24/10/13

Kumppari-inspiksiä

7 45 nokia2.jpg

Tuota vallitsevaa säätilaa ikkunan läpi tarkastellessa tulee fiilis, että noin vuosi sitten tekemäni jättiläismäinen kumppari-kartoitus taitaa olla taas ajankohtainen. Olen moneen otteeseen blogissa maininnut, että olen henkeen ja vereen kumisaappaiden kannattaja, koska näissä Suomen sääolosuhteissa kumpparit ovat ehkä maailman paras keksintö. Siksi olen aina innoissani, kun uusia kivoja tulokkaita ilmestyy markkinoille. Veikkaan, että monet mallit niistä viime vuotiseen juttuun keräämistäni saappaista ovat yhä saatavilla, joten jos kaipaatte kumppari-inspistä, niin tästä postauksesta sitä löytyy tarkalleen ottaen 89 parin verran. :D Sen viime syksyn jälkeen tosin on tullut myös jotakin kiinnostavaa uutta, sillä tänä syksynä Nokian kumisaappaat teki yhteistyömalliston Finsk-kenkämerkin suunnittelijan Julia Lundstenin kanssa. Lopputulos on ollut minusta aika huikea ja siksi olinkin ihan innoissani, kun jotenkin surffaillessani netin syövereissä tänä sateisena aamuna päädyin Nokian blogiin ja huomasin, että siellä on jo paljastettu malliston saavan jatkoa myös ensi keväänä. :) Nämä pari kuvaa on jo julkaistu ja pakko sanoa, että hyvältä vaikuttaa. Pinkit kiilakorolliset kumisaappaat – mahtavaa! Ja ova nuo nahkasaappailtakin näyttävät mustat buutsit aika hyvännäköiset, samoin oranssit nauhakengät.

nokia1.jpg nokia3.jpg

Kuvat: Nokian kumisaappaat

Tags: , , ,

Categorised in: Muoti

7 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Elina

  Nämä Nokian Finsk-yhteistyömalliston kumpparit on tosi makeita, tuovat kaivattua päivitystä tähän kenkäkategoriaan! Mutta voi, mistä noita saa ostaa? Ei kovin helpolla ainakaan löydy, menee kaikki tämä hehkutus ja mainonta hukkaan kun kiinnostuksen herättyä on näin kuluttajan näkökulmasta tehty haastavaksi oikeasti päästä hypistelemään noita luonnossa (olen yrittänyt). Pieni kehitysehdotus siis täältä, toivottavasti tämä kantautuu kuuleviin korviin. :)

 • Jenniii

  Pitääpä vinkata Nokian suuntaan siis asiasta, mikäli tilanne todella on se, että näitä on huonosti saatavilla! Tuolta verkkokaupasta ainakin saa ostaa, mutta ymmärrän toki, että on eri juttu päästä hypistelemään livenä. :) 

 • Ihanat noi kiilakorkosaappaat! :D Viimein kumisaappaat joista minäkin pidän!

 • Smink

  Finskit on ihan kivannäköisiä, mutta olin pettynyt niiden viimeistelyyn, kun livenä näin. Hommasin sitten glitter-chelsea-kuminilkkurit Topshopista. Mutta jos joku etsii, niin ainakin Sokoksella olen nähnyt.

 • Aaa

  Oulusta löytyy ainakin Haloselta :)

 • Minä vain

  Ylimmän kuvan kumpparit.. <3

 • Saakku

  Moikka! Täyty tulla kiittämään ja hehkuttamaan voittamiani Tretorn kumppareita. Kiitos! Ovat olleet mieleiset ja kovassa käytössä. Suosittelen kaikille :)

Related posts