23/10/13

Voita liput Gloria Blog Awardsiin!

84 55 gloria-blog-awards13.jpg

Osa teistä varmasti onkin pannut merkille, että ensi viikon lopussa 1.11.2013 juhlistetaan Gloria Blog Awardsia. (Voitteko muuten uskoa, että ensi viikolla on jo marraskuu? Minä en!) Tänä vuonna juhlassa palkitaan Suomen parhaita ruoka-, sisustus- ja tyyliblogeja ja Pupulandiakin sai kunnian päästä ehdolle – saapa nähdä miten käy. :) Itse gaala on tarkoitettu kutsuvieraille, joten sinne ei voi ostaa lippuja, mutta minäpä sainkin nyt hauskan tilaisuuden arpoa yhden eksklusiivisen lippupaketin jollekin teistä! Yksi onnekas pääsee siis ystävänsä kanssa kilistelemään laseja Gloria Blog Awardsiin ensi viikon perjantaina Pupulandian ja tilaisuuden sponsorina toimivan Hartwall Novellen kutsuvieraana. Eli mikäli haluat viettää ensi viikon perjantaita astetta juhlavammissa merkeissä cocktail-kutsuilla gaalahumussa, niin osallistu kisaan näin: kerro tämän postauksen kommenttiosiossa, millaisin pienin teoin sinä hemmottelet itseäsi arjessa ja löydät elämääsi hyvää oloa? Jätä kommenttisi la 26.10.2013 klo 24 mennessä ja muista liittää kommenttisi yhteyteen toimiva sähköpostiosoite. Ehkä nähdään ensi viikolla gaalassa! :)

Kisan sponsoroi Hartwall Novelle

Tags: , ,

Categorised in: Muoti

84 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • RaruaL

  Chocolate, shoes and sauna ;)

 • v-e-m

  Raakasuklaakakku, juokseminen ja itsetehty soijalatte ovat tämän hetken hemmotteluni :) 

 • nooora

  Hemmottelen itseäni arjessa huolellisesti katetulla ruokapöydällä. Pyrin aina kattamaan pöydän kauniisti servetteineen kaikkineen, vaikka söisinkin vain arki-iltana yksin pakastepitsaa. Tuntuu ruokahetket paljon erityisimmältä ja niihin jaksaa rauhoittua. :)

 • sonja.n

  Varsinkin näinä pimenevinä syksyisinä päivinä on ihana hemmotella itseään. Pitkät yöunet, itsetehty sushi, pitkä joogatunti, kasvonaamio ja tuoksukynttilät saavat arjen tuntumaan luksukselta! :)

 • Anniek

  Arjen hemmotteluun kuuluu täällä ihan pieniä juttuja; suklaata, kynttilöitä, rauhallisia smoothie-aamuja kiireen sijaan ja satunnaisia kasvonaamioita. Hyvää oloa syntyy myös siitä, että käyn lenkkeilemässä – ja jos en käykään, olen silti hyvillä mielin. :)

 • Kurre

  Hemmottelen itseäni satsaamalla kauneudenhoitotuotteisiin jotka sopivat iholleni. Ne ilahduttavat sitten joka aamu ja ilta! Kurkku ja dippi on myös ihanaa herkkua ja herkuttelen niillä kun haluan jotain erikoista päivääni. :)

 • lodelius

  Hemmottelen itseäni käymällä suosikkijumpissa, katsomalla suosikkisarjoja ja teen jotain hyvää ja terveellistä ruokaa!:)

 • niania

  Kotona ollessa lasillinen punaviiniä, hyvä kirja ja kynttilät tekee ihmeitä. Arjen luksusta on myös ulkoilu kauniissa säässä, metsä ja meri lähellä. :)

 • Yassu

  Hemmottelen itseni pitkällä kävelylenkillä ja rentouttavalla kylvyllä. Viileän syyssään kruunaa myös kasvonaamio, lämmin tee sekä kynttilät :)

 • Misokeitto

  Mikään ei syksyn tullen korvaa hyviä yöunia tai pieniä, sopivan virkistäviä päiväunia!

 • lauraI

  Kuppi todella hyvää teetä, tämän hetken lepparina tukholmalaisen kahvila VeteKattenin nimikkotee:)
  Se katkaisee kiireisenkin päivän edes 10 minuutiksi ja saa pään ja kehon rauhoittumaan:)

 • Lipu

  Parasta hemmottelua ovat juoksulenkit, smoothiet ja pikkujoulut ystävien kanssa!

 • marjum

  Lapsiperheen arjessa itsensä hemmottelu lähtee usein siitä, että saa olla yksin ILMAN lapsia. Hetki voi olla lukuhetki makuuhuoneessa teekupposen kera, ovi suljettuna muulta talon elämältä. Se voi olla irtiotto arj

 • marjum

  *arjesta vaikkapa bändin keikalla. Hemmottelun avainsanat ovat ainakin minulle OMA AIKA! Gaalaan pääsy olisi jotain aivan kreisiä omaa aikaa!:)

 • Heidiliini

  Arjen hemmottelua juuri nyt on teehetki kynttilänvalossa, hyvän kirjan seurassa. Minulle luksusta on Pukka-teekokoelmani ja tuoksukynttilät. Myös varpaankynsien lakkaaminen tai muu pikkutarkka hömppäpuuha käy hemmottelusta lapsiperheen arjen tohinan keskellä :) Hermot lepäävät johonkin tarkkaan puuhan keskittyessä ja lopputulos piristää pitempään. :)

 • Sofia L.

  Ihan parasta on kyllä ostaa kauniita kukkia ja sytyttää hempeän tuoksuisiä kynttilöitä illan pimentyessä. :)

 • e&e

  Hyvää tekevät herkut, neulominen ja syysilman nuuhkinta ovat mulle tällä hetkellä arjen luksusta. Näitä pieniä hemmotteluhetkiä tärkeämpää on kuitenkin pystyä nauttimaan arjesta ihan koko ajan, sellaisenaan, pystyä keskittymään hetkeen. Sitä opettelen. Jos ei meinaa onnistua, menen piikkimatolle makaamaan :)

 • ilse

  Arjessa luksus unohtuu, mutta välillä nautitaan parempaa ruokaa, se on arjen luksusta minulle! Tällä viikolla yllätän mieheni viemällä hänet ulos syömään hyvin viinin äärellä, josta jatketaan erään (miesten) kaupan VIP iltaan! Hän ei siis vielä tiedä mitä tehdään, vaan hän on joutunut varaamaan illan vapaaksi! Tämä on luksusta ainakin hänelle, mutta myös minulle. Illasta tehdään erikoinen keskellä tylsää arkea ja syksyn harmautta!

 • Mrl

  Ihanaa lukea, mitä muut ovat vastanneet! Tein jopa listan tavoista hemmotella itseäni pimenevinä iltoina. Minulle parhaita hetkiä viikossa ovat tanssitunnit, terveelliset aamiaiset hyvin nukutun yön jälkeen, kupilliset vahvaa kahvia, huonekasveistani huolehtiminen sekä käsitöiden tekeminen opiskelun vastapainoksi. Tykkään esimerkiksi ommella ja tuunailla vaatteita sekä askarrella koruja ja asusteita. Myös hyväntuoksuiset vartalovoiteet ja hiustuotteet piristävät ihanasti. :)

 • Saaraws

  Käpertyminen viltin alle kuuman teemukin tai tähän aikaan jo ehdottomasti glögimukin kanssa katsomaan lempisarjaa tai lukemaan hyvää kirjaa, kävely kirpeässä syys/alkutalven ilmassa nauttien neljän vuodenajan tuomasta vaihtelusta, kynttilät, hyvä ruoka, jokin pieni kauan haaveiltu ostos, kahvihetki rakkaan kanssa ihanassa kahvilassa..

  Parhaat asiat ovat ihan niitä pieniä ja arkisia asioita!

 • Jente

  Haen kaupasta salmiakkia ja sipsipussin. :)

 • IsaBellaA

  Parasta hemmottelua on vapaa-aika koulusta ja töistä, jolloin voi istua yksin rauhassa, polttaa kynttilöitä ja uppoutua johonkin vaihtoehtoiseen todellisuuteen, kuten dekkariin tai Trendiin. :D

 • Elluellu

  Hemmottelen itseäni kävely- ja juoksulenkeillä tai jos ei liikunta kertakaikkiaan huvita, niin kääriydyn sohvalle vilttiin hyvien lehtien kanssa. Myös mangojen syönti on minulle arjen luksusta, niitä kun ei raaski opiskelijabudjetilla ihan joka päivä ostaa!

 • Ihana

  Hemmottelen itseäni pitkillä kylvyillä ja ihanilla kauneudenhoitotuotteilla. Lämmin kuppi teetä kynttilän valossa lämpimän viltin alla on ehkä ihanin tapa hemmotella itseä rankan päivän jälkeen:)

 • Victory

  Olen aloittanut opiskelut nyt pari kuukautta sitten ja täysin minulle oleva vapaa-aikani on supistunut huimasti. On paljon koulua ja paljon opiskelijaelämään ja -kulttuuriin liittyvää menoa, että otan ilon pienistäkin asioista. Joskus siis herään jaksamiseni mukaan hieman aiemmin ja vietän aikaani meikkaamassa nätisti ja laittaen hiuksiani. Olen hyvin visuaalinen persoona ja pidän siitä, kun saan tuoda sitä esiin. Siitä tulee myös parempi olo päivällä, kun kaverit kehuvat lopputulosta. Nautin myös kynsien lakkaamisesta ja kaikesta vastaavasta hömpötyksestä, joka toimii vastapainona varsin vaativalle yliopisto elämälle. Vähemmän arkisena, mutta pienieleisenä hemmotteluna tykkään leipoa ja viedä toisinaan leipomisiani kouluun kavereille.

  sonja.immonen@gmail.com

 • ErikaS

  Parasta hemmottelua on järjestää itselle omaa aikaa ja mennä pilatestunnille. Euforia sen jälkeen riittää pitkäksi aikaa ja taas jaksaa arkea.

 • ErikaS

  Parasta hemmottelua on järjestää itselle omaa aikaa ja mennä pilatestunnille. Euforia sen jälkeen riittää pitkäksi aikaa ja taas jaksaa arkea.

 • Siisti koti, tunnelmallisuus, hyvä ruoka, suihkun raikas olo, rento koti-ilta rakkaan kanssa. :)

 • AaltoOiva

  Kynttilät tuo aina tunnelmaa. Ja hyvä ruoka, mahtava seura, kutsuva kotisohva ja lämmin pehmeä peitto.

 • annnnnika

  Hemmottelen itseäni hyvällä smoothiella ja lempisarjani katsomisella digiboksilta.

 • Itse tehty Pumpkin Spice Latte, paksut ja kiiltävät muotilehdet ja tuoksukynttilät!

 • JuliaK

  Aij-jai luin tämän postauksen ja näin itseni istumassa jossain nätissä mekossa gaalayleisön joukossa rakkaan ystäväni kanssa! Olen tehnyt koko syksyn pitkiä työviikkoja, paiskinut vapaa-ajalla kouluhommia ja suunnitellut opinnäytetyötä. Samaa tekee kaiken lisäksi poikaystäväni eivätkä aikataulumme siis todellakaan kohtaa parhaimmalla mahdollisella tavalla. Niinpä arjen parhaaksi hemmotteluhetkeksi onkin ylivoimaisesti noussut se, kun poikaystäväni tulee myöhään illalla töistä luokseni muutaman kerran viikossa ihan vain jotta voin nukkua hänen kainalossaan. Emme välttämättä näe koko viikkoon toisiamme kuin noiden nukahtamista edeltävien hetkien ajan ja aamuisin puolen tunnin ajan silmät sikkarassa ennen kuin minä vuorostani lähden töihin, joten olen todellakin oppinut arvostamaan sitä, että saan edes nukkua hänen vieressään silloin tällöin.
  Parisuhdeajan lisäksi hunningolla on tällä hetkellä myös panostaminen ulkonäkööni, kotona hiimailen verkkareissa ja töissä työunivormussa, joka ei suoraan sanottuna imartele ketään. Itksinkin varmaan ilosta, jos voittaisin liput gaalaan ja saisin vetää korkkarit jalkaan pitkästä, pitkästä aikaa!

 • Teekupillinen, villasukat ja suklaa <3

 • Twiks

  Minulle yksi parhaimmista arjen hemmotteluhetkistä on kynsien lakkaus huolellisen ja pitkän kaavan mukaan sohvalla, katsoen samalla lemppari sarjaa telkkarista.

 • Elämän pienet hetken tuovat hemmottelua arkeen: hyvä lounassalaatti lapsen päiväunien aikaan, oma salainen suklaalevy sohvapöydän laatikossa tai hiljainen hetki hyviä blogeja tai kirjaa lukien. Hyvää oloa saa myös hidastamalla tahtia – aina ei tarvitse olla pää kolmantena jalkana menossa kaikkialle. Kun välillä pysähtyy katsomaan elämää tarkemmin ja keskittyy vain itselle tärkeisiin asioihin, voi paremmin.
  Kotiäitiyden myötä on oppinut arvostamaan lyhyitäkin rauhallisia hetkiä yksin, aina sen ei tarvitse kummempaa kuin kuumana nautittu kahvikupillinen. Välillä pitää kylläkin repäistä ja varata aika jalkahoitoon tai ripsihuoltoon – ja vain olla ja nauttia!
  (Psst! Ripsenpidennykset ovat ehkä parasta hemmottelua pienen lapsen äidille, näytät aamulla hyvältä vaikka kahden tunnin yöunilla ;)! )

 • TiiaS

  Hemmottelen itseäni itsetehdyillä kasvonaamioilla, -kuorinnoilla ja jalkakylvyillä. Pitkän kaavan mukaan toteutettu saunominen – erityisesti puusaunassa – on myös ihana tapa rentoutua ja nollata pää. 

  Toisenlaista pientä hemmottelua arkeen tuovat teen juonti hyvien ystävien kesken, syvälliset keskustelut, kävelylenkit kirpeässä syysilmassa ja leffaillat oman kullan kanssa. Yritän löytää kaikesta jotain hyvää, ja pienilläkin asioilla saa tehtyä päivästä erityisemmän. :)

   

 • essiessi

  Pitkä kävelylenkki järven rantaa pitkin iltahämärässä, jonka jälkeen on ihana lojua lämpimässä vaahtokylvyssä kynttilämeren keskellä valkkarilasi kädessä <3

 • Hemmottelua näin syksyllä on ehdottomasti ainakin kynttilöiden polttaminen, nukkuminen, hyvän leffan katsominen ja kuuma, pitkä suihku. Rakkaiden seura tekee myös niin hyvää – hyvä seura, hyvä ruoka = parempi mieli!

 • Lora

  Sateisena syysiltana parasta hemmottelua on istua kotosalla takkatulen äärellä créme brûlèe suklaata herkutellen ja lueskella uutta juuri kaupasta ostettua lehteä, rentouttavaa ja inspiroivaa! 

   

   

 • Eeps

  Jokapäiväisellä rauhassa nautitulla aamiaisella ja kunnon yöunilla. Toisinaan kellahdan kuumaan kylpyyn!

 • SandraS

  Kiireettömillä aamuilla, joihin kuuluu hiljaisuudesta nauttiminen, iso kuppi kahvia ja lautasellinen höyryävää kaurapuuroa.

 • Salla-Maaria

  Syön joka päivä jälkiruokaa :) Olipa se vain pala suklaata tai sitten itse tehtyä creme bruleeta, jälkiruoasta en luovu! Myös pitkät, kuumat kylvyt toimivat :)

 • Kattttti

  Minä rentoudun parhaiten eläinteni seurassa: koiran kanssa lenkillä tai hevosen kanssa metsässä. :)

 • mmaria

  Oman arjen hemmotteluhetkiin kuuluvat arkiaamupalat ystävän kanssa ennen töihin menoa, tennistreffit keskellä viikkoa ja viikonlopun pitkät aamut, jolloin saa jäädä sänkyyn kahvikupin ja hesarin kanssa :)

 • NS

  Pieni luksus arjessa: hyvä ruoka, kauneudenhoito, joku superihana vaate, ajan varaaminen rentoutumisellekin.

 • SuskiV.

  Arjen hemmottelua? Astetta parempi arkiruoka, päiväunet, villasukat, iltapäivän teehetki kirjan tai aikakausilehden parissa. Niistä ne ilot koostuu, pienistä hetkistä jotka menevät liian helposti ohi huomaamatta :)

 • Kiireisen aamun keskellä latte piristää ja vaikka se vähän läikkyisikin mukin yli bussiin juostessa, tulee ihanan rauhallinen olo kaiken sähellyksen jälkeen kun saa istua sen bussimatkan rauhassa, juoda hyvää kahvia ja kuunnella puhelimesta bassoradiota. Ja jos aamulla ei oo kiire mihkään, paras tapa hemmotella itseään on suihkun jälkeen syödä kunnon aamupalaa :-)
  Ahkeran ja hyvän treenin jälkeen palkitsen itseni suklaa protskujuomalla – niiiin hyvää vaikka oiskin ihan humpuukia muuten ! Treenikin toimi tenttiviikolla sopivasti arjen luksuksena, juoksin töistä kotiin lukemaan pikaiset treffit unicafessa kaverin kanssa ja sit taas lukemaan, mutta se, kun päätin vaan lähteä kasilta illalla salille ja siellä ei ollut lisäkseni kuin muutama tyyppi: sai rauhassa kuunnella juoksumaton hurinaa ja hikoilla yksin lisättyjen painojen kanssa. Parasta.

 • Ridge

  Hemmottelen itseäni liikunnalla! Niin ja vapaapäivän kiireettömät aamut ovat ihania! Silloin loihdin ittelleni aina brunssin ;)

 • Arjen hemmottelua on vääntäytyä aamulla ylös aavistuksen turhan aikaisin, jotta on sitten aikaa rauhassa syödä aamupalaa, juoda kahvia ja lukea lehteä tai blogeja. Toisaalta toisina aamuina pari torkkunapin painallusta voi olla yhtä lailla luksusta…

 • EssiK

  Arkena on ihanaa rentoutua kynttilöiden valossa neuloen kerä hyvän kahvikupposen :) Myös ratsastustunti arkena vie ajatukset pois työstä ja kiireestä :)

 • saniaispesukarhu

  Arjen pientä hemmottelua itselleni on isommassa mittakaavassa esimerkiksi maanantai illallinen ravintolassa (viimeksi tilasimme extempore shampanjapullon!). Sellaisia pieniä arkea parantavia asioita on esimerkiksi uuden muotilehden ostaminen ja sen selailu työmatkalla, pöydän kattaminen kauniisti, kukat ja päiväunien nukkuminen.

  Ja onnea ehdokkuuden johdosta!

 • Pennylane

  Kauniilla ilmalla kävelylenkki kotiseudulla uusilla kaduilla antaa voimaa. Helsingissä olen löytänyt ihania paikkoja mm. Kruunuhaasta ja ihastellut kauniita puutaloja Vallilassa. Sateella sytytetään kynttilät, avataan punaviini ja syödään juustoa.

 • HelenaM

  Hemmottelen itseäni toisinaan parilla mokkapalalla joita leivon pakastimeen ja syön lempisarjaani katsellessa sohvalle käpertyneenä. :)

 • ämm

  Nautin ripsien pidennyksistä ja säännöllisistä rentouttavista huolloista. Lisäksi ihanaa piristystä ovat kotiin tupsahtavat aikakauslehdet. Viikonloppuisin nautin hitaista aamupaloista kahveineen sekä tanssitunneista.

 • Ann4

  Itselläni on jokaisena palkkapäivänä tapana ostaa yksi uusi kynsilakka. Vaikka muuhun shoppailuun ei joka kuukausi olisi varaa, niin kynsilakkaan kyllä ja niitä onkin kertynyt mukavan kokoelma. Kerran viikossa otan aina tunnin omaa hemmotteluaikaa ja nautiskellen valitsen mielentilaani sopivan värin ja maalaan kynnet pidemmän kaavan mukaan. Värikkäät ja huolitellut kynnet ovat minun edullinen luksukseni ja onhan se mieltä nostattavaa, jos niistä saa vielä positiivia kommentteja ja jutun juurta.

 • Alicee

  Erosin alkukesästä ja sen jälkeen olen joutunut keksimään pieniä keinoja hemmotellakseni itseäni – jaloilleen kun on noustava jossain vaiheessa. Arjen hemmottelussa parasta ovat pitkät yöunet, kiireettömät viikonloppuaamut puhtaissa lakanoissa, jättimäinen kuppi vihreää teetä ja valkosuklaapala, romantttisten hömppäkomedioiden katsominen villasukat jalassa sekä silloin tällöin jonkin ihanan, pitkäaikaisen haaveen toteuttaminen.

 • Murkinamasi

  Kunnon juoksulenkin jälkeen kylpyyn. Naamio kasvoille ja hyvä pokkari mukaan. Pokkari on tärkeää, koska se tulee usein vahingossa dipattua kylpyveteen ja kalliimpi kirja harmittaisi tämän jälkeen haitariversiona… :)

 • Alissa

  Tullessa töistä ja olon ollessa oikein väsynyt ja muutenkin vähän maassa, ei ole mitään niin rentouttavaa ja mieltä parantavaa kuin hölkkälenkki meren rannalla! Toinen on rauhallinen joogatunti! Vaikka tekisi mieli jäädä omalle sohvalle, on urheilu minulle ehdottomasti paras tapa nollata pää ja saada energiaa seuraavaan päivään.

 • Piiiiii

  Minä hemmottelen itseäni livemusiikilla ja sitten arjessa pienemmilläkin jutuilla, esimerkiksi hyväntuoksuisilla rasvoilla ja kukilla :)

 • Hemmottelen iltaisin relaamalla ja katsomalla jotain kivaa telkkarista. Toisinaan ben & jerrys jäätelöllä

 • Maha

  Liikunnalla tai hyvällä elokuvalla/ sarjalla kynttilävalossa puolison ollessa muualla. Leipominen on myös ihanaa, koska se vie ajatukset pois mieltä painavista asioista. Parasta on nähdä ilo toisissa kun heidät yllättää pienellä herkulla.

 • Mariida

  Polttamalla kynttilöitä, lukemalla lehtiä ja syömällä yhden Pätkiksen joka päivä :)

 • lautski

  Pienen pojan äitinä arjen hemmottelua on oma aika – ajomatka töihin hyvää radioshowta kuunnellen, kiireetön lounas, illalla käpertyminen sohvan nurkkaan katsomaan televisiota miehen kanssa (ehkä jäätelökipon kera), ponin kanssa työskenteleminen pimenevässä syysillassa irrottaa viimeistään arjesta kokonaan.. :)

 • Jenni

  Tässä muutama esimerkki: irtokarkit ja jokin uusi lehti, kupillinen kahvia ja suklalevy tai kotisohva ja hömppäsarja. :)

 • Aamuhetki jossa terveellinen ja herkullinen jogurtti+hedelmä+marja-aamiainen, blogien selailu tai lempisarjan katselu ja kynttilöitä on arjen luksusta.
  <3

 • Marsupilami

  Saan hyvää oloa ja mieltä päivään, kun työmatkan aikana bussissa istuessani pistän silmät hetkeksi kiinni ja mietin yhden pienen asian, josta olen kiitollinen tai joka on saanut minut hymyilemään. Fiilis pysyy mainiona, kun muistaa tehdä tätä joka päivä. Hemmottelen itseäni leipomalla – se on jollain tapaa terapeuttista ja nautinnollista ja tämän lisäksi voi nauttia omin kätösin tehdyistä herkuista.

 • teeiina

  Arjen luksusta on kunnon salitreeni ja sen jälkeen omaa aikaa saunassa.

 • tiiam

  Ystävillä, hyvällä ruualla ja raikkaalla merituulella.

 • Maija

  Musiikkia soimaan ja mukavat vaatteet päälle – sitten joko kirjan ääreen tai tietokoneelle :)

 • Lilliputti

  pientä hemmottelua voi olla jo rutiinien muuttaminen esimerkiksi hakemalla hyvä kahvi aamulla matkalla töihin. lisäksi yritän löytää myös kiireetöntä aikaa arjen keskellä.

 • Hemmottelen itseäni arjen keskellä pienillä asioilla, kuten hyvällä suklaalla tai leivoksella jossain kivassa kahvilassa, lasilllisella punaviiniä tai vaikkapa tunnelmallisella kodilla, jossa valosarjat ja muutamat kynttilät luovat tunnelmaa, takassa roihuaa tuli ja mieheni valmistaa jotain pientä herkkunaposteltavaa. Myös kävelyretket syksyisessä luonnossa antavat voimaa ja iloa.

 • GraceKelly

  Näin syksyn aikaan ehkä ajankohtaisin itsensä hemmottelu on antaa itsensä relata töiden ja kaiken muun kiireen lomassa. Että on ihan OK olla ilta kotona, sytyttää kynttilöitä, juoda hyvää teetä ja vain olla. :)

 • Tiitti

  Arjen luksusta on lasi punaviiniä ja pehmeä viltti. Ja komea mies antamassa päähierontaa ;)

 • Zams

  Hemmottelen itseäni hyvällä ruoalla, ajattelen positiivisesti ja pyrin ja viettämään paljon aikaa rakkaiden ihmisten kanssa :) Kummasti piristää arki-iltaa myös tällaisena pimeänä vuodenaikana kynttilöiden sytyttely!

 • Charlotta1

  Hemmottelen itseäni ostamalla joka toinen perjantai kukkia, nauttimalla lasin punaviiniä huopaan kääriytyneenä kynttilöiden loisteessa, siihen päälle joko hyvä kirja tai lemppari tv-sarja :)

 • confidence

  Juoksulenkki raikkaassa syyssäässä (mieluiten hyvässä seurassa) ja lämmin suihku sekä terveellinen iltapäivä saavat olon tuntumaan mahtavalta eikä edessä oleva pimeä talvikaan enää ahdista!

 • Rosbe

  Arjen hyvä olo löytyy kahdesta asiasta työstä johon on intohimoa yhdistettynä totaalinollaamiseen. Keskellä viikkoa pidettäviin herkuttelu & hömppäleffa-iltoihin. Arkena hyvän ruuan kokkaaminen. Ja uusimpana oivalluksena olen tajunnut, että ulkoilu tekee hyvää. Puolen tunnin kävelylenkki saa virkeystilaan ihmeitä aikaan :)

 • nanny

  Hemmottelen itseäni perinteisillä tavoilla kuten kasvonaamioilla ja herkuilla. Arjen hemmottelua kuitenkin päivittäin on kauniiden asioiden katseleminen, edes hetken. Kun lähden opiskelemasta töihin aina iltapäivisin, kuljen metroon kaisaniemessä Kodin Anttilan kautta. Niin saan hetken katsella kauniita kankaita, värejä, kynttilöitä ja valojen kimallusta. Jaksan siten helpommin vaihtaa roolia pänttäävästä opiskelijasta lempeäksi lastenhoitajaksi:).

 • Tuulia T.

  Hemmottelua on oma aika, jolloin voin haahuilla kotona yöpuvussa, polttaa kynttilöitä, juoda monta kuppia teetä ja lukea lehtiä ja kuunnella musiikkia. Olla vaan omissa oloissani ja katsella vaikka kattoa, jos siltä tuntuu. :)

 • nellye

  Hemmottelen itseäni ostamalla juustoja, sytyttämällä kynttilät ja keittämällä kupin teetä.

 • Sandi

  höpöttelen maakilpikonnilleni ja ne tykkäävät kun saavat extra huomiota!! itsetehty jalkahoito ja hiusten ja kasvojen ekstrahoidot; kuorintoineen, naamioineen ja seerumeineen! sekä tietty poltan paljon kynttilöitä näin syksyisin ja talvisin, koska rakastan kynttilöiden valoa! Ihana kilpailu, olisipa kiva päästä mukaan ja oikein pukeutua juhlavasti etc.:)

 • maikken

  Parasta hemmottelua on hyvä kirja sohvalla viltin alla.

 • mansikkamaa

  Oma hiljainen hetki luen kirjaa, katson teeveetä, lenkkeilen koirien kanssa. Hiljaisuus on joskus niin ihanaa tälläisessä Kiljusen herrasväen tyyppisessä perheessä. Se että saa joskus hetken omaa aikaa ja on aivan hiljaista, mieli palatutuu ja rentoutuu ja taas jaksaa. 

 • mansikkamaa

  Oma hiljainen hetki luen kirjaa, katson teeveetä, lenkkeilen koirien kanssa. Hiljaisuus on joskus niin ihanaa tälläisessä Kiljusen herrasväen tyyppisessä perheessä. Se että saa joskus hetken omaa aikaa ja on aivan hiljaista, mieli palatutuu ja rentoutuu ja taas jaksaa. 

Related posts