26/10/13

Tukholman kuulumisia ja kukkapaita

6 97 PA256168.JPG

Huomenta sateisesta Tukholmasta! Saavuimme eilen aamulla tänne Tukholmaan Visit Swedenin kutsumina ja päivä hujahti niin vauhdilla ohi, etten ehtinyt juurikaan napsia liikkeistämme kuvamateriaalia, saati edes miettiä postauksen tekemistä. Kameran muistikortti siis loistaa tyhjänä eilisen osalta, mutta  katsotaan, jos saisin tänään muutaman kuvan räpsäistyä ennen kuin pitää sitten jo suunnata takaisin kohti Helsinkiä ja kotia. :) Sää tosin näyttää ikkunasta katsottuna siltä, että tekisi mieli jäädä tänne hotellihuoneeseen ja mennä vaikka kylpyyn, kun kerrankin on käytettävissä sellainen luksusasia kuin kylpyamme. Eikö olisikin ihan sallittua? ;) Tukholmassa tulee käytyä sen verran usein, että tällaisilla ohjelmaa täynnä olevilla reissuilla tulee usein fiilis, että vapaat hetket ottaa mielellään ihan rennosti. Hauskaa on muuten se, että olen täällä Clarion Hotel Signissa jo neljättä (!) kertaa yöpymässä. Melko uusi ja hulppea design-hotelli on tosi suosittu loistavan sijaintinsa puolesta ja usein erityisesti muotialan tapahtumien yhteydessä paikka on täynnä muotikansaa. Erityisen persoonallinen tämä suureen hotelliketjuun kuuluva hotelli ei ole, mutta siisti ja tyylikäs sekä loistavalla sijainnilla, joten kyllä näin neljän visiitin perusteella uskallan jo suositella – aamiainenkin on tosi hyvä. :) 

PA256179.JPG

Moni kyseli torstain postauksen kommenttiosiossa pienen siivun verran kuvassani vilahtaneesta kukkapaidasta. :) Kyseessä on siis Lindexin Matthew Williamson -mallistosta löytyvä rento mutta siisti paita, jossa on tuollainen kaunis kukkakuosi ja ihanan syksyinen värimaailma. Sain valita mallistosta muutaman sample-paidan itselleni kiitokseksi edellisen Tukholman visiitin tiimoilta, kun olin mukana täällä kyseisen malliston lanseeraustilaisuudessa. Yksi lemppareistani oli juuri tuo paita, joka on ihanalla tavalla huoleton ja huoliteltu samaan aikaan. :) Eilisessä päivänasussa ei sinänsä ollut oikein mitään esittelemistä, muta Saara nappasi minusta kaupungilla pari turistikuvaa ja otin vielä teille kiinnostuneille paidasta pari lisäkuvaa hotellihuoneeseen päästyäni, kun huomasin, että siitä oli tullut paljon kyselyitä. Kiinnostuneille tiedoksi, että koko mallisto näyttää olevan ainakin verkkokaupassa -30% alennuksessa. :)

PA256176.JPG

Pakko sanoa vielä sen verran eilisestä, että meille oli siis yhdeksi ohjelmanumeroksi järjestetty eiliselle liput Jay-Z:n keikalle, sillä hän sopivasti esiintyi Globenissa juuri reissumme aikaan. Olen joskus nuorena kuunnellut enemmänkin räppiä, mutta viime vuosina en ole sitä enää oikein kokenut omimmaksi musiikikseni ja odotin keikkaa uteliaana, mutta sellaisin tunnelmin, että ehkä juuri minä meidän porukastamme en saisi siitä niin kamalasti irti. Mutta siis mitä vielä!!! Vanhana räppidiggailijana uuden levyn biisit menivät ehkä hiukan ohi, mutta kun sieltä tuli sellaisia klassikoita kuin Big Pimpin, Izzo, Hard Knock Life ja mooonia muita, meikäläinenhän oli aivan tulessa. :D Viimeisenä omana vetona vedetty Empire State of Mind räjäytti potin, mutta sen jälkeen kuultiin vielä mielettömiä cover-pätkiä muun muassa Coldplayn Clocksista ja parista klassikkobiisistä, joista viimeisenä vedetty Forever Young sai yleisön intoutumaan sellaiseen yhteislauluun, että oli vaikea uskoa olevansa räppikeikalla. Myöskään Jay-Z:tä feattaamassa ollut Timbaland ei jäänyt yhtään huonommaksi, vaan vetäisi itse staran muutamien lyhyiden taukojen aikana kyllä sellaiset hittikimarat tulemaan, että yleisö ei ollut pysyä pöksyissään. :D 

PA256199.JPG

Harmi, ettei kameraa saanut viedä mukana, joten ei ole keikalta kuvia, mutta eipä sitä tunnelmaa kuvien kautta muutenkaan saisi samanlaisena aistittua. Tunnelma oli täydellä Globe-areenalla joka tapauksessa aivan katossa ja Jay-Z osasi todellakin ottaa yleisönsä – yksi keikan lempparihetkistä oli, kun herra uhrasi varmaan 20 minuuttia vain faniensa huomioimiseen jutellen lavalta leppoisasti valokeilan avulla bongaamilleen faneille, joita näytettiin isolta screeniltä koko katsomolle. Vaikka itse olimme siellä taaempana istumapaikoilla, oli niin mahtavaa nähdä, millainen kunnioitus hänellä on yleisöään kohtaan ja miten onnesta halkeamaisillaan ne tyypit olivat, jotka saivat siivunsa herran huomiosta. <3 Ihan huikea keikka ja nyt on ääni käheänä kaikesta laulamisesta ja kiljumisesta. Saara intoutui kesken keikan halailemaan, koska oli niin haltioissaan siitä, että minä kaikista porukkamme ihmisistä olin keikasta loppujen lopuksi niin innoissani. Lanseerasimmekin minulle siinä keikan jälkeen sellaisen uuden alter egon kuin Räppi-Rotonen. :D

PA256208.JPG

PS. Mukana matkassa ovat Saaran lisäksi Tickle Your Fancy -blogin Sara, Plus Mimmi ja Yes Dear -blogin Piukku, jos kaipaatte enemmän kuvamatskua reissun päältä, niin käykäähän kurkkimassa heidänkin bloginsa sekä Visit Swedenin Instagram-tili, jota olemme täältä jonkin verran päivitelleet. :)

PPS. Kiitos vielä kaikille Tukholma-vinkkejä jakaneille kultaisille tyypeille! :) Suurin osa ehdotuksistanne oli ehdottomasti minun oloisiani ja näköisiäni – jopa niinkin paljon, että olen jo tsekannut niistä aiemmilla reissuilla lähes kaikki, mutta ehdottomasti loistolistaus kaikille muillekin Tukholman vinkkejä kaipaaville. :)

PA256195.JPG PA256200.JPG PA256211.JPG

Tags: , , , , , ,

Categorised in: Matkat, Muoti, Musiikki

6 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • EmiliaMaria

  Itsekin oon ollut pari kertaa ko. hotellissa. Siellä nimittäin järjestetään tapaninpäivästä uudenvuoden päivään Swing-tanssileiri nimeltä Snowball. Kun noin 800 tanssihenkistä ihmistä ympäri maailman ahtautuu samaan hotelliiin, tanssii päivät tunneilla ja iltaisin ihan mielettömissä iltabileissä, niin hauskaa riittää. Hotellin aamiainen on kyllä ainakin snowballin aikaan aivan mieletön. 

  Tykkäilen kyllä mestasta, hyvät kulkuyhteydet arlandasta bussilla ja vissiin junallakin, kivat huoneet ja ne aulan Egg-tuolit <3

 • Roosaaa

  Tykkään tosta paidasta niin paljon!:)
  Ja pakko sanoa, että itsekkään en räppiä kuuntele niinkään, mutta Jay Z on ihan huippu!! Olisi kyllä siistiä nähdä se:)

 • Tuo kukkapaita on niin tehty syksyyn! Kävin omani ostamassa eilen ;)

 • emmahenrietta

  Mistä noi sun ihanat nilkkurit on? :)

 • Jenniii

  Nilkkurit ovat viime talven uskomaton alelöytö. Olin kuolannut noita täydellisiä matalia nilkkureita pienen ikuisuuden, kun yhtäkkiä bongasin ne ihan superhyvällä alennuksella Maranellosta Kluuvista. Normaalihinta oli lähes 300 euroa ja minä taisin maksaa niistä jotain 75 euroa. Ovat olleet todella hyvät ja käytössä koko ajan. :) Lohdutukseksesi voin kertoa, että samantyyppisiä näkyi tänä viikonloppuna Tukholmassa ihan todella monessa kenkäliikkeessä, joten voi olla hyvät mahkut löytää jotkut samanlaiset tänäkin talvena. :)

Related posts