitä mielestäni tuossa mallistossa kyse, yksittäisten kuvien mukaan katseltuna. Jos voitan, lupaan että olen päivän ilahtunein voittaja ja hyödynnän lahjakortin freesaamaan arkilookiani huikeasti! Mukaan ottaisin kamun, joka juuri valmistunut, ja ansaitsee ison onnitteluryöpyn ja mukavan yllätyksen; tämän!

 • aN-nA

  Uuh.tahdon.kiitti.moi.

 • Maiai

  Mukaan lähtisi ihana ystävä, joka kaipaa piristystä yhtälailla! :)

 • Pikku Maija Mehiläinen

  Voi olisin niin onnellinen voitosta! Olen onnistunut pitämään vaatteiden ostosta lakkoa jo elokuusta lähtien ja Isabel Marantin malliston hepenen kevyt mekko piristäisi niin kovasti ostolakkoni myötä jo liian tutuksi käynyttä vaatevarastoani. Oi kumpa vaan voisin voittaa! Mukaan ottaisin luottomakutuomarini Mariannen :) Toivottavasti nähdään showroomilla!!

 • KaisaM

  Tarvitsisin kovasti päivitystä vaatekaappiin, kaikkea :D. Mukaan lähtisi aina niin tyylikäs ja inspiroiva, äiti <3 !

 • Pehmis

  On kyllä niin erikoisen näköisiä vaatteita, niin olisi mielenkiintoista päästä tutustumaan näihin! kainaloon kaappaisin ihanimman ja upeimman työkaverini, joka on valopilkku kaikille :)

 • xxsofia

  Oi ja voi, koska opiskelijaelämä vie inhottavan paljon budjetista ja kauniit vaatteet valitettavasti ovat ensimmäisenä karsintalistalla… Kyllä ilahduttaisi saada vähän piristystä malliston tutkailun ja lahjakortin muodossa! Mukaan nappaisin samasta tilanteesta kärsivän opiskelukaverini <3

 • Kaisuli

  Kyllä.
  Kauniita vaatteita ei ole koskaan liikaa, ja talvi tulee.

 • gaisu

  Mun pitäis voittaa koska palautan kandini huomenna! Mukaan hipelöintitalkoisiin  (ja makutuomariksi) ottaisin yhden ystävistäni.

 • tiiak

  hyvältä näyttää!

 • sheidi

  Tämä mallisto tuo opiskelijalle ainutlaatuisen mahdollisuuden hankkia ah-niin-ihanaa Marantia, johon ei muuten ole tällä hetkellä varaa. Mukaan ottaisin muodista kiinnostuneen ystävän.

 • Muotiaddiktina olen kuolannut tämän malliston perään jo siitä saakka, kun kuvat ilmaantuivat Style.com- sivuille! Mikäli arpaonni suosisi, saapuisin kuitenkin tällä kertaa hipelöimään mekkoa yksin.

 • Emuliaana

  Olisin juuri sopiva voittajaksi, sillä en ole koskaan ollut missään vastaavassa tilaisuudessa ja nyt olisi hyvä hetki korjata se. Marantin vaatteet näyttävät arjen luksukselta ja arjen luksusta juuri nyt tarvitsisin. Mukaani ottaisin ehdottomasti hyvän ystäväni ja entisen kämppikseni Annikan, joka on maailman paras tyyppi. Annika on ihana ja olisi varmasti kovin onnellinen jos pääsisi mukaani hypistelemään uutuuksia.

 • Maija

  Näyttääpä kivoilta vaatteilta! Olen etsinyt hyvää talvitakkia jo pitkään, ja toivoisinkin löytäväni sen tuosta mallistosta. Ottaisin mukaan jonkun parhaista kavereistani tietysti :)

 • hannna

  Olen odottanut tätä mallistoa ja olisi ihan SUPERIA päästä showroomille etuajassa tsekkaamaan vaatteita paikan päälle! Mukaan ottaisin ehdottomasti parhaan kaverini joka rakastaa marantin vaatteita :)

 • julimm

  Tarvitsisin arkeen piristystä ja ennen kaikkea haluaisin yllättää hyvän ystäväni jolla on meneillään vaikea vaihe elämässään.

 • Venus

  Olen vuosia Marantia ihaillut ja ensimmäinen yhteistyömallisto joka kiinnostaa, joten toivon todellakin voittavani tämän palkinnon :). Mukaan ottaisin ystäväni,jolla on samanlainen mieltymys suunnittelijaa kohtaan,kuin itselläni.

 • marika_

  Mallisto on upea! Olen ehtinyt kuolaamaan yhden jos toisenkin vaatteen perään ja se että pääsisi vielä hypistelemään niitä etukäteen, olisi unelmien täyttymys! Lisäksi täytyy tunnustaa että olen elämäni aikana voittanut vain kerran arvonnassa ja sekin oli sen yrityksen tuotteita jossa olin silloin töissä. Eli voitto tälläisessä kilpailussa voisi palauttaa uskoni arvontoihin :)

  Mukaani ottaisin ystäväni joka on samanlainen Marant-fani kuin itsekin olen :)

 • Anniina

  Haluan kaiken tästä ihanasta mallistosta! Olisi niin upeeta päästä nappaamaan parhaat päältä etukäteen :) anniina.tynkkynen(a)gmail.com

 • Nkristiina

  Oi! Isabel Marant on minun ja siskoni ehdoton lempisuunnittelija! Mukaan ottaisin juuri hänet yllätyksenä hänen tulevaa syntymäpäivää ajatellen! <3 Ollaan lisäksi molemmat opiskelijoita joten tämä tulisi tarpeeseen! En malta odottaa mallistoa!

 • Ainomirjam

  Olen täysin hurmaantunut Marantin mallistoon, vaikken ennen ole H&M:n yhteistyöjutuista niin kovasti innostunutkaan. Showroomille lähtisi mukaan ehdottomasti paras ystäväni äiti.

 • -j-

  Ihan vain yksinkertaisesti haluaisin viettää tuon ajan siskoni ja ostosten parissa :) myöhäinen synttärilahjani siskolle..

 • sarandi

  Vau! Nämä kuteet ei jää aletangoille roikkumaan.. Juuri synnyttänyt kroppa iloitsisi uusista vaatteista ja mukaan lähtisi hyvä ystävä, jota en viimeaikaisista tapahtumista johtuen ole kauheasti ehtinyt näkemään.

 • Yogini

  Malliston hupullinen villatakki olisi täydellinen yhdisteltynä 2or+ by YATin vaatteisiin, joita omistan heti ensimmäisestä mallistosta lähtien. Olen kotona vauvan kanssa, ja kaupan tungokseen meneminen ei ole pikkuihmiselle kovin reilua! Siksi arvostaisin showroom -tilaisuutta suunnattomasti :) Mukaan lähtisi rakas ystäväni Päivi, joka parantaa maailmaa ja muita – palkinnoksi hän saisi nyt panostaa itseensä!

 • mary the kid

  Mallistosta julkaistut kuvat ovat ihastuttaneet; olisikin huippua päästä tarkastelemaan vaatteita ihan livenä ja vielä päästä ostoksille lahjakortilla. Ottaisin mukaani työkaverini, sillä hänet olisi mahtava napata toimistolta yllärinä mukaan showroom-visiitille :)

 • emmihilla

  Minun pitäisi voittaa, koska Marant on lempisuunittelijani, ja opiskelijan kukkarossa sadan euron lahjakortti lämmittäisi kovasti. Mukaan ottaisin kämppikseni, joka on myös Marant-fani. :)

 • TuuliHHH

  Koska mallisto on ihana!

 • SonjaAir

  Olisi ihanaa päästä showroomille hypistelemään tämän kauniin malliston tuotteita, sillä olen lähdössä tammikuussa Ranskaan vaihtoon ja olisi hienoa päästä fiilikseen jo tätä kautta. Ranskattarelta näyttämiseen näyttäisi puolestaan tuo lahjakortti.. :) Mukaan ottaisin Helsingissä asuvan ystäväni, jota näen aivan liian harvoin!

 • Mya

  Koska tämän lähemmäs en tule Pariisin taikaa kokemaan vielä pitkään aikaan. Onnenhetkiä kokemaan ottaisin mukaani parhaan ystäväni xoxo

  mpmhas@utu.fi

 • Kinuskikala

  Ottaisin mukaani ystävän, jolle Isabel Marant on todennäköisesti tuntematon ennestään mutta tiedän, että hänen pää menisi pyörälle. Ystävälläni on upea tyyli vaikka hän ei seuraakaan mitään muotijuttuja mutta on aina ylipuhuttavissa kaikenmaailmaan hullutuksiin. Niin, itseasiassa pitäisi voittaa ihan vain tämän takia, että saisin raahata hänet paikalle. Itsehän olen jo täysin seonnut Marantin tyyliin.

 • salla-sammakko

  Oi, oi, oi! Miten kauniin näköisiä!

 • Count me in!

  Kova MArant fani olen ja paljon hamstannut sen vaatteita. Tahtoisin tietty käteni myös hänen hm yhteistyö vaatteisiin asap :)
  nita.karoliina@gmail.com

 • Joona

  Minun pitäisi voittaa koska tässä mallistossa on täydellinen miesten takki, josta on hyvää vauhtia muodostumassa pakkomielle! Mukaani ottaisin kaverini Joonaksen, joka fiilistelee myös tätä mallistoa :)

 • Cecile

  Marant on lempibrändini. Sillä on sotkuinen ruskea tukka, hoikka pojan lantio ja suuret siniset silmät. Se on vähän höntti, vähän hippi, taiteellinen mutta aina tyylikäs. Mukaan ottaisin ystävättäreni. Hän on vaalea, ja huoliteltu, mutta rakastaa minua ja Marantia sellaisena kuin me olemme.

 • Miiasasa

  Marantin mallisto näyttää upealta. Rakastan muotia, ja minulla näkisi paljon tunnettujen suunnittelijoiden vaatteita, ellei opiskelijabudjetti olisi niukka. Osallistun kilpailuun, vaikka en keskiviikkona pääsisikään paikan päälle, mutta siinä tapauksessa antaisin pääsyn siskolleni ja hänen ystävälleen, jotka varmasti ilahtuisivat tästä.

 • Vierailija

  Minun pitäisi voittaa,sillä marant on kuulunut lemppari suunnittelijoihini siitä saakka kun aloin muotimaailmaa tarkemmin seurata. 19-vuotiaana naisenalkuna olen päässyt vain ihailemaan luomuksia netin kautta ja olisi ihan mahtavaa päästä showroomille näkemään tuleva yhteistyö mallisto ! mukaan nappaisin ystäväni lauran joka on myös melkoinen fashionista :)

 • Mami

  Voi kuinka olisi ihanaa päästä hypistelemään tuota mallistoa jo!
  Olen odottanut sitä siitä asti kun tuli tieto tästä tulevasta HM yhteistyömallistosta.
  Mukaan ottaisin tietysti siskon , joka varmasti ilahtuisi tästä työkiireiden keskellä.

 • maarge

  Mä ottaisin mukaani hyvän ystäväni, jolla on aivan pettämätön tyylitaju. Hänen tyylinsä on myös huomattavasti omaani näyttävämpi ja sen takia hän saa vakuutettua minut ostamaan sellaisia vaatteita, joita en ikinä kuvittelisi ostavani! Yksikään näistä ostoksista ei ole kuitenkaan ollut vikaostos, vaan kaikki ovat päässeet ahkeraan käyttöön. :)
  Mä toivoisin voittavani lahjakortin, koska en ole pystynyt koko syksyn aikana shoppailemaan ollenkaan todella tiukan säästökuurin takia. Toivon, että tämä säästäminen auttaa minua tulevaisuudessa, mutta pieni materialisti minussa huutaa ansaitsevansa shoppailupäivän. :)

 • Tres chic collection

  Minun tulisi voittaa, koska olen intohimoinen I.Marantin ihailija ja mallisto on kovin lupaava! Ennustankin pienimuotoista mellakkaa 14.11. Tämän lähemmäs Pariisia eli taivasta en taas hetkeen pääse, joten peukut pystyyn. Mukaan lähtisi tietysti tyylitietoinen ystävätär.

 • Czapis

  Mikä arvonta! Graduahdistusta helpottais päästä hypistelemään ensimmäistä H&M yhteistyömallistoa, joka on oikeasti iskenyt ja lujaa. Mukaan lähtisi ystävä, kuka kaipaisi piristystä arkeen rankan työputken keskellä, joka loppuu vasta vuodenvaihteessa.

 • Alisa W

  Voi että, kuinka kaipaisinkin juuri tämänlaista onnenpotkua nyt, kun kaksi viikkoa synnytyksen jälkeen vaatekaapissani on uusien – ei äitiysmallistosta – peräisin olevien talvivaatteiden kolo. Lisäksi voitto piristäisi mukavasti ensi viikonloppuna olevaa syntymäpäivääni, sillä yövalvomisilta en taida jaksaa juhlia sitä muuten lainkaan.

   

  Sormet ristiin ja jännittämään!

  Huippuarvonta!

 • lottas

  olis kyllä huikeeta päästä tonne. ja syynä miksi sinne PITÄISI päästä on varmaan se, että ton suunnittelijan tuotokset miellyttää silmää:). ja haluisin päästä vähän kurkistamaan tollaseen maailmaan; vip-ilta muodin parissa :o :D. pyytäisin mukaan kaveria, jota en oo kerenny näkemään pitkään aikaan ja joka varmaan ilahtuis :)

 • Mrl

  Opiskelijana minulla on minimibudjetti vaatteisiin ja asusteisiin, joita en siksi ostakaan kuin muutamia kertoja vuodessa. Ostan lähes kaiken käytettynä, sillä se on paljon halvempaa ja lisäksi tuunailen ja korjailen loputtomasti vanhoja vaatteitani, jotta niitä kelpaisi käyttää pidempäänkin. Rakastan kuitenkin muotia ja designer-vaatteita, joten tämä olisi upea tilaisuus!
  Mukaan ottaisin rakkaan ystävättäreni, jonka kanssa ehdimme nähdä nykyään enää ihan liian harvoin. Hänkin on erittäin visuaalinen ja hänellä on vahva oma tyyli.

 • Ihana

  Iiik yksi ehdoton lemppari suunnittelijani! Mallisto lupailee upeita luomuksia, joita olisi aivan ihana päästä jo etukäteen kurkkailemaan! Kaveriksi ottaisin yhden parhaista, joka olisi tästä vähintään yhtä innoissaan kuin minä:)

 • Ihanaa, voi kumpa voittaisin! Tarvitsisin kipeästi piristystä vaatekaappiini :) Odotan mallistoa ihan innoissani!

 • ReettaA

  Isabel Marant on huippu, siksi! Ottaisin mukaan Ninan.

 • vermeeri

  Oi mä niin tahtoisin tähän tilaisuuteen, Isabel on ihana! Itse olen juuri aloittanut Helsingissä uudet työt ja ollut koko syksyn niin niissä kiinni, ettei vaatekaupoille tai oikeastaan paljon muullekaan ole riittänyt aikaa. Tämä olis ihan huippu piristys! Mukaan nappaisin rakkaan siskoni :)

 • Ktr

  koska olen ollut täydellisellä shoppauslakossa monta kuukautta, ja mikä sopisikaan paremmin sen lopettamiseen kuin ihana marant-mallisto. Mukaan ottaisin parhaan ystävän makutuomariksi!

 • Mira P

  Haluisin niiiiiin päästä katsomaan malliston ennakkoon. Olen jo töistä ottanut vapaaksi virallisen lanseeraus päivän, mutta tuo olisi aivan huippujuttu! Haluuuuuuuun….. :)

 • Minä-vain

  Isabel Marant pour H&M yhteistyömslliston julkistamisesta asti suurin huolenaiheeni on ollut, miten oikein ehdin saada omani ennen kuin ne myydään loppuun… (1st world problems…) mukaan ottaisin erään muodikkaan ystäväni joka myöskin ehkä sekoaisi hieman jos kuulisi mahdollisuudesta päästä Showroomille!

 • Tyyni

  Minun tulisi voittaa, koska olen aina tykännyt näistä yhteistyömallistoista ja tämä isabelin on kyllä harvinaisen hieno. Ei ole liian överiä tyyliini. Nappaisin tyylikkään ystäväni Katrin mukaan. Hän arvostaa myös tälläisiä juttuja kovasti

 • Laa_Laa

  Tuo mallisto on kuin tehty omaan makuuni, naisellinen mutta kuitenkin sopivasti boheemi/näyttävä. Olisi ihana löytyy uuteen työpaikkaan muotialalla jotakin uutta päällepantavaa ensimmäiseen työpäivään. Mukaan ottaisin poikakaverini makutuomaroimaan :)

 • esprit

  Osallistun! Odotan niin kovasti mallistoa, että olisi ihana päästä näkemään se jo ennakkoon. Mukaan ottaisin ystäväni.

 • AppleHeart

  Olen vasta aivan hiljattain alkanut seurata muotiblogeja ja muutenkin ajattelemaan oikeasti sitä mitä vaatteiltani haluan. Pitkään tuntui siltä, että ikinä ei ole mitään päälle pantavaa ja ostin paljon halpaa ja huonolaatuista, suoranaista roskaa, mikä johti kokonaisvaltaiseen huonoon oloon ja ahdistukseen. Mutta kun olen seurannut erilaisia blogeja, olen saanut paljon positiivista inspiraatiota ja olen alkanut rakentamaan vaatekaappiani täysin uudelleen. Ja tietysti joudun aloittamaan hyvin pitkälti tyhjältä pöydältä, joten olen kipeästi toimivien, laadukkaiden ja kestävien vaatekaapin kulmakivien tarpeessa. Olenkin tässä jo vähän aikaa silmäillyt tuota mallistoa ja se kyllä koskettaa. Erityisesti kauniit takit ja tyylikkään näköiset peruspaidat sopisivat täydellisesti tämän hetken tarpeisiini. Ja ne ihanat verkkapökät käyn joka tapauksessa hakemassa itselleni! Tietty olisi mahtavaa myös voida tarjota mahdollisuus parhaalle ystävälleni lähteä mukaan.

 • xHenna

  Oih! Kaipaan piristystä vaatekaappiini ja H&M tarjoaisi nyt kyllä hienoja vaihtoehtoja sekä työhön että muutoin arkeen. Keskiviikon hypistely sopisi hienosti kalenteriini.

 • Mai_ja

  Ihana arvonta! Vaatekaappi kaipaisikin hieman täydennystä, kun olen kohtapuoliin palaamassa työelämään äitiyslomalta ja hoitovapaalta. Mukaan ottaisin hyvän ystäväni :)

 • teepu

  Tykkään kanssa kovasti hänen töistään ja sun blogia on kiva lukea,se on monipuolinen eikä koskaan jätä kylmäksi..sä itte oot kuin neito kesäheinä..niiiin eteeeerinen ja kuvauksellinen..

 • HeidiKa

  Tämä olisi ihan mieletön tilaisuus! Lahjakortille olisi käyttöä, sillä vaatekaappini ammottaa tyhjyyttään saatuani pari vuotta kestänyt raskauskilojen karistusurakka päätökseen. Mikä olisikaan parempi palkinto liki kahdenkymmenen ylipainokilon karistuksesta, kuin uudet ihanat vaatteet! Mukaan lähtisi paras ystäväni.

 • ps.

  oh, mahtava arvonta! jos onni löytäisi luokseni, sijoittaisin voittosumman luultavasti jovovichin päällä komeilevaan kevyeen unelmaan tai punaisiin pöksyihin..

 • ellieetyyli

  Minun pitäisi ehdottomasti voittaa, koska huomenna on vapaapäivä ja se olisi aivan mieletön viettää ihanan ystävän kanssa Marantin mallistoa ihaillessa! Muutenkin tulee niin harvoin käytyä pääkaupunkiseudulla ja tämä olisi ihan mahtava extempore reissu! :)

 • eple

  Mallisto vaikuttaa todella lupaavalta, materiaaleista leikkauksiin! Jotenkin Marant edustaa rentoa ranskalaisuutta, mikä tekisi hyvää välillä ankeassa Suomessa :)
  Piristyisin masentavan syksyn keskellä suunnattomasti näin ihanasta tilaisuudesta, mukaan valikoituisi super-stressaaja kaverini :)

 • Jas

  Minun tulisi voittaa tämä arvonta, koska tarvin kipeästi uusia vaatteita! :) ottaisin ystäväni mukaan.

 • Anne A

  Sacre bleu! Eka ajatus herätessä viimeiset 2-3 viikkoa: tulispa se mallisto jo! Isabel Marant ei aina ole ollut mun lempparisuunnittelijoita, mutta viime aikoina olen fiilistellyt sekä itse henkilöä että uusimpia kausia. Siitä lähtien kun kuulin yhteistyöstä H&M:n kanssa, oon kasvattanut mallistosta huolestuttavaksi paisunutta vaateneuroosia. Mun sydän itkee jo valmiiksi verta kun laskelmoin, mihin kaikkeen on opiskelijabudjetilla varaa ja mitä joudun skippaamaan. En uskalla edes ajatella sitä skenaariota, että jotain on myyty loppuun. Tähän on kulunut surullisen monta luentoa.

  -Anne

 • chic maman

  Jenni, tiedätkö että juuri pienten lasten äidit ovat koukussa Is. Marantin. Jotain hänen tyylissä leikkimielistä ilmeisesti sopii äitien ajatusmaailmaan ja antaa hymyä naamaan ja ryhtyä väsyneelle äidin kropalle. Pako myönnä että mua toi käynti Show Roomille vetää puoleensa enemmän kuin itse lahjakortti. Sillekin toki löytyisi heti käyttöä. Ei lapsille vain mulle! Vaikka oli ihania pokkien kappaleitta. Takki olisi cool vaihtoehto haalarille. Olen jo järjestänyt lapsille hoidot ja asiat niin että varmasti pääsen sun kanssa. Kaveriksi otan toisen pienten lasten äiti jolla on nyt tosi vaikea eroprosessi edessä ja joka tästä saisi varmaan itsellesi jotain irti hymyilevämpää ja tyylikämppä tuulevaisuutta varten.

 • Ponsse

  Haluun!

 • pusipusi

  Haluaisin voittaa koska tarvitsen kipeästi talvitakin ja malliston takit näyttävät täydellisiltä. Mukaan ottaisin tietty parhaan kamun, joka on yhtä innoissan tästä yhteistyöstä kuin minäkin :)

 • Lena*

  Tarjoaisin inspiroivan hengähdystauon ystävälle, joka kärvistelee remonttievakossa monen kymmenen kilometrin päässä työpaikastaan, lastensa harrastuksista, tulevasta kodistaan ja no – elämästään :)

 • Itselläni ei ole juuri yhdestäkään h&m-yhteistyökampanjamallistosta tehtyjä hankintoja; edelliset mallistot eivät ole erityisemmin osuneet omaan makuhermooni.

  Mutta Isabel Marant pour h&m iskee – ja kuin tuhat volttia! Toivon varpaatkin ristissä, että onni osuisi kohdalleni ja pääsisin tutkailemaan mallistoa etukäteen livenä tämän mahdollisuuden kautta. Mukaan ottaisin ystäväni Katjan, joka on laillani huokaillut tulevan yhteistyömalliston kohdalla. Kellonaika ei ole ongelma!

 • suri

  Moikka! Itse pidän kovasti Marantin vaatteista ja olisi ihanaa päästää hypistelemään! Rakkaan ystävän synttärit lähestyvät samoin kuin pikkujoulut ja olisi jotain uutta saatava vaatekaappiin. Mukaan ottaisin hyvän ystäväni!

 • Mursu

  Olisi ihana päästä hypistelemään mallistoa ennakkona, suurena Marant -fanina. Mukaan ottaisin ystäväni, muoti-sielusiskoni.

 • Mins

  Opiskelen AMKssa vaatetusalaa, ja tarvitsen uutta intoa ja inspiraatiota. Deadlinet puskee päälle, ja olisi ihana saada pieni irtiotto arjesta ja nähdä jumalaisia vaatteita. Isabel Marant on ehdottomasti yksi suosikkini ja idolini! Nappaisin mukaan luokkatoverini, joka on ollut pari päivää flunssassa. Hän varmasti piristyisi myös. :) Olisi hienoa päästä tälläiseen tapahtumaan, kun tulevaisuudessa haluaisimme työskennellä tällä alalla ja koluta showroomeja toivottavasti enemmänkin. Piristäisi kovasti synkeää lokakuuta, kun pääsisi näin mukavaan tapahtumaan osallistumaan. :)

 • m&h

  Pieni väripilkku harmaan pilviverhon ja gradun naputtelun keskellä olisi kyllä paikallaan. Olen ihastellut Marantin boheemin letkeää tyyliä jo vuosia, mutta rekissä roikkuu vain yksi suunnittelijan vaatteista. Senkin löysin käytettynä, kerrankin kun kävi tuuri kirppishaukalla.

  Mukaan ottaisin rakkaan lukioaikaisen ystäväni, jonka kanssa näemme nykyään ihan liian harvoin. Hänellä on myös syntymäpäivät tulossa, joten lohkaisisin osan palkinnosta varten. Onneksi reilussa vuosikymmenessä oppii tuntemaan toisen maun. Pidän siis peukkuja meidän kummankin puolesta!

 • Vierailija

  *lahjaa varten siis. Nimim. Sormet kulkee nopeampaa kuin silmät.

 • ZinZin

  Oijjojjj, vaatekaappiin mahtuisi Marantin kokoelmasta jokin erikoisempi vaate, esimerkiksi teaserissa vilahtava takki. <3 Showroomille nappaisin mukaan tälläkin hetkellä vastapäätä istuvan työkaverin. Vähän kevennystä puurtamiseen :)

 • Minä vaan nro 2

  Minun pitäisi voittaa siitä syystä että en ole koskaan voittanut mitään:) ja olisi jo korkea aika. Mukaan ottaisin pikkusiskoni, jonka tuuri ei ole sen parempi.

 • mruun

  Ottaisin ystävän mukaan piristäjätapahtumaan!

 • Teeee

  Olen ”henkkamaukan” vaatteiden suurkuluttaja, ja olisi huippua päästä tutustumaan tähän mallistoon jo etukäteen! Mukaan ottaisin ystäväni, joka on tulossa huomenna Helsinkiin Tampereelta ja jonka olen viimeksi nähnyt viime vuoden jouluna!<3 Olisi aika mukava päästä viemään hänet tällaiseen tapahtumaan!

 • kukkariina

  Minäminäminä :)
  huikeiden kirppislöytöjeni rinnalle on ihan must saada muutama ajaton vaatekappale tästä mallistosta!!

 • Kukkariina

  mukaan ottaisin tietenkin kämppikseni, joka on saikulla loukattuaan jalkansa ja tarvitsee nyt piristystä

Related posts