27/10/13

Gloria Blog Awards -liput on arvottu!

1 45 gloria-blog-awards13.jpg

Sain aiemmin tällä viikolla kunnian arpoa yhdelle teistä kaksi kutsua ensi perjantaina järjestettäviin Gloria Blog Awardseihin ja nyt olisi aika julkistaa kisan onnellinen voittaja. :) Kyselin teiltä kisakysymyksessä liput sponsoroineen Novellen hengessä, että miten hemmottelette itseänne arjessa ja mistä löydätte elämäänne hyvää oloa ja siellä oli niin ihania vastauksia, että taidan koota niistä vielä jonkun vinkkipostauksen muidenkin arkisia hetkiä ilahduttamaan. <3 Gloria Blog Awardseja juhlitaan siis ensi viikon perjantaina 1.11.2013 ja liput itselleen ja kaverilleen tähän kutsuvierastilaisuuteen voitti seuraava kommentoija:

Tiiantai:   
Arjen hemmottelua on vääntäytyä aamulla ylös aavistuksen turhan aikaisin, jotta on sitten aikaa rauhassa syödä aamupalaa, juoda kahvia ja lukea lehteä tai blogeja. Toisaalta toisina aamuina pari torkkunapin painallusta voi olla yhtä lailla luksusta…
 
 

Isot onnittelut voittajalle ja nähdään siis ensi perjantaina Glorian kekkereillä! Tulehan nykimään hihasta. :) Tarkkaile sähköpostiasi, saat sinne tarkempia ohjeita tilaisuuteen liittyen!

Tags: , ,

Categorised in: Muoti

1 kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts